5 Komente. Add To Mix ...

 1. DR RAND PINK shet OCTOMOM kukull për A
  KOMPANIA JAPANESE lodër

  Gjinekolog-kthyer komik Dr Rand Pink shitur një ide mbi një pecetë bar në Aspen për prodhues lodër dhe gruan e tij.

  Çifti sapo kishte lënë Panairin e lodër në Nju Jork dhe u drejtuan për Aspen para se të kthehej në Japoni. Pink dhe shoku i tij Aviva ishin shaka për Octomom dhe një pije çoi në shumë

  OCTOMOM kukull ka një zinxhir bark që mban kompania 8 octobabies.The tashmë ka nënshkruar më në funksion të octobabies në një seri animuar japonez.

  Dr Pink është gjithashtu përgjegjës për lirimin e x vlerësuarat komedi paraqet Bernard dhe Ruth Madoff duken alikes në Weekend Në Bernie së.

  Pink është planifikuar të jetë Bachelor tjetër për ABC, megjithatë, është vërejtur se ai donte të kalojë nga speculums vend të trëndafila. .

Lini një Përgjigju