Domstolen Reporter

Har vi diskutert hunden klining posisjonen jeg liker å kalle "The Court Reporter"? Det er en veldig bra ting som jeg gjør nesten hver morgen jeg er heldig nok til å våkne opp hjemme. Min store hund, Bronwyn, som er min eldre, kjærlig australske Cattle Dog mix, vil følge meg ut av den varme sengen inn på badet, og mens jeg sitter på toalettet, der både hun og jeg vet at jeg vil ta en viss tid, og stå, peker halen på meg.

Hun står forventningsfullt, bare innenfor rekkevidden av armene mine, og jeg klappe de to inches over halen hennes, på nedre del av ryggen hennes, og fra der jeg sitter, og hvordan jeg delikat rusket henne pels med fingrene mine, det ser ut som jeg er en domstol reporter. Vi sitter i flere minutter som dette, som vi er Exhibit A - The Court Reporter.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

2 Kommentarer. Legg til mix ...

  1. Min lille hund følger meg der også, og vokter sin mamma.
    Noen ganger vil han stå opp og sette labbene på kneet mitt, på jakt etter ekstra klining. Jeg er en smule opptatt, men jeg vil aldri finne en annen venn sånn.

Legg igjen en kommentar