Cho shqyrtimit varur në NewFest - NYC


Pas tre shfaqje emocionuese në Honolulu (në Festivalin e Filmit në Rainbow), San Francisco (në Festivalin FRAMELINE) dhe Los Angeles (at Outfest) ne jemi të nderuar për të sjellë filmin e ri Margaret koncert, "Cho varur," për të NewFest në NYC ne Korrik 22!

Filmuar gjatë një shfaqjeje të drejtpërdrejtë në Tabernakull në Atlanta, Gjeorgji, "Cho varur" përmban pikëpamjet uncensored potershëm Margaret në seks, drogë dhe rock & roll. Margaret skewers e Palins, Dancing with the Stars, "sexting", nëna e saj i dashur, pornografi në internet, dhe marihuanë në një gut goditjes kryerjen e të gjitha të reja të qëndrojë deri dhe komedi këngë nga albumi i saj Grammy-nominuar, "Cho varur."

Cho SCREENING VARUR NEWFEST
E premte, 22 Kor - 05:30
SVA 1
Biletat KETU !

Newfest

2 Komente. Add To Mix ...

  1. Looking forward për të një njoftimi më të gjerë, apo një DVD. (Ose të ndjehen të lirë për të rrokulliset nëpër Denver me film!)

  2. Pingback: Struktura

Lini një Përgjigju