Emërimi Emmy!

Margaret Cho ka qenë i nominuar për një Emmy primetime për aktore i shquar i ftuar në një seri komedi për të luajtur Kim Jong Il në 30 Rock .

Nga Margaret:

Unë jam i ngacmuar në mënyrë për të kanë qenë të nominuar për Emmy, sidomos për 30 Rock, e cila është një shfaqje e pabesueshme dhe gjithashtu për të luajtur një diktator çmendur dhe të vdekur në botë që e ka ndarë vendin e vogël e origjinës sime në dy. Kjo është pjesa më e mirë. Unë mendoj se kjo është ajo që unë do të thërrasë ironinë perde hekuri.

UPDATE 20/07: Lexoni blogun Margaret s 'Emmy emërimin !!!' KËTU .

SEE VIDEO KETU !


4 Komente. Add To Mix ...

  1. Znj Margaret, Congrats për nominimin tuaj Emmy !! Dude, ju jeni duke bërë një punë të tillë të rëndësishëm. Ju frymëzojnë mua aq shumë dhe ju bëjë më të duan të marrë ju në një puthje-në Chick-ndjehen-gay date! Mwah! xoxo

    Unë emërojë Margaret Cho për President !!

Lini një Përgjigju