Maturi

Kisha katolike është duke folur për mënyrën se si prezervativët nuk e bllokojnë AIDS. Unë nuk e di çfarë të them për këtë. Dhe duke marrë zotim e beqarisë nuk parandalon pedofilinë. Çfarë është e gabuar me ta? Nëse ata e kundërshtojnë të gjitha format e kontrollit të lindjes, atëherë kur nuk kemi marrë për të vërtetë qij? Ose si do të kemi për të qij? A ato të promovojnë duke tërhequr jashtë? Douching me një Coke menjëherë pas? Vetëm duke marrë atë gomar? Pra, tani që nga Vatikani e ka lëshuar paralajmërimin e shëndetit në lidhje me kondom, të cilat ata justifikojnë është vetëm njëjtë si ata kanë në lidhje me rreziqet e pirjes së duhanit, ka pasur një gozhdë e madhe në infeksionin HIV, me më shumë se 42 milion mundje me virusin. Mirë, kondomët nuk janë mbrojtje 100%, por 90% është më mirë se asgjë, ose 'maturi,' e cila askush praktikat, kurrë nuk e bëri, kurrë nuk do të.

Papa është një deklaratë për shtyp larg nga shitja e indulgjencave për të blerë hapësira në qiell, si në ditët e Martin Luther - jo Mbretit, babai i Lutheranism, katolicizëm Lite. Unë jam aq i zemëruar, unë nuk dua të vetëm të shqyej deri një foto të Papës. Unë dua të gris atij një asshole të re, i veshur me një prezervativ, dhe unë nuk do të ketë edhe një kar, por kjo është një kohë që unë uroj që kam bërë. Qij ju Gjon Palin çfarëdo qij emri juaj i ndyrë po ju ndyrë veshje e jashtme ari i gjatë hat ass veshur kokë mut. Pse nuk ju vetëm ndyrë vdes tashmë? A nuk është Perëndia nevojë për një asistent personal? Qij qij qij ju. Nuk ka seriozisht. Qij ju. Ju nuk jeni përfaqësues i Perëndisë. Perëndia nuk do të bënin atë për njerëzit. Perëndia i do pa kushte. Të gjithë janë të mirëpritur në Shtëpinë e vërtetë të Perëndisë. Ne kemi nevojë zemëruar Jezusin për të sulmuar Vatikanin e drejtë tani, duke nisur nga këmbyesit e parave dhe prostitutat e tempullit dhe fëmijët e molesters. Unë e dua mua disa Ass Jezusin zemëruar. Bëni bukët tuaj dhe Peshqit muthafucka! Dal nga shtëpia e Atit tim !!! Unë dua Jezusi për të nxjerrë ass tuaj, hedhin të gjitha miliona dollarë vlerë e artit të shenjtë dhe ari dhe gërmadha dhe rroba të stilit Liberace blerë me gjakun e besimtarëve të panumërta që të ju jap çdo gjë dhe më shumë në mënyrë që ata do të ruhen, dhe ju bëni asgjë por le të vdes, do t'i dënojë, gjykoni ata, ngacmoj ata, të vrarë ata. Unë dua lëndinë para Vatikanit ndotura me shitjen garazh e Judë Iskariotit të botës, e cila do të përbënte shumë më shumë se tridhjetë sikla argjendi dhe për të dhënë të holla për njerëzit që janë duke vdekur nga SIDA për shkak të ju, fëmijët të cilët kanë pasur pafajësia e tyre të vjedhur nga ju, krimet e panumërta që keni kryer kundër popullit në emër të Perëndisë. Ne jemi bërë në imazhin e Perëndisë, ne jemi të ndyrë, të Zotit !!!! Ju nuk e njohin Atë. Ju vetëm front të donte ti je Perëndia janë poshtë dhe mut, por ju nuk e keni numrin e Tij pager. Ju mos e dyanshëm mesazh Atë. Nëse e keni kryer, ju do të kujdesen për njerëzit që besojnë në ju, ju do të trajtoj si ju adhuroni ato, sepse ne jemi të gjithë, Zoti !!!!! Perëndia është i mirë. Perëndia dëshiron që ju të veshin kondom. Perëndia dëshiron që ju të ketë argëtim. Perëndia i do të gjithë. Ai nuk ka kujdes atë që bëni ju. Ai do të të dua pa marrë parasysh çfarë. Perëndia gjithashtu ka shumë emra, si Buda, Vishnu, Allahut, Muhamedin, Zoti, Beyonce, ti. A nuk e dëgjoni Vatikan. Ata nuk e dinë mut dhe duhet vetëm të ketë një shitje të piqem ndyrë dhe mbylli qij deri.

1 Koment.

Lini një Përgjigju