Foto nga San Francisko Shoot

Disa fotografi nga xhiruar SF , mirësjellje e Daniel Riedel:

sfphoto1.jpg

sfphoto2_1.jpg

sfphoto3.jpg

sfphoto4.jpg

sfphoto5.jpg

Këtu janë disa foto nga Mookey Goh! Maxi-me im, Monistat, dhe Zoti i Cockrings:

sfphoto6.jpg

sfphoto7.jpg

sfphoto8.jpg

sfphoto9.jpg

sfphoto10.jpg

sfphoto11.jpg

sfphoto12.jpg

sfphoto13.jpg

sfphoto14.jpg

sfphoto15.jpg

3 Komente. Add To Mix ...

  1. Pingback: Margaret Cho
  2. Hi Margaret,
    Unë do të përpiqet dhe të jetë e shkurtër, por unë kam një kohë të vështirë për ta bërë këtë. :) Më lejoni të merrni sa shumë të dua, respekt, dhe t'ju admirojnë nga rruga. lol Unë kam parë çdo një nga tregon tuaj sepse unë jam ai që unë dua të paktën dy herë. Unë pashë Unë jam ai që unë dua 3 herë. Ju janë të mahnitshme. Ju bëni të qesh dhe të qaj në të njëjtën kohë. Unë jam shkrim këtë, sepse unë jam i tronditur se sa shumë djalë në fotografi duket si unë. Unë pothuajse dua të pyes nënën time nëse unë u miratua. Ajo është e çmendur. Lloji i tij e trupit, linjë e flokëve, lloji i flokëve dhe çdo gjë tjetër duket si unë. Kur i pashë foton e tij, ajo ishte si unë isha duke kërkuar në një pasqyrë, në të vërtetë. Unë jam i habitur. A ka ndonjë mënyrë unë mund të merrni një foto të veten atij ?? Unë e di se ai do të jetë po aq i habitur si unë jam. I tregoi një çift nga miqtë e mi pic e tij dhe ata ishin të habitur si. Unë do të them atë përsëri, unë mendoj se ju jeni të mahnitshme, inteligjente, dhe unë jam i kënaqur që ju jeni këtu dhe një pjesë e botës sime. Unë jam hopeing që komplimentuar ju në shkallë N'th do të merrni më mail adresën e tij elektronik ose ndonjë mënyrë për të treguar foton time tek ai. lol Seriozisht, ju falënderoj për çdo gjë dhe unë nuk mund të presim për të parë se çfarë ju tjetër që ju bëni. :)

Lini një Përgjigju