Margaret Cho Cho në shfaqjen varur në Gjermani

.

Unë jam aq i kënaqur që unë jam duke shkuar për të kryesuar në Gjermani për të treguar film Cho ime varur! Është shumë elegant për të thënë - "Oh keq unë nuk mund të bëjë atë - unë do të jetë në Gjermani duke treguar filma të mia ...", por është e vërtetë! Unë në fakt jam duke shkuar në Gjermani për të treguar filmat e mi! Pra, të vijnë të më shihni dhe Cho varur! Në Gjermani!


Cologne: FilmFest Homochrom - 19 tetor
Hamburg: Festivali Hamburg Film LGBT - 20 tetor
Hannover: PERLEN - Film Festival Queer - 21 tetor

1 Koment.

  1. Ejani në SHBA !!!; /
    Unë do të duan për të punuar për ju !!
    Run për Coffee skedar punë papers- për ushqim !!!

Lini një Përgjigju