Atlanta Food Drive - Bring 10 artikuj, takohen Margaretës pas shfaqjes!

Ne kemi partneritet me Bankën Atlanta Ushqimit Komunitetit për të mbledhur artikujt jo ushqimore që prishen në Margaret Cho varur përfundimtar Tour Data, kjo e diel 12 dhjetor në Tabernakull në Atlanta!

Si një nxitje të veçantë për të ndihmuar të mbledhur një shumë të ushqimit për këtë sezonit të festave, ne jemi duke ofruar të gjithë ata që i sjell DHJETË artikuj apo më shumë një takuar dhe përshëndetur të kalojë për të përmbushur Margaretës pas shfaqjes!

Të gjithë ju duhet të bëni është të vijnë në fuçi bankës ushqimit, pranë tryezës mallin në hollin në shfaqje në natën e diel, kthehet në artikujt tuaj, dhe në qoftë se ju keni 10 apo më shumë, ne do të ju jap një të takohen dhe përshëndes kalojë. Është kaq e thjeshtë!

Gëzuar Festat nga ekipi Cho

Shumica e sendeve të nevojshme Ushqimi:

Kikirik Gjalpë
Konserva Tuna
Fasule Konserva
Supave konservuar, Stews dhe Pastas
100% lëng frutash
Frutat dhe Perimet Konserva
Makarona dhe djathë Darka
Grain Whole, Low Sheqeri Drithëra