Drop Dead Diva fonogram

Fonogram për Drop Dead Diva është në dispozicion për para-qëllim! Ai përfshin një mbulesë Fab të "Unë do të gënjeshtër për ju" me Brooke Elliot, Kate levering dhe mua! Gjithashtu në fonogram është bashkëpunimi im i ri Vala me Ben Lee , "Me ndalim." Është kaq e awesome!

Fonogram Drop Dead Diva do të jetë në dispozicion 1 qershor por ju mund të para-qëllim atë në iTunes apo Amazon .

2 Komente. Add To Mix ...

  1. Mëngjes,
    Unë u pyesin nëse unë preordered apo edhe në qoftë se unë sapo blerë diçka ajo ka një mënyrë për të marrë pika të nënshkruar. Unë e dua atë dhe të ketë një autograf në një DVD Unë vetëm do të duan të vënë diçka në mur tim edhe si një foto. Unë jam i gatshëm të paguajnë.
    Ju faleminderit,
    Jeffrey Goldade

Lini një Përgjigju