Portret nga Shawn Barber

Ja portreti ime e mrekullueshme nga ana e pabesueshme Shawn Barber !

Mike Davis është tattooing mua në pikturë! I saj i tmerrshëm kështu ndyrë unë bërtas me gëzim sa herë që unë shoh pak.

Dashuria Shawn Barber so much!!

7 Komente. Add To The Mix ...

  1. Atë që një pikturë e bukur. Unë jam i impresionuar. A është ai do të fillojë një përqendrim të pikturave Margaret Cho, mendoni ju? I gëzuar vizitës sime. Nëse ju keni një moment rezervë, të ndaluar nga faqen time ... Unë jam një shkrimtar me humor ese me një libër që del vitin e ardhshëm dhe do të mendimeve me të vërtetë e mirëpritur / sugjerime nga dikush që është \ bëri atë \.

    Të kujdeset mirë ... Brian

  2. Hi MC! Unë mendoj se so funny tuaj! Është e ftohtë për të parë një asian femër rrit deri në mic dhe përfaqësojnë për gratë aziatik. hehe. Kam dëgjuar për ju, për herë të parë në klasën time dramë dhe kam kuptuar aq shumë gjëra që unë nuk mund të vërtetë i kushtoj vëmendje të që e rrethon mua gjatë gjithë kohës. Motra ime është një lezbike dhe unë mendoj se unë me të vërtetë nuk e dinte se si ajo ndjeu, por unë mendoj se kam një ide. E pra, Thanx dhe shpresoj se të gjitha shkon mirë për ju. Oh nga rruga janë ata tattoos realll? e bën atë të hurrtttt? haha! = D Na vjen keq për të shkruar kaq shumë! ^ _ ^

    Goodluck me çdo gjë!

  3. Wow. Këtu kam ardhur në këtë faqe për të parë nëse ju keni një llogari eksitim {Vetëm të shikuar të bukur dhe unë nuk mund të ndalet ndezur në bojë tuaj}, dhe kam gjetur këtë portret të mrekullueshëm të ju bërë me të padrejtë, të talentuar Shawn Barber. Jo vetëm që është bojë tuaj bukuroshe, por që të ketë atë përjetësuar prej tij është një nder mahnitshme.

    Ju shkëmb. Nuk mund të presim për ju për të ardhur në Toronto.

Lini një Përgjigju