Boston

Jeg dypt respekterer løpere. Jeg kan ikke gå enn si mer, 10 meter uten helt svingete meg selv, hoste og sputtering, red faced og svetting, svimlende til min egen imaginære mållinjen.

Det må være utrolig å faktisk fullføre en maraton. Å utfordre kroppen din til å gå så langt, som Feidippides, kjører på, til hva som kan føles som ditt siste åndedrag, og for noen i dag, fryktelig var. Jeg kan aldri gjøre det, men jeg vil alltid beundrer og misunner den utrolige ånd det tar å gjøre noe slikt.

Jeg våknet i dag i Melbourne til de tragiske hendelsene i Boston, og jeg er syk og sjokkert og bekymret, men også flyttet av alle de vakre bostonians banding sammen for å hjelpe huset og trøste dem som trenger det. Det er bemerkelsesverdig hvor mennesker, normalt lukket opp til oss selv i våre egne private solsystemer med nød og grådighet, vil plutselig åpne opp boliger, sovesofa og kjøkken når terror dominerer.

Jeg ser min gamle venn Patton Oswalt ord over internett, og jeg husker da han levde et kvartal fra meg, og jeg kunne gå, ikke løpe over for narkotika eller kaffe når som helst, og her har han trøst igjen, fra hele veien over sjøen.

All min kjærlighet til Boston, til løpere, de overvåkere, fansen på tribunen, og for oss alle her i verden, prøver å forstå.

2 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Jeg meldte meg frivillig til å dele ut vann i nærheten av min skur i den glamorøse "industriell trekant" område i Beverly Hills med venner. Fikk opp på 4 am å sette opp vannstasjon og løperne kom gjennom. Jeg ble sjokkert og begeistret over hvor mange mennesker takket oss for å være der. Takket oss! Jeg kunne ikke kjøre fra downtown LA for å Rexfprd Drive hvis jeg ble jaget, og vi ble takket av løperne ..

    Boston var en påminnelse om at det er trist, onde, forvridde mennesker i verden. Kjølvannet er en påminnelse om at mens de kan forårsake smerte og hjertesorg som for det meste folk er god og omsorgsfull.

    Så lenge vi husker det, og prøve å gjenspeile det i vårt daglige liv vil vi være i orden.

  2. hvor er du margaret ?? denne maraton ting - hvem vet ?? Jeg var camping i big sur for å være borte fra den mest dum produksjon på planeten med hatefulle kirke idioter - absolutte idioter. Anyhow, jeg kjørte i en ambulanse og EMT forteller meg etter min tur ut fra villmarken. ennå, han vet jeg var i new york på church street i Tribeca for 9/11, men han spilte dumme. så, 11 år senere - skal jeg tro denne historien om boston - når det synes noen mennesker kan ikke trekke sine hoder fra sin rumpe og skjære gjennom sin tragiske behov for å være i STUPID filmer i stedet for å skjære gjennom bullshit ??

    derfor er dette en voldelig kultur, og jeg vil soooooooooooo glad for å forlate. så margaret - hvor er du ?? disse tragediene er tragisk og fryktelig ... .men hva gjør vi si om en barbariet som feeds dette ??

    ha en fin kveld !!! hver gang jeg kommer til LA - jeg elsker det, men jeg minnet på hvor begrenset kunstnere er i denne byen på grunn av filmisk douchery.

Legg igjen en kommentar