Sydney Morning Herald 2012/01/09

Sydney Morning Herald 1/9/2012

Sydney Morning Herald 2012/01/09

Hot, të mprehta dhe Vetes, Margaret Cho pronësi sallën e Shtëpisë së Operës koncertesh me fund-natën e saj Just For laughs koncert. Amerikan-Korean komedian i stand-up është e guximshme, por shkelqimin e tij është mendje, jo thjesht shoku vlerë.

1 Koment.

  1. Margaret! Unë jam një vajzë Korean gjysmë - i cili ka një blog shumë - jo aq të pabesueshëm si tuajat, por një nga këto ditë që unë jam duke bërë një artikull të bërtas në ju. I dua dashuri e dua shkrimin tuaj. Unë pres për çdo gjë që ju shkruani. Blog im është: runlikejoy.blogspot.com nëse ndonjëherë ju doni të kontrolloni it out.

Lini një Përgjigju