Shtëpi

Nuk ishte kjo shtëpi e kam jetuar në, një shumë e madhe e vjetër Victorian në San Francisko, në afërsi të spitalit nga rrugë Haight. Ndërtesa duket të jetë një lloj shtojce në spital, ndoshta në një kohë të stafit të banesave apo pacientët të cilët janë duke bërë disi më mirë apo ndoshta edhe vdes, por ajo tani ishte vetëm një vend për njerëzit që të marrësh me qira dhoma in

Ajo nuk ishte si një hotel apo ndonjë gjë edhe pse, vetëm një seri e dhomave, shumë për të kuptuar. Kam jetuar atje për disa muaj dhe kurrë nuk u ngjit në shkallët. Ka pasur njerëz atje që unë kurrë nuk e kishte takuar edhe më. Shtëpia do mbajtur dhe shkon.

Unë kisha dreadlocks pastaj, dhe mezi lahen, kryesisht për shkak banjo më tmerronte. Dush kat ishte i shkëlqyeshëm me një zhul e gjelbër që ishte rritur prej viteve të përdorimit pa u pastruar. Dush me ujë do të ushqyer vetëm myk dhe myk si ajo ishte një spërkatës lotim bari nën këmbët e mia. Ndjeva dirtier pas dush dhe kështu që unë vetëm nuk hyri aty. Kam bërë të bëjë në dhomën time dhe i lau trupin tim pak nga pak, këmbët pastaj kreu më pas pjesë të tjera kur është e nevojshme. Unë mund ta bëjë këtë, sepse dhoma ime kishte një lavaman të vogël dhe pasqyrë.

Unë gjithashtu kishte një televizion dhe nuk ishte ky çift jashtëzakonisht e bukur por misterioze dhe i hollë i cili ka jetuar në pjesën e përparme të shtëpisë, dhe që unë besoj se unë kam marrë me qera nga - unë nuk e mbani mend edhe emrat e tyre, por ata lloj shkuan së bashku , si "tarifë" dhe "FO" ose "di" dhe "Drenusha" ndonjëherë do të jetë i ulur në futon tim shikuar tregon, të cilën unë nuk ka mend, por unë do të dëshironi që kur kam ardhur në shtëpi natën vonë ata do të qëndroni dhe mbani shikuar me mua dhe jo skittering shpejt nga dhoma si macet elegante por të pasigurta.

I paguar $ 125 në muaj, zakonisht në para të gatshme dhe paratë do të zhduket në armholes gjigante të një triko jeshile ose gri. Sapo pashë një vajzë të vogël poshtë në korridor përballë banjo frikshme, dhe i thashë hi, dhe ajo nuk ka thënë asgjë dhe unë vetëm shkova në dhomën time. Ishte e çuditshme, sepse më vonë e kuptova se nuk kishte fëmijë që jetonin atje apo vizituar.

Unë mendoj se për atë shtëpi dhe i kam shpërndarë për të dhe unë pyes veten se kush apo çfarë është në atje tani. I lënë televizion pas kur unë u zhvendos sepse unë kam qenë i vendosur të jetë në atë vend se të shikojnë atë dhe unë mendoj se është ajo që ka ndodhur.

Unë pyes veten për atë çift.

Pyes veten nëse kjo ishte një vajzë e vogël pashë.

Omg dritat sapo doli këtu. Seriozisht.

2 Komente. Add To The Mix ...

  1. Shefi im i vjetër bëri të peizazhit në një shtëpi të madhe të vjetër se njerëzit menduar ishte përhumbur-si ekuipazhit rinovimit do të fikur radion e tyre dhe ende të dëgjoni muzikë duke luajtur nga diku ata kurrë nuk do të mund të gjeni, ata ishin duke marrë mjaft freaked nga koha punë ishte pranë mbaruar.

    Pronarët thanë shefit tim se dritat do të shkuar jashtë dhe të, dhe ajo i tha atij se një kohë kur kjo po ndodhte, ajo do vuri në një dritë dhe i tha: "Në rregull, në qoftë se ka një fantazmë këtu unë dua që drita të dalë drejtë tani "- dhe ajo e bëri.

    Historia është, një vajzë e vogël kishte mbytur aty. My bashkë-punëtor i tha se kishte dëgjuar e saj duke qeshur ndërsa ai po ecte mbi mua.

  2. histori interesante - duke i dhënë frymën. nuk mund të presim për të lëvizur larg nga shtetet e bashkuara të përhershme për shkak të udhëtimit shumë se 15 vjet që i kanë pasur këtu. ka disa njerëz të tmerrshëm, por urrejtja brenda komunitetit homoseksual kur unë e di numrin e njerëzve që kanë bërë në terren dhe të kaluar nëpër aq shumë për të ndihmuar gomarët e tyre jobesimtarë. kështu që kanë një krenari të lumtur në të shëmtuar Vegas! duke i dhënë shpirt në këtë vitrinë të molesting zvarriten - i kujtohet sa shumë të dua LA dhe si awesome LA mund të ketë qenë në duke u përpjekur për të gjetur njerëz, të parë tregon njerëzve, të dëgjoni muzikë e njerëzve, vizitoni artin e njerëzve, por, në fund të fundit atë që një stol i dobët dhe mjet i butë kanë qenë kaq shumë arsyetime të vogla për burra të tjerë përveç drerësh, molesting zvarriten. hey margaret ..... histori funny. dashuri se ... por nuk mund të presim për të lëvizur larg nga shtetet e bashkuara përgjithmonë - vetëm e pa kalorës balenë dhe u kujtoi të cunts koloniale frymë të një projekti në Hawaii ku këto Hollywood / reja klishe york / amsterdam e fiends urbane drogë dhe alkolikët arrit ' t merrni trurin e tyre ose të krijimtarisë së bashku për të adresuar çështje të vështira, ndërsa edhe përballet me bukuri të tillë të tmerrshëm. të kujdeset.

Lini një Përgjigju