Grindjet Family!

Ne të gjithë e bëri të famshëm armiqësisë familjare dje dhe ne shqelma ass! Ne nuk fitoi, por ne kemi bërë një shfaqjeje shumë të respektuar. Ne kemi luajtur kundër Corbin Bernsen dhe familjen e tij, të cilët ishin kundërshtarët shumë e bukur dhe të mirë. Ata përfunduan duke fituar dhe duke shkuar deri kundër të dudes amerikan hanxhar që ishin super cool!

Unë kam qenë me të vërtetë krenar për prindërit e mi, sepse ata nuk e dinë se çfarë Grindjet familjar ishte. E vetmja gjë që ata kanë që është e ngjashme në Korenë ishte luftë. Ata e bënë shumë mirë dhe baba im madje razzed host Al Roker pak. Ajo ishte awesome. Ne e bëmë po aq i mirë sa çdo familje e bardhë do të ketë!

familyfeud_1.JPG

familyfeud_2.JPG

13 Komente. Add To Mix ...

 1. Unë dua armiqësisë familjare, dhe kjo është me të vërtetë një trajtojnë për të parë familjen tuaj. Shpresoj I merrni për të parë këtë në TV. :)

 2. M ju duhet vetëm të bëni vetë Sitcom asian familjes tuaj, të pavarur. Ndoshta tani është koha. Nëse ju bëni atë, drejtuesit e rrjetit do të vijnë. Dhe unë do të krejtësisht të ju ndihmojë. Ju mund të lloj të ndërtuar off tregojnë Cosby dhe Anatomy Grey-it dhe Harold dhe Kumar dhe tërësisht të bëjë gjë tuaj duke eksploruar stereotipet aziatike, llojet e veçanta të diskriminimit, vetë-respekt, dhe çështje vetë-imazhin që aziatike amerikanët përballen në shkollë, në vendin e punës, dhe madje edhe në shtëpi mes njëri-tjetrin. Rrjetet janë absolutisht bankar në të gjithë dramedy mprehtë me pikat dramatike po aq serioze sa pikat komike janë qesharake tani, dhe kjo është sooooooo stilin tuaj. Unë mendoj se ju do të duhet disa shkrimin ndihmë dhe me të vërtetë talent të shkëlqyer (Bobby Lee mund të jetë vëllai juaj dorky homoseksual dhe Sandra Oh ose që zogth nga Lost mund të jetë falutin juaj i lartë 'motra i pasur i cili u kthye në Seol dhe shikon poshtë në pjesën tjetër të Familja sa herë që ajo viziton, në mënyrë komike, dhe ju mund të ribashkuar të gjitha ato aktoret me të vërtetë të mira nga klubi Joy Luck ndërsa ju jeni në të.)

  Unë nuk e di edhe 21 ishte rreth amerikanët aziatike, dhe unë nuk e di se çfarë është më e egër, që personazhet e plumbit nuk janë AAS, ose që media nuk është edhe ringjallet në këtë dhe se si fucked up jashtëzakonisht është.

 3. E vetmja gjë që ata kanë që është e ngjashme në Korenë ishte luftë. Bwhahahaha! Unë nuk e shikojnë FF por do të duhet për të kapur këtë.

 4. ne shikuar tregojnë tuaj tv dvd dje, dhe do të kontribuonte në TV SHOW MARGARET CHO ... pleaaaaaaaaaase bëni një të tillë. NE doni.
  plotësisht ... ju na thyej dhe të na qetësuar dhe të na bëjnë të mendojmë ... kështu që ju falenderoj.

 5. Awesome! Familja ime do të dështojnë pa fat në FF. Bahaha, që tregojnë është qesharake awesome. Dhe ajo mori vetëm disa pikë ekstra cool. Oh ajo është aq e ftohtë që ju e bëri atë.

 6. Unë shikojnë FF sonte -por vetëm për të parë familjen tuaj. Unë uroj që ju kishte qenë në më të gjatë. Kur ju lënë kështu bëri I. Prindërit tuaj janë kaq të zgjuar dhe i madh në kamera! Unë veçanërisht dashur atë kur babai yt u tha Al se ishte i vrazhdë për të pyetur në lidhje me tatuazh!

 7. I dashur Zot, nëna juaj është çdo gjë që unë do imagjinuar se ajo do të jetë e-që është, koreane dhe AMAZING.

Lini një Përgjigju