Aroma Tilgivelsens

Jeg kom tilbake til spa Aroma i dag, og jeg var sent. Du vet når du er i LA, og du bare prøver å gå til Koreatown, som 10 minutter fra huset mitt, men i LA fredag ​​Trafikk Time, som er som hund år av drivetime, kan det ta deg - vel, mye lenger .

Min hendelsen i forrige uke der, som jeg skrev om her vakte oppstyr.

Masse folk var sint om ting, for det meste stolt av meg for å si ifra, sint at jeg hadde blitt mishandlet (mens naken ikke mindre), men noen sint fordi de følte jeg var å være "full av meg selv". Jeg kan være full av meg selv, men jeg ville mye heller være full av deg baby - det er min misforstått forsøk på å svare på hat med flørting.

Uansett, alle som kritiserte kroppen min forrige uke bare høre dette - dere som er uten strekkmerker, kaste den første steinen.

Noen ganger ønsker jeg å svare på folk som sier: «Jeg leser hva du har skrevet og du er motbydelig."

Meg: Først av alt, gratulerer! Jeg visste ikke at du kunne lese! Vel, les dette - FUCK YOU

Men jeg gjør ikke det, i hvert fall jeg prøver å la være.

Folk som hater kroppen min ikke er klar over hvor mye jeg elsker dem, som de er i smerte, og lede den på meg fordi de ikke hva annet å gjøre med sin smerte, slik at de vil at jeg skal føle det. Hvis du hater meg, kan du fortsette til, og kanskje hat vil komme ut av deg nok der du vil en dag bli lykkelig. Jeg vil ta din elendighet og gjøre den om til poesi. Jeg er som den Soymilkman of Human Kindness, som min helt Billy Bragg, men jeg er laktoseintolerante.

Jeg bukket så mye når jeg endelig kommet til Aroma Spa og Sport, og hele staben kom ut for å hilse på meg. Den søte manager som måtte forholde seg til den tøffe jobben med å forhandle med noen rasende koreanske kvinner som ble vettskremt av kroppen min, og deretter som måtte komme til meg og snakke med meg om det - en dårlig situasjon for henne og alle som er involvert - var det å hjelpe meg. Hun beklaget igjen og takket meg voldsomt for retur til spa, uten harde følelser, uten sinne, men med mange tette porer som trengte ekstraksjon.

Alle var så fint til meg på spa, kvinner selv kommer opp og komplimenter min Tatoveringer og smilende and friendly. Jeg lurte et øyeblikk på om de hadde stengt spa for dagen og hyret en haug av skuespillere til å spille de delene av koreanske kvinner badegjester, men jeg faktisk anerkjent noen av ansiktene - noen av de samme kvinnene som hadde dømt meg så hardt at forrige uke, de middel damer, kom opp til meg, med vennlighet og nysgjerrighet i deres øyne. Jeg satt i badstuen og så golf og gråt.

Behandlinger var bemerkelsesverdig, og selv de prøvde å stoppe meg fra å gi dem penger, men jeg tvang ca $ 50 på dem, som jeg er så koreansk og jeg slåss om en sjekk før politiet og ambulanse er kalt og golfkøller er ute og svingende på hodet. Noen ganger kampen om sjekken på asiatiske restauranter er så intens, vil en familie la i troppen bil, vil man la i ambulansen, men jeg vet hva som utrykningskjøretøy jeg ender opp i, jeg kommer til å være en å betale. Som er vinneren. Vinnere betale.

Jeg takket dem oppover og nedover, bukket som 100 ganger og vi tok bilder sammen for å legge ut på Aroma Facebook og min Twitter. Jeg fortalte dem at det er vanskelig å være en koreansk amerikansk komiker noen ganger, fordi for meg, som jeg jobber i en bransje der det er ikke mange som ser ut som meg og gjøre det jeg gjør, og jeg vokste opp i denne showbiz verden, følelsen vekselvis hatet så usynlig for min manglende evne til å passe inn, og så går jeg til et sted, hvor alle er som meg - ser ut som fortalte meg at er (ok bare i ansiktet, ikke i den tatovert kroppen), og de ser ut til å hate på meg, jeg føler meg så ensom, som om det er ingen plass for meg i verden i det hele tatt.

Også minner jimjilbang, Aroma Spa spesielt meg av kvinnene i min familie, spesielt min elskede Kun Immo (min mors Unee, dvs. Big Sis, dvs. The Notorious KIM, RIP Kun Immo - Jeg helte en 40 av makgeolli inn bakken for henne og alle min mors døde homies) som ville ta meg til deres favoritt seg i Korea. De ville vaske ryggen min og flette håret mitt og hold ansiktet mitt i hendene og spør meg om jeg hadde noen anelse om hvor vakker jeg var, og hvor vakker en kvinne jeg skulle vokse opp til å bli.

Alt jeg har av dem nå er deres smykker, villet meg i pinlig store mengder og lagres i sikkerhetsbokser over hele West Side, som de ikke kunne gi meg noen flere dager, fordi de bare hadde så mange, og hadde brukt dem alle elsker meg og min mor, men i døden, de kan fortsatt gi meg jade og diamanter, for å bære inn mine dager, som den vakre kvinnen de alle visste at jeg ville vokse opp til å bli. (Min mor er litt forbanna at jeg har det, men jeg helt la henne låne den! Spesielt smaragder. Hun arbeider en smaragd bedre enn joan jævla Collins.)

Kvinnene i Aroma Spa ligne min familie, som er alle borte nå, men er kanskje ser på meg fra himmelen, der det er sannsynligvis et spa Aroma med en stor skjerm tv av i badstuen som viser hva som skjer på jorden, og jeg føler at , de er stolte av meg fordi jeg fant noen nye damer som kan gjøre de samme tingene for meg at de gjorde, før jeg ser dem en gang til, i den store jimjilbang på himmelen.

21 Kommentarer. Legg til mix ...

 1. ikke bekymre Margaret, være deg, og det er et fritt land til å gjøre det. ;)

 2. Margaret Cho, du er en fantastisk og vakker kvinne. Begge historiene gitt og vist din stor innsikt og kjærlighet til mennesker. Sparke sin ass eller klem dem, avhengig av hva som er nødvendig eller fortjent.

 3. Margaret Cho, har du inspirert siden jeg var tenåring og har ennå til å la meg ned. Du var ett av de første som jeg trodde da du sa det var ok for meg å være meg selv, og jeg håper du vet den positive effekten du har på dine fans. Vennligst fortsette å din badass fabelaktig selv (og gjøre meg til å le).

 4. Vet du hva? Du har all rett til å leve livet ditt slik du ønsker. Du har rett til å få tatovert. Og folk som gjør nedsettende uttalelser om kroppen eller utseende er småskårne idioter. Men du er respektløst. Jeg har ikke personlig bryr seg om noen har en tatovering, men jeg tror du bør respektere andres kulturer, selv om du er genetisk fra samme etnisitet, og selv om de er "i Amerika." Du trenger ikke komme av som en opplyst person som er redd for å stå opp for deg selv, noe som er tydelig hvordan du har lyst på deg selv; du kommer ut som en berettiget, gris-ledet amerikansk. Det faktum at du ville si "vet du hvem jeg er? Jeg er Margaret Cho "er helt forkastelig og viser en total mangel på klasse. Det faktum at du hadde en gang en sitcom gjør deg ikke bedre enn noen annen.

 5. Ms Cho, har jeg likte å lytte til ditt arbeid og hva jeg prøver å fortelle mine psykiatriske pasienter om selvrespekt og selvtillit aksept du si bedre og med mye mer humor. Noen ganger er det første ut av vår munn er ikke den mest respekt heller ikke den morsomste. Så folk som David-hun Human! Vi alle "synge off key" fra tid til annen, slik som ditt svar vil virke for deg i morgen og kanskje mine vil til meg i morgen også. Skjær deg selv og andre litt slakk. Han som alltid er riktig er vanligvis venstre. Det har skjedd meg mange ganger for å tenke jeg er alltid rett.

 6. David- (den misforståtte person som kommenterte tidligere) Angivelig du lese tidligere innlegg uten forståelse. Så la meg hjelpe deg å forstå. Margaret ikke disrespect noens kultur. Hun ble selv respektert. Hun ble fornedret for hennes eget sett av verdier (verdien av kroppen hennes hvor hun har valgt å pryde.) Hvis vi verdsetter kultur enn godhet og følge tradisjonen når det er sårende, da vi ikke utvikler seg til en bedre fremtid, er vi tåpelig å gå bakover uten omsorg for hvem vi tråkke i prosessen.

  Margret- jeg elsker deg og din nekter å bli undertrykte.

 7. Margaret, du er fantastisk! Jeg er så glad for at du hadde indre styrke og at ting er bedre nå. Det er så hyggelig å se bilder av deg og Aroma Spa leder stille og smilende sammen. Kanskje du kunne ha en fremtid som utenriksminister og få Koreas å sette til side sine forskjeller og forene :) Elsker deg!

 8. Jeg har nettopp lest den opprinnelige innlegget om ditt besøk på spa, og jeg så imponert over hvor veltalende du beskrev din kultur og hvor du stolt sto opp for deg selv. Jeg elsket dette innlegget enda mer. Å vise en slik tilgivelse og respekt, samtidig som vi respekterer deg selv og opptre med verdighet, var svært inspirerende. Du var i stand til å ta en dårlig situasjon og gjøre det bedre, og jeg var imponert over hvordan spa håndtert det også.

 9. Jeg er glad for at Aroma Spa prøvde å gjøre godt på hva som skjedde med deg. Din geni er i transmuting frykt og sinne og hat til noe transformative. De kvinnene som ble vettskremt av dine tatoveringer nå se deg som en kar koreansk-amerikansk. Folk kan være så redd for hva de ikke forstår. Du bidro til å lindre denne frykten.

 10. David på 4/2 som er galt, det er ikke respektløst å protestere mot mishandling; heller, for å snakke ut viser håp om at de vil høre og, i det minste på et tidspunkt i fremtiden, forstå, som de faktisk gjorde.

  Utover det, tror jeg du er veldig pen og har en herlig seksualitet. Og du har den slags high-vibrasjon ting skjer, som Beatles etc; Frigjørende.

  I min erfaring, de som vil kan nå for det, og de som ikke kan vil når de blir eldre, stadig si de mest råtne ting de kan tenke på, som per sine kommentarer. Det er som i Ringenes Herre, hvor Nazgul hater lyset at de ikke kan nå lenger.

 11. Jeg er glad du gikk tilbake. Jeg er glad for at din vei er den høye veien. Det lønner seg for alle hver gang. Og i disse dager. Vi trenger all den høye veien vi kan komme til å holde balansen.

  Jeg brast ut i gråt da du nevnte smykker. Jeg har den boksen også .. klumpete ting fra 50-tallet 60-tallet og 70-tallet nå tilhører meg i en verden hvor jeg har ikke noe sted å bruke den, men holder en sentimental verdi av familien tap som overstiger noen te fest / Glenn Beck Federal Reserve apokalypse gullpris boble. Hvis jeg var skyve en handlevogn, som ville smykker være i det.
  De «Døtre av amerikanske revolusjonen" typene vet ikke. Det er kvinnene som kom til dette landet fra andre steder og døtre de hevet som gjorde Amerika. Knulle politikken! Hvis din bestemor kokt kål og rotgrønnsaker mens iført smykker ... Hun visste poengsummen.
  Min erfaring er Øst Kyst og Øst-Europa. Ikke vestkysten og Korea. Men selv snev av dere som har liknende erfaring gjør meg mindre alene. Tid for å ryker ut de svarte og hvite fotografier. Velsignelser.

 12. Margaret, du har lenge vært en inspirasjon for meg, og jeg elsket innlegget ditt om det første besøket til Aroma når jeg leste det på Jesabel. Jeg er så glad i å høre hvordan du ble behandlet når du tilbake! Og som for den personen som mener det var "ekkelt" av deg å si: "Vet du hvem jeg er?" - Jeg kan bare forestille din mening var at du er en slags ambassadør for asiatiske amerikanere i generelt, og koreansk -Americans spesielt, og hvordan kan de diskriminere mot deg for noe så lite, når du deler den diskriminering de mottar fra andre hver dag?

  Forresten, jeg har nettopp lest boken din, "Jeg er den jeg ønsker". Var jeg ganske overrasket over hvor mye vi har til felles. Jeg er ikke asiatisk jeg ble ertet og gjort narr av for å være en rødhåret. Jeg flyttet vekk fra hjemmet på 16. På 17, jeg hadde en kjæreste som var 27 år, og som var definitivt mindre moden enn jeg var. Jeg også, følte seg uverdig og dårligere, og at jeg trengte å svare på og akseptere alle som var tiltrukket av meg på grunn av det. Jeg også, gikk gjennom en periode med drikking altfor mye, selv om bøker har vært mitt hoved flukt metode i hele mitt liv. Takk for at brutalt ærlig, forfriskende, og innsikts memoarer.

 13. Pingback: Smykker
 14. Jeg trodde ikke jeg kunne elske deg lenger. Som det viser seg, kan jeg.

  Dine forgrunnen mødre hadde rett, du er vakker, jævla vakker innvendig og utvendig.

 15. Jeg har sett alle filmene jeg har dem og dine historier jeg har fortalt til noen mange mennesker - mine rette venner elsker videoene dine også - du gjør sex og ha det gøy så akseptabelt og du sier ting som andre er redd for å si - til meg du er en inspirasjon og hadde en stor innvirkning på meg å være halvt kinesisk asiatiske og svart blandet - hvis de homofile ikke kjenner deg i Storbritannia, etter når jeg er ferdig med de vil xxxxxx

 16. Takk så mye Margaret! Jeg er en koreansk-amerikansk kvinne med tatoveringer; en å være en stor backpiece. Jeg forstår helt hvordan vi kan behandles noen ganger av de OG ahjummas og av deg å snakke opp, kan det være litt mer toleranse for oss nå. Vel, forhåpentligvis for oss alle, selv om vi ikke er kjendiser som deg haha. Jeg faktisk kommer i løpet av de neste ukene i håp om et medlemskap slik at vi vil se. Takket igjen vakkert!

 17. Flott å se at du har mye av follo og folk inspirert av deg.

  Jeg kan bare legge til dette at bare være deg selv hvem du er tro mot deg selv og aldri forandre seg for andre.

  Fra
  senseitejsinghbahadur.in/

Legg igjen en kommentar