2 Komente. Add To Mix ...

  1. Hey Margaret - Të dua! Unë jam gjithashtu një tifoz i madh i show Melissa Harris-Perry dhe ishte aq psyched për të parë ju në tryezën e rrumbullakët. (Dhe unë shpresoj që të shoh se jeni atje përsëri!) Unë kam çështje të mia me trupin tim, too; kjo është padyshim një bisedë për të gjithë ne.

    Lidhje në këtë post ka qenë ndoshta përditësuar që prej vizitës suaj në shfaqje - është tani http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/46697649#46697649

  2. Ju janë të mahnitshme Margaret. Ju kurrë nuk pushon të amaze mua me gatishmërinë tuaj për të folur mbi tema të tilla të rëndësishme. Faleminderit për të bërë atë që ju bëni, ju frymëzojë kaq shumë.

    Nuk ishte një koment ju bërë gati që jetojnë në kokën tuaj dhe jo në trupin tuaj dhe unë dëgjoj ju. Ndonjëherë më duhet të kujtoj veten se ka një trup të lidhur në kokë unë jetoj në.

    Faleminderit dhe për të mbajtur ardhjen tmerrshëm :)

Lini një Përgjigju