Asian Ngjitur dhe Biznesit i Cho nga Grant-Lee Phillips

Pak njerëz kanë fuqitë e mbinatyrshme e bindjes së Margaret Cho. Pas bashkëpunon në muzikë për Cho varur, ajo mori mua për të gërvisht e shumë ekzotike dhe scatological "Shit-Tar" në videon e saj muzikore Hani Mut & Die ndërsa tre turds vallëzimi ka nis të larta në lidhje me fazën e. Këtë verë kam gjetur veten në një kafaz të vogël veshur me lëkurë, mbi një tavolinë sushi veshur një oktapod dhe në fund me Margaret, reenacting skena nga Mis Saigon në një kukull. Kjo është vetëm një ditë në jetën e me Margaret.

Si një profesionist, kam pasur shqetësime të caktuara para se unë shkova në. I pyetur nëse flokët e mi do të përpunohen. Margaret më siguroi se ai do dhe ne kemi qenë të mirë për të shkuar! Unë kurrë nuk e kishte bërë atë më parë, por kjo do të jetë një prodhim i madh me video me kërcimtarë dhe tym dhe hotelieri. Ata do patjetër të ketë një hekur banesë në grup. Ky obsesion ka filluar muaj më parë, kur Margaret rastësisht përmendur dashur për të bërë një video për aziatike Ngjitur dhe se unë mund të jetë karakteri Ryuichi Sakamoto, si në shën Mëria e shiut video. Ky djalë e mori flokët e mahnitshme. Damn atë! Kjo do të kërkojë disa pabesueshme duke vepruar nga ana ime për të thirrur atë lloj straightness balenë kockave. Një parukë nuk ishte një opsion për një djalë Metoda si unë.

Gjë tjetër që ju të kuptojë kur ju bëni një video muzikë është se si ju ndjeheni për një këngë. Ju jeni do të lip-sync atë disa mijë herë para se ju jeni i lejuar për të marrë jashtë çfarëdo parzmore të jeni i varur nga dhe ata të ju jap ushqim. Ajo ndihmon për dashuri këngë. I LOVE aziatike Ngjitur . Fakti se ai ishte i frymëzuar nga supozimi i gabuar Margaret se unë kam qenë i ndonjë etnie aziatike (Unë jam në të vërtetë mëngë), e bën atë të gjithë më gjeniale dhe hije. Kjo është një regjistrim joshëse që mund të mbajë atë të vetë në ndonjë katin e valle. Margaret mbajti një vokal të pabesueshme për të filluar me. Kjo ishte një ëndërr për të shkruar me të dhe një kënaqësi për të prodhuar rrugën. Carmen Rizzo gjithashtu solli atë deri në një nivel krejt të tjera, me rreh e tij dhe textures ekzotike. Shkruani Tani Ikeda cili drejtohet video. Tani gjendet në aziatike pjesë ngjitur të barabartë të bukurisë, absurditetit dhe kafshimit. Ajo madje edhe të prerë nga pjesët e mia yndyrë! Nëse ju jeni do të kalojnë një ditë në kafaz që ju nuk mund të gjeni funnier, vështirë njerëzit për të ndarë atë me pune.

Adjacently juaji,
Grant-Lee Phillips

Margaret Cho - Asian Ngjitur - paraqet Grant Lee Phillips nga Margaret Cho mbi Vimeo .

————————————————————————————————————————————————————————-
"Aziatike Ngjitur" është nga Grammy-nominuar albumin Margaret muzikë komedi, "Cho varur."
Get këngë në iTunes këtu .
Merrni atë në CD ose Vinyl me automatik shkarkim të tërë album, nga Margaret!

Lini një Përgjigju