NËNA Tour - Fall 2012!

Unë jam i ngazëllyer për të njoftuar turneun tim të ri - AMTARE!

Të gjithë tregojnë tim të ri Standup, Nënë, ofron deri një vështrim untraditional në amësisë dhe se si ne shikojmë shifrat nënave dhe grave të forta në kulturën gjendje të vështirë. Kjo është ndoshta shfaqja ime edgiest deri më sot, e mbushur me vëzhgimet tërbuar mbi racën, droga, seksualitetit - Gay-drejtë-çdo gjë në mes, i famshëm, kultura, politika - asgjë nuk është e shenjtë - të paktën të gjithë këtë NËNËS.

Unë jam i ngacmuar në mënyrë që unë bëra 2 postera turne! Faleminderit Austin rinj dhe Michael Gaughan për të bërë një punë të tillë të mahnitshme.

Unë jam duke nënshkruar disa postera të veçanta të kufizuara të drejtuar (M. Gaughan një më poshtë) për të gjithë ata që blen bileta para 1 korrik. Të gjithë ju duhet të bëni është të sjellë konfirmimin tuaj e-mail me data e blerjes tuaj biletave në tryezë Merch në shfaqje dhe ju do të merrni një poster të nënshkruar!

Unë do të jetë duke shkuar në shumë vende, me shpresë pranë jush, kështu që vijnë më poshtë!

xo - Margaret

Foto nga Austin Rinj - Design by Tour Dizajn

Nga Michael Gaughan


DATAT / QYTETET - BILETA ON-SHITJE 1 qershorin!

11-18 gusht: Provincetown, MA - Shtëpia Art
19 gusht: Cherry Grove, NY (Fire Island) - Ice Palace
6 shtator: Las Vegas, NV - Mirage
8 shtator: Shreveport, LA - Robinson Qendra Film
16 shtator: Atlanta, GA - punchline
17 shtator: Charlotte, NC - Comedy Zone
18 shtator: Louisville, KY - Improv
19 shtator: Nashville, TN - Zaines
20 shtator: Birmingham, AL - Stardome
21 shtator: Knoxville, TN - Bijou Theater
22 shtator: Asheville, NC - Orange Peel
24 shtator: Carrboro, NC - djep Cat
25 shtator: Annapolis, MD - Shef skenë dashit
26 shtator: Charlottesville, VA - Jefferson
28 shtator: Ridgefield, CT - Ridgefield Playhouse
29 shtator: Portland, ME - Teatri i Shtetit
30 shtator: Concord, NH - Qendra Capital për Arteve
2 tetor: Burlington, VT - Ground Lartë
3 tetor: Albany, NY - Teatri Swyer në vezë
5 tetor dhe 6: Cleveland, OH - Improv
Tetor 12 & 13: Portland, OR - Helium Comedy Club
26-30 tetor: London, UK - Leicester Theater Sheshi

Informata Bileta KETU

Gjej postimet e tjerë për News .

131 Komente. Add To Mix ...

  1. Hey dua sensin e humorit !!!!!! y mirë ju duhet të vërtetë për të ardhur përsëri në Hawaii saj qenë një kohë !!!! pse jemi gjithmonë të fundit për të marrë ndonjë të mirë tregon ???? Eja poshtë ketë pak argëtim në diell dhe disa Aloha ....

  2. Margaret ju lutem të kthehen për të Califronia. Unë jetoj në San Francisko, por unë do të udhëtojë kudo në Kaliforni për të parë ju. Unë dhe miqtë e mi dua.

  3. Ju lutemi të vijnë për të Boise, Idaho !!!!!!!!!!!!!! Ne do të duan për të parë ju. Ju jeni gjithmonë të largëta për të shkuar të parë ...

  4. Pse nuk Seattle? Ju shtënë një video aty. Çfarë është me se? Është si Portland atje poshtë dhe të \ por Seattle-së deri këtu.

  5. Shihemi këtë e premte! Të pashë në Ohio State në Columbus moshat më parë. Nuk mund të presim për të parë ju një kohë të dytë.

  6. Pleeeease vijnë në Kolorado! Kjo shfaqje është kështu deri rrugicë tim dhe unë do të fjalë për fjalë të sjellë një makinë të plotë të queers me mua që të vijnë të parë ju kudo në CO! A atë.

  7. Margaret, ju lutem të vijë në Teksas !!! Ne do të duan të kenë ju të kryer këtu, sidomos në San Antonio, jeni me të vërtetë e mahnitshme dhe e duam punën tuaj. Ju lutemi të vijnë në Teksas.

Lini një Përgjigju