Blind Dinner Party sa koná 12/15 a 12/16

Máte ešte pár šancí vidieť Blind Dinner Party - tento víkend!

Varenie Channel
12/15: 19:30 ET (16:30 PT)
12/16: 23:00 ET (20:00 PT)

Úplné zoznamy TU

Prečítajte si Margaréty Blog: Ako hádzať slepej Dinner Party

1 komentár.

  1. Čo je do budúcnosti pre túto výstavu? Som naozaj rád, a som sklamaný, že:
    1. Pri hľadaní Food Network pre "Blind večierku" nie je tam žiadny výsledok.
    2. Že tento víkend sa zdá byť posledná šanca, ako vidieť.
    3. To nie je nadchádzajúcu sezónu.

    To bolo živé, brilantné, úprimný, zaujímavé a podnetné. Stále sa cítim kurva ľúto evanjelických kresťanov.