Everest

Të gjithë dashuria ime për familjet dhe miqtë e Alpinistët Mount Everest që humbën jetën. Tragjedia është bërë më copëton zemrën sepse të gjithë ne po përpiqemi të bëjmë është të shkoni lart, çohu, zgjohem, shoh sa larg ne mund të - vetëm të shohë.

Unë mendoj për Himalajet dhe goja ime merr menjëherë thatë dhe buzët e mia plas. Trupi im mban kujtimin e Nepal dhe Tibet, me peizazh hëne airless të maleve frikshëm. Në qelizat e mia, zinxhirët e vogël ADN formojnë dhe reformë dhe kujtoj mua nuk te kthehem, jo ​​të rritet deri, mos të rrezikojnë atë. Mushkëritë e mia të fillojë të shembet nga brenda. Unë marr frymë dhe asgjë nuk vjen te unë, dhe kjo është ajo që ndihet si për mua në lartësi. Unë nuk jam i kushtëzuar si një alpinist duhet të jetë. Unë kujdesen për veten time të mjaftueshme mirë, por vetëm në nivelin e detit. Edhe Denver më bën të trullosur.

Në shumë pak, kam lexuar në lidhje aventurierë dhe malësorëve dhe eksploruesit dhe sherpasi tyre dhe unë ndihem luftën e tyre dhe trimërinë e tyre. Kam takuar Jon Krakauer nga në mënyrë të vrazhdë shtyrë të tjerët nga rruga kështu që unë mund të lëvizë dorën e tij të famshme dhe të mirënjohur. Ka një madhështi të atyre që kërkojnë majat më të larta, nëse këto janë fjalë për fjalë apo figurative. Unë gjithmonë do të synojë të lartë por astma dhe lartësi ime sëmundje të ngjarë të ndalojë mua para se frika ime do, të paktën në këto treks të veçanta.

Maj ata të cilët janë ngjitur dhe do të rritet ende kanë erë të kryer ato. Mund ata të ndihmohen së bashku me zot apo shpirt apo natyrës apo kushdo që është përgjegjës për ato gjëra. Mund trimëri e tyre të shpërblehet me pamje spektakolare dhe mund iphones e tyre ende të jetë i ngarkuar në mënyrë që ata mund të marrë fotografitë për të gjithë ne këtu poshtë në tokë.

Gjej postimet e tjera rreth Blog dhe tagged .