Drop Dead Diva: Datat International Air

Check out Drop Dead Diva e gjithë bota!

Airing TANI ...

Kanada (në Showcase )
Season 1

Danimarka (e diel në TV3)
Season 1

Gjermania (e hënë @ 20:15 në FOX)
Season 1

Lindja e Mesme (e shtunë @ 21:00 në Showtime)
Season 1

Korea e Jugut (e mërkurë dhe e enjte @ 08:00 në TVN)
Season 1: me titull: "Ndryshimi Diva"

Turqia (e martë @ 21:00 në FOXlife )

UK (e enjte @ 20:00 në LivingTV )
Season 1

Vjen së shpejti ...

Asia (mbi SET Azi)
Përsëri me Season 2 vonë në vitin 2010 (Ne do të le ju e dini kur marrim datën zyrtare premierë!)

Australia (mbi GO)
Përsëri me Season 2 në vitin 2010 (Ne do të le ju e dini kur marrim datën zyrtare premierë!)

France (në Teva)
Sezoni 1 kryeministrat më 9 maj 2010

Hong Kong (në kanalin Pearl, TVB)
Sezoni 1 kryeministrat 11 Maj 2010

Amerika Latine (mbi SET)
Përsëri me Season 2 në nëntor, 2010.

Japoni (në WOWOW)
Sezoni 1 kryeministrat në tetor 2010

Singapore (e enjte @ 22:00 në MediaCorp Ch 5)
Season 1 premiera më 3 qershor 2010

Afrika e Jugut (në Vuzu)
Sezoni 1 kryeministrat 27 korrik 2010


Drop Dead Diva sezoni 2 do të kthehet në SHBA, të dielave në qershor, në Lifetime.

Stay tuned për

10 Komente. Add To Mix ...

  1. Dhjetë PM është vetëm kaq vonë. Dhe e enjte?!? Golly ... Gjithsesi, mora iniciativën e pashë atë, mirë, Online ###. (Vendos hash për të kundërshtuar off policinë në internet! Hah! Unë jam aq fajtor!)

  2. Hi,
    Singapore sapo përfundoi transmetimin Drop Dead Diva sezon 1. A është i dashuruar netë mia e enjte cos 'e tij, hahaha. Çdo ide kur sezoni 2 do të jetë transmetuar në Singapor? Kjo është e tillë një shfaqje awesome.

  3. Hi, Unë jetoj në Kanada dhe Unë sapo përfundoi shikuar sezonin 2 e rënie diva e vdekur ... aq e mahnitshme! Unë jam duke marrë të gjitha përshtatur për sezonin e 3, por unë jam i pasur telashet gjetjen në kutinë time kabllo Shaw, unë nuk mendoj se ajo transmeton në TV tim. Ajo thotë se episodi i parë është 19 qershor ka dikush e di nëse unë jam duke kërkuar në kanalin e gabuar dhe nëse jo, ku tjetër unë mund të shikojnë atë? Unë nuk mund të humbasë atë !!!
    Falënderim

  4. ajo transmeton në jetën ... por e di nëse / kur ajo do të ajrit në Kanada ende. Unë jam duke u përpjekur për të gjetur atë shumë ... kështu që tani ajo është e jetës ose asgjë.

Lini një Përgjigju