Nerdgasm

Ka një Beatles letër provë gjetur lundrues rreth atë vetëm mori të gjitha këto para në ankand. Unë isha duke menduar për gjërat që kam pasur rreth meje me vlerë të pabesueshme dhe njëjës që kam humbur. Jo të natyrës papeshë si zgjuarsi dhe gëzim dhe talentin. Shpejtësi dhe mprehtësinë e gjuhës nuk ka marrë një çmim tag. Këto gjëra kanë Vlera më lart se çfarë numrat mund të llogarisë. Më shumë si këto gjëra të çuditshme që unë përfundoi deri marrjes se unë i dha larg lehtë se tani unë mendoj se ndoshta unë nuk duhet të ketë, por ato nuk kanë me të vërtetë rëndësi. E para është se fletët Beatles kisha blerë në një panair antike për ndoshta 30 $. Ata ishin pjesë e vogël e fletëve aktuale djemtë kishin fjetur në të cilat janë lëshuar si artikuj promovues në vitin 1964. kisha të katër Beatles fletët fragmente mbyllur në xhami si të ishin reliquaries, të vogël, pjesë e shenjta të shenjtorëve martirizuan përdorur për të provuar ose mbështesë ose të plotësoj shenjtërinë e një kishe, në qoftë se kështu që mund të jetë. Fletët varur rreth shtëpisë sime e cila ishte kisha e njeriut apo kisha e dashurinë time apo kishën e rock and roll, por unë u lodhur prej tyre, dhe ata morën shumë hapësirë, dhe unë ndjeva unë ndryshuar disi mesëm jeta nga mod për lëkundës, si Orlando Virginia Woolf-së dhe që i donte diçka tjetër. I dha këto fletë larg personit të parë që do të marrin ata dhe zëvendësohet Fab katër-së linens me një poster Jarvis Cocker, jo se ajo më bëri më shumë një karrige lëkundëse, por ajo të qëndrueshme dhe të informuar më tej statusin tim mod. Gjë e mia mod. Është në fakt shumë karrige lëkundëse, tani e kuptoj, në ditët e mia më të vjetër dhe urtësi të pafund, për të si Beatles, dhe për të si ata më pas në vitin 1964, kur ata me të vërtetë ishin të bukur karrige lëkundëse. Pra, këto fletë janë zhdukur dhe unë do të kishte dashur ata në lady time të rritur suped up super duper rock and roll pallat sot. Ku jeni ju Beatles fletët? Ndoshta unë do të ndeshen edhe një herë në varreza elefant që është ebay. Ne të gjithë do të përfundojnë atje në kohë. Pika të tjera me vlerë të kisha ishin menduar të jetë pagesa nga një tregtar kam bërë për një kompani axhami re të quajtur Apple në fillim të viteve '90. Ata nuk paguajnë për mbështetje atëherë, kështu që kam marrë një të ri në kutinë ende kompjuter laptop, i cili kurrë nuk e kam mori nga kutia. Përveç kësaj një thesar i madh, unë u dhënë një version të hershëm të kameras Mac që ishte në thelb një prototip dhe nuk prodhohen në masë. Dhurata janë dhënë për mua në një qese të madhe e cila kurrë nuk e kam hapur - të gjitha gjatë gjithë viteve 90 qese dhe kuti varrosur mbeti e mbyllur dhe më pas në 2000 diku unë vetëm u dha urdhër të largohen, apo edhe ndoshta hodhën ata larg në një inat - një përshtatje e pastrimi dhe rregulli - një të vogël stuhi Felix Unger - që do të zbresin në psikikën time çdo herë pas here. Unë jam duke folur për një laptop kurrë nuk përdoren dhe kamera nga Apple nga ndoshta 1990, ende në kuti, ende në plastike, me pak thingies letër tela mbajtjen e powercords dhe të gjithë së bashku, dhe unë e di se në qoftë se ju jeni ende duke e lexuar këtë ju ndoshta vetëm kishte një lloj nerdgasm gjithë tastierën tuaj.

5 Komente. Add To Mix ...

  1. Hey vajzë unë kam qenë duke u përpjekur për të arritur ju për disa javë. Unë jam në eksitim dhe të ndiqkam dot atje, si dhe çdo vend tjetër që unë mund. Me Të Twitter @ seka1954.
    Ndiqni me mbrapa. A do të duan për të lidhur me ju.
    Seka

  2. Unë plotësisht të të dëgjoj për këtë. Këto artikuj të mbledhur një cilësi mistike dhe të bëhet më i madh se paratë. Unë jam aq naiv e të t-shirt me foton tuaj të kisha bërë. I veshur atë në flokë Edinburg. Unë kisha një kohë të tillë të madhe të pijshëm me miqtë. Çdo herë që unë veshin atë tani kjo më bën të buzëqesh. :]

  3. Stile të ndryshme dhe harton e prizë Northface tani janë në dispozicion për të bërë dore tuaj të bukur. Ju mund të zgjidhni nga shumëllojshmëri të gjerë të xhaketa lirë Northface duke krahasuar shumë copa të përsosur dhe mahnitëse. Këto doreza North Face do të jenë investime të bukur për ju në afat të gjatë. Këto shitje veri të përballet janë të shkëlqyer dhe të provojë të jetë e mrekullueshme për ju, ndërsa kjo e bën të qëndrojë jashtë turmës. Veri pashëm dhe të jashtëzakonshme të përballet me ju të merrni do të tërheqë çdo sy në një turmë dhe ju bën të ndiheni më të sigurt.

Lini një Përgjigju