Dogs mira

Ka shpërlan tingujt që një qen të mirë bën kur ajo është e lumtur dhe të shëndetshme dhe të ulur pranë mom dhe / ose baba i saj. Është si këtyre zhurmave pak lagësht e kënaqësi, që përkojnë me petting të shkurtër, duke marrë ato endorphins bubi shkuar, duart midis gjymtyrëve të gjata dhe të prekur ngrohtësinë brenda, si ju jeni duke ushqyer një zjarr qen.

Unë shpesh nuk mund të besoj e thjeshtë gëzimin ende e madhe kam marrë nga mbajtja / dëshmitarë / kujdesen për kafshët e mia. Jeta është shumë e shumë në kohë, dhe njerëzit nuk ju japin siguri të qetë që ju nevojitet. Nëse do të vësh dorë papritur në mes të krahut të dikujt dhe trupit, është e mundshme që ju do të merrni një grusht.

Një qen, një e bukur që është - do të ju jap një vështrim të mirënjohjes, të mbyllë sytë në ëndërrim, frymë e gjatë dhe e vështirë dhe të thellë për të treguar se ajo është duke marrë të gjithë atë ndjenjë të mirë brenda, ruajtjen atë për më vonë, qen ëndrrat ende ende për t'u ëndërruar, fushat madhështore plot me topa dhe ju dhe vetëm e saj, por për ketrat në pemë.

Gjej postimet e tjera rreth Blog dhe tagged .

2 Komente. Add To Mix ...

  1. Blog Fabulous. Unë e dua qentë / macet më shumë se sa njerëzit !!!!! Unë bëj shpëtimit të kafshëve duke shkuar në 9 vjeç tani. Asgjë më mirë në jetë. Luv ya, duke pritur për u për të ardhur në NYC, më duhet të shoh ur shfaqje të re. Ju r mirë !!!!
    <3

  2. ajo që është interesante - kafshë dashuri. aq shumë macet endacake këtu në plazh për shkak të uragane. ata mbajnë shumicën e brejtësve poshtë. megjithatë, unë jam i sëmurë e cockroaches. kjo është një turp - po, dashuri dhe ëmbëlsi e kafshëve shtëpiake edhe njerëzve. ende, Margaret - unë besoj se pasi të keni ndjekur çështjet memphis 3 dhe të tjera të drejtësisë, si dhe shikuar një program të kohëve të fundit me Aung San Suu Kyi që sapo arriti në ne - unë jam i kujtoi se sa disa njerëz sakrifikojnë. duke pasur njerëz të pasur në jetën time që donte më të përfshirë në sipërmarrje e tyre në media, ju e dini se si shpesh një lidhje të ngushtë mund të zhvillohet në mesin e një ekuipazh në projekte, por, kur ata kanë nevojë për të pushton për shembuj jo të shëndetshme të dashuri të tmerrshme si ngacmim, dhe ëmbëlsi e tmerrshme si spazma të dehur, dhe miqësia e tmerrshme si cockroaches që marrin asgjë bërë "kryesisht", pasi ato janë shumë të zënë duke u "off" në kompjuter ose goditur pa-bazë ... .thus, kur unë mendoj për njerëzit që sakrifikojnë aq shumë - unë e pranojnë se ka disa komunitete që me të vërtetë mori atë që meritonte si heshtjen e tyre, apati, pjesëmarrje në krimet e urrejtjes, trafikimin, dhe lakmia tregoi historinë se ata ishin të angazhuar në anën e gabuar të historisë, nëse ata janë me të vërtetë të interesuar në shpresë dhe për të ndryshuar, si dhe ÇËSHTJET mëdha globale ekologjike që janë vetëm rreth qoshe. kanë një kohë të bukur në Paris. unë do të marrë një të kaluar në Gjermani. shumë njerëz në këtë ekuipazhit të filmit bën shaka në lidhje Arbeit Macht Frei. kjo nuk është aq gjë e mia - si trolls epshor nuk janë me të vërtetë gjë e mia.

Lini një Përgjigju