Downton

Oh my godhet jeg elsker Downton Abbey. Dette er min - uh - vel, i mangel av et bedre ord, JAM. Enhver form for historisk drama som har korsetter og hatter og masse Battenburg blonder. Jeg er ikke så ivrig på de gamle romaner - Henry James gjør meg alltid miste min plass, jeg vet ikke noe om Jane Austen, aldri lest noe av de som ikke er på skolen eller ingensteds - men sette noen gode jakt skuespillere og fin engelsk country Huset drama og jeg er så inn i den. Jeg er alt over det.

Jeg har alltid ønsket å være i en av disse produksjonene, som noen av Merchant Ivory filmer eller noe med Hugh Grant i en ascot, men det er ingen plass i det for en skuespiller som meg.

Ikke misforstå, jeg er en fin skuespiller - nominert til en Emmy for å spille en MAN selv. Jeg er veldig veldig bra. Ansiktet mitt er magi. Jeg prøver ikke å klappe meg selv på ryggen. De fleste skuespillere av farge er utmerket - vi må være for å bli vurdert for noe som helst. Vi må heve seg over forventninger om rase og overbevise alle vi hører hjemme.

Selvfølgelig ting har endret seg siden jeg begynte å jobbe i underholdnings nesten (jafs) 30 år siden, men noen ganger når jeg kommer over noe jeg liker - som downton - jeg smertelig også huske på at det er noen områder der jeg aldri vil stå en sjanse - uansett hvor god jeg er, uansett hva som skjer. Min rase diskvalifiserer meg fra selv prøver. Jeg har ikke automatisk anta jeg hører overalt - ikke alle tilhører overalt - men jeg elsker de historiske viser så mye - og likevel vet jeg - jeg kan ikke engang forestille å være en del av det.

Med mindre de gjør en serie arc om Opium handel! Å ta la det skje.

og for posten - hvis du ser - Jim Kort og jeg er begge for tiden rasende på jarlen av Grantham. Jim sier han ikke får tilbake på soverommet - ingen måte! Jeg er enig helhjertet!

1 Comment.

  1. Du ville være stor i en Steampunk alternativ-historie scifi-film, liksom som Sky Captain & the World of Tomorrow men viktorianske / Edwardian era.

    Så, korsetter og blonder, men de er Øst floral silke, rakish art deco hatter med sorte fjær, og du er en autonom aktør internasjonalt med linjer som Angelina Jolie "Slipp amfibiske skvadron." Noen suveren og bue, involvert i noen intriger, ville ikke være militær.

Legg igjen en kommentar