PARADE

Booster Më të Rejat Besimi Margaret Cho-së: Motor saj

Margaret Cho është një komedian, aktore, këngëtare dhe kompozitore, dhe tani një kalorës Harley-Davidson.

Drop Dead Diva Ylli mori pasionin e saj të fundit në New York City këtë muaj për të ndarë përvojën e saj hipur me një grup të grave në një konferencë Blogging në New York organizuar nga Harley-Davidson.

"Një nga arritjet e mia proudest ishte marrë licencën e mia motor," thotë Cho. "Unë mendoj se është një gjë e frymëzues."

Cho, 43, foli për të Parade.com për të hipur motor, rolin e saj në Drop Dead Diva, dhe emërimi i saj e parë ndonjëherë Emmy për portretizimin e saj të diktatorit të Koresë së Veriut Kim Jong-il më 30 Rock.

Në dashurinë e saj të fundit: hipur motor.
"Unë e kam gjithmonë të kërkuar për të mësuar të ngasin një motor, por unë kurrë nuk mendova se do të bëjë në fakt atë. Unë nuk e di nëse kjo është mocioni ose shpejtësia ose era, por kjo është e tillë një gjë e fuqizuar. Kjo më jep besimin. Ndjeva si një klutz të tillë para, por unë e kam kuptuar se unë jam në të vërtetë koordinuar mjaft! Ju mund të lloj të shpëtojnë të gjithë stresin e jetës tuaj dhe të vetëm të jetë në një biçikletë. Është një ndjenjë e madhe. "

Në pikën e ardhshme në listën e saj kovë.
"Unë mendoj se hapi tjetër nga motoçiklizmit është padyshim fluturonte një aeroplan. Unë do të të duan për të marrë licencën për pilote tim. "

Në dremitje e saj Emmy për rolin e saj si Kim Jong-il më 30 Rock.
"Unë jam i gëzuar! Unë jam i vetmi që ka luajtur një njeri. Unë nuk e di nëse unë duhet të ketë qenë në kategorinë e meshkujve apo jo! Unë jam në të vërtetë i Koresë së Veriut të mirë, kështu që unë kam qenë zgjedhja e duhur për rolin. Edhe pse unë nuk jam një njeri, unë nuk duken ashtu si ai! "

Në rolin e saj për Drop Dead Diva.
"Unë dua të tregojnë. Ne jemi të paturit e një kohë të vërtetë të mirë. Unë nuk mund të besoj se kjo është tashmë katër stinët. Është me të vërtetë qesharake dhe kjo është gjithashtu e vërtetë e të përzemërta. Kjo është një shfaqje e madhe për gratë dhe një shfaqje e madhe për gratë që të shikojnë me vajzat e tyre. Ajo promovon imazhe të bukura të llojeve të ndryshme të grave dhe gjithashtu këtë heroinë të madh që me të vërtetë nuk ka për të shitur veten të shkurtër në asnjë mënyrë. Ajo nuk duhet të zgjedhin midis të qenit të bukur, ose duke qenë i zgjuar. Ajo mund të jetë si dhe ne të gjithë mund të jenë të dyja. "

Në pasionin e saj më të madh: stand-up komedi.
"Unë jam në turne tani. Ajo që quhet "Nënë" dhe kjo është e gjitha në lidhje me nënën time, e cila është e bukur. Unë jam që udhëtojnë shumë dhe duke bërë një shumë të tregon. Comedy është profesioni im kryesor. Kjo është më e dobishme për mua dhe më e çmuar për mua. Kjo ishte ajo që kam filluar me të dhe atë që unë gjithmonë do të bëj. "

NENI PLOTE KETU

Lini një Përgjigju