Good Old Gail

Honda Dream arriti të takohet me mua në Gjeorgji, dhe kam bërë një apartament të bukur pak për të në vendin e punës sime, i cili gjithashtu ndodh të jetë një aeroport të qetë komunale. Ajo nuk është duke e madhe, por kjo është për t'u pritur, duke qenë pak më i vjetër se unë, dhe me tashmë 2 treks vendit kryq në jetën e saj të shkurtër si imi. Ka carbs pista, asfiksim çështje - tani problemet elektrike janë zgjidhur dhe kjo është vendosur të gjitha në lidhje me vijën e karburantit, por para se të vockël Gail (emri i saj i plotë është Abigail motor), shkon nën pikëllim përsëri, unë të kërkuar një udhëtim të mirë në të.

Motori i saj i zjarrtë lehtë dhe ngrohur qëndrueshme si unë nxorrën në përkrenare tim dhe doreza. Syze dielli New Porsche lejoni të goditur ballik pa qarë dhe i kam vënë ato në të fundit për efekt dramatik. Motocross çizmet e mia janë të shtrënguar të mjaftueshme për të shtypur viçat e mi në një përqafim bruisy, dhe shenjat turbullohen vjollcë do të duhen javë për të shëruar, edhe në qoftë se unë ngre këmbët e mia çdo shans që kam. Që kur kam parë Gail të fundit, ajo e kishte rrota të reja pajisur mbi të saj, për herë të parë në 45 vjet. Ajo është mënyra bouncier se ajo ishte, gome pastër dhe duke i dhënë dhe plot energji dhe jetës. Gjëra të reja janë poroz dhe të kënaqshme.

I hipi rreth aeroportit në qarqet, jo një makinë në horizont, gërshetim në mes të rreshtave i zoti nga aeroplanë të vogël, jumpers pellg dhe helikopterë, planerët dhe aeroplanë prop, lodra të mëdha për djemtë e madhe, me shkëlqim dhe të reja dhe të gatshëm për të marrë fluturimin.

Made trim nga vetmisë sime, unë shkonim me kalë të shpejtë dhe më të shpejtë dhe mori në pistë. Këtu ishte një, rruga perfekt të qetë, nuk ka mjete të tjera në rrugën time, të paraqitura para meje në një vijë të drejtë vuri në drejtim të horizontit. Unë mund të shkoj të shpejtë dhe të kam bërë dhe unë nuk e kishte marrë me këtë veshje më të lartë ende në karrierën time të shkurtër aq sa një motoçiklist. Honda ka shpejtësimatës, gjilpërë e çmuar që ka rënë jashtë gjatë para se u takuam, dhe kështu që unë nuk e di se sa shpejt unë ishte duke shkuar, por unë kam nevojë për tingëllim mbyllur tim ballik me një të ngurtë, panik dorë gloved dhe era whipped me zë të lartë në eardrums mia.

Vëllimi i ere që fryn përmes përkrenare tim ishte alarmante, të shëndoshë dhe të panjohura gjëmonin për delikate veshët e mi studio regjistrimi. Si unë nxorrën jashtë pistës unë nuk mund të dëgjoj asgjë, por unë nuk ishte pritur asgjë. I kaluan përsëri drejt hangars dhe u kthye një qoshe pak më shpejt se unë do të ketë në qoftë se unë ishin në rrugë. Duke u përballur me mua ishte një helikë running, i shëndoshë deri ajrin si thika tjerrje. Ndjeva erë frikshëm e tij në qafën time, por jo në fytyrën time të mbyllura përkrenare.

1 Koment.

  1. Pasi në një pasdite me diell të ndritshme, para se unë mund të marr nga Harley largët, e saj llambë jittering dritë, një lirshme pak në rritje të saj, tërhoqi vëmendjen time më të shkëlqyeshëm. Një tipar i paqëllimshëm, por i madh të sigurisë. Ndoshta Dream juaj mund të bëjë këtë shumë? Vetëm një sugjerim nga një tjetër tifoz ndoshta tejet ...

Lini një Përgjigju