Në fillim

Nuk ka shumë që unë urrej më tepër se marrjen e deri në fillim, por bëj atë me qëndrueshmëri që përgënjeshtron ndjenjën time të vërtetë. I ardhur në vetëdije një rrëmujë, përballen me ënjtje, mendjen e thellë e ngulitur ende në një ëndërr, sytë e një të kuqe me lepuj që duket e dhimbshme për shkak se ajo është. Unë të kërkojë sasi të mëdha të caffiene dhe do ta mbush kovën time me ndonjë gjë që mban premtimin për të bërë më të vijë e gjallë - acid Folgers ose Tiramisu shijshme të energjisë në një gotë, Whynatte ose i rastësishëm pije ekstreme sport gjenden në kamion ndalesa.

Unë u dreading këtë mëngjes, pasi kisha qenë në kërkim në të gjitha të dhënat e mia planifikimin, fletët kudo shtypura dhe email dhe texted për mua të gjithë botën nga ndihmësit e mi shkathët dhe të zgjuar, dhe apologjetike kishte përfshirë një kohë përmirësim 04:00 për a 06:15 fluturimit. Natyrisht dikush i tij asgjë duhet të kërkoj falje për të.

Unë jam deri në fillim, sepse unë duhet të jetë diku. Unë dua që dikush të duan të jem diku dhe unë dua që dikush është paguar për mua se ku dhe kur të thoni. Unë do të duan këtë deri në fund të ditëve të mia, unë jam i sigurt, pa marrë parasysh se sa shpejt mund të fillojnë këto ditë.

Por kjo ishte një fillim, dhe avioni u ul në pistë për orë të tëra, pasi ai ishte për të marrë off, 06:15 fluturim thjesht bëhet një fantazi se ka një mënyrë për të kontrolluar kohën, kur koha thjesht merr atë koha dhe aty ka asgjë që mund të bëhet në qoftë se nuk ka ardhur koha e tij.

Punët do të priste pak, dhe ka pasur një përleshje të shkurtër për makina me qira dhe disa logjistikës mjaft të komplikuara. Duket se unë mund të bëj pjesën time për të marrë deri nga shtrati dhe duke qenë të lodhur dhe të furishëm tërë ditën, por vetëm për shkak se një pjesë ime është bërë nuk do të thotë shumë, pasi të gjithë. Unë jam vetëm një fragment të vogël të kësaj përvoje.

Pa marrë parasysh se sa shumë unë do aeroplani për të lëvizur poshtë mua, ai do të shkojë vetëm kur një numër i vendimeve të tjera që nuk janë të miat për të bërë janë bërë. Moti kujdeset asgjë për vonesën time, problemet e mia të parëndësishme nënçmuar me forcën absolut të erës dhe reve dhe shiut. Problemet mekanike atu dëshira ime për qëllim. Në kohë të thotë asgjë nëse ju mungon aftësia për të arritur.

Ajo që unë mund të kontrollojë ndoshta është bujë ime paarsyeshme në idenë se unë duhet të lejojë për pengesat. Zemërimi im që seethes dhe undulates poshtë fytyrën time të rrejshëm të qetë nuk duhet flluskë dhe vlim gjatë në jetën e të pafajshmëve. Kjo nuk është mizoria që do të vijnë më vonë se parashikuar. Nuk ka asnjë ndryshim në jetë nëse ajo është jetuar këtu apo atje. Jeta do të ndodhë ende, edhe pa planet më të mira tuaja të përcaktuara. Unë e di këtë për pikën time më të thellë, në zemër të trashë për mua, por për çfarëdo arsye, unë nuk mund ta zbatojnë atë.

Gjej më shumë postime të tjera për Blog dhe tagged .

3 Komente. Add To Mix ...

  1. Një mik i një mik i imi është një pilot ajrore, dhe ai thotë se era bën një difference- madh si ata kanë për të kthyer motorët rruga dhe djeg karburantit serioze, dhe në qoftë se era e fortë të mjaftueshme edhe kjo nuk do të ndihmojë, ata do të të jetë vonë gjithsesi, në mënyrë që ata vetëm të pranojë atë dhe të mbyt mbrapa. Kështu që ndoshta era e hodhi jashtë të gjithë schedules- nga të paktën, kjo është se si unë do të përpiqet për të justifikuar situatën, si një teknikë bujë, reduktim!

  2. Mookins është në diçka atje. I përdorin logjikën shumë të përhapur bujë tim. Në qoftë se unë mund të punojnë nga një skenar logjik, atëherë unë mund ta pranojë atë. Ndoshta piloti e nuk ndjehen mjaft të zgjuar as. Mos harroni se si jeni ndjerë? Ndoshta ata ishin duke pirë gota e kafe dhe duke u përpjekur për të zgjoheni në mënyrë që ata të mund të merrni të gjithë atje në mënyrë të sigurtë. LOL. Ndoshta kontrollues mori një të mbajë disa sushi keq mbrëmë dhe kishte për të marrë një pushim banjo që zgjati pak më shumë se të gjithë kishin planifikuar. Ndoshta moonkins ishte e drejtë dhe era ishte e gjitha e çmendur deri atje. Herën tjetër që ju të filloni të merrni zemëruar dhe të përpiqen të mendojnë për një arsye të personit të vërtetë. Ashtu si një arsye personi normal. Ai që e ka bërë të jetë vonë. Goma banesë, problemet e stomakut, duke i sëmurë, duke u lodhur, janë në depresion dhe të mendoni rreth saj të gjithë njerëzit që janë të kontrollojnë situatën ishin në atë vend. Dhembshuria fillon të arrij zemërimin.

  3. Dashuria, dashuri postin. Unë jam gjithashtu nuk është një person që zgjohet herët dhe gënjyer-in është gjithmonë një tundim prej meje. Unë kisha për të pirë dy gota e kafe vetëm për të mbajtur mua zgjuar dhe nga prania e fletëve të mi.

Lini një Përgjigju