Nesespray

Det kan være opplagt, men jeg kan virkelig ikke puste gjennom nesen min som godt. Jeg har aldri vært i stand til. Jeg husker jeg var en gutt og noen koreanske damene sa til min mor, "hun ville være ganske hvis nesen ville bare slutte å kjøre ..."

Det er så rart hva kjepper i hodet for alltid. Så mye kan jeg ikke huske, men disse små fragmenter av minne seg fast i det, og jeg vet at jeg vil ta dem til min grav. For dette har jeg alltid prøvd å skjule mine allergiske tendenser fra alle, så det ødelegge min skjønnhet videre. Jeg er oppriktig unashamed av min forfengelighet.

Jeg vil at min nese å slutte å kjøre. Jeg vil ha kontroll over mine slimhinner. Dette er det som har ført meg til min skjebne, der jeg er nå, slave til - nesespray. Jeg har vært god i mange år, ikke å stole på de stoffene som egentlig bare gjør ting verre. Neti potter og saltløsninger fylt mine dager, luftrensere - ikke bare én, men to pekte direkte på ansiktet mitt - kjører hele natten lang. Jeg gjorde yoga og la ansiktet mitt bli vugget i toalettsetet som innretninger som Punktum massasje tabeller. Ansiktet mitt ville renne med årstidene, og jeg var glad for å la naturen gå sin gang med min nese. Nasal skjebne var ikke i mine hender.

Jeg ønsket kontroll, og jeg tenkte afrin ville gi den til meg, og det fungerte for en tid, men nå kan jeg ikke gjøre uten det. Det startet for alvor i London, hvor jeg brøt sammen på apotek og ba om en flaske fra bak disken. Siden da har jeg brukt den hver dag, i begge neseborene, om jeg trenger det eller ikke. Det er sprøtt, og det gjør vondt, og jeg må gå av det, men er det en rehab for det? Hvor dum - når folk har alvorlige problemer med narkotika, alkohol, gambling, mat - avhengighet er ødeleggende og grusom og spiller urettferdig med oss ​​alt, men min jones, min ape på ryggen min - det er så dumt - hvordan kunne jeg gå til behandling for noe som dumt? Nesespray. Jeg er en rusavhengig. Jeg vil ha en tørr nese. Jeg ønsker å puste gjennom den. Det koster meg ca $ 3,00 i måneden. Det er så teit, men det er fortsatt vondt, ikke sant?

11 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg har hørt dette faktisk har skjedd med andre med dette produktet ... membraner blir betent og det er en tapende kamp. DRS. har plassert folk på steroider for å bekjempe denne kampen for en kort tid ..
  jeg gjør neti potten 3 x-er om dagen med en helsekostbutikk saltvann produkt / (ingen brønnvann) ... tok lang tid, men det til slutt fungerte for meg

 2. Margaret du ikke er alene i din uendelige, irriterende, nasaly kampen! Jeg er en stor fan av Xylitol xlear Sinus nesespray og akupunktur hjelper meg ut et tonn, samt kinesiske urter.
  Det ville være bedre å slippe å selv forholde seg til alt og puste fritt, men da det ville bety en mindre kjempebra blogginnlegg! Spray ON !!

 3. Oh no! Jeg kan heller ikke virkelig puste gjennom nesen min, det er forferdelig! Prøv Breathe Right strimler. Jeg sverger ved dem, spesielt om natten, men selv under dårlige helgene, spesielt i løpet av allergi sesongen!

 4. At ting er vanedannende. Moren min pleide å ha Dristan flasker utstoppede overalt i huset vårt. Hun var en Dristan elendige!

 5. Afrin er ikke det samme som vanlig nesespray (rx) !!! Det gjør ting verre! Det fører til at Nosal passasjer å svelle mer i reaksjonen og deretter fast på afrin slik at du kan puste !! Jeg bare brukt det et par ganger i måneden, og nå er det så ille at jeg ikke reagerer på noen rx nesespray eller allergi meds, og vi diskuterer kirurgi for å få hevelsen ned !!

 6. Jeg føler deg, MC!

  Allergi plager meg også, men ikke til alvorlighetsgraden du beskriver. Jeg pleide å ha til å bære vev med meg overalt, eller risikere å tørke nesa som en katt. At mens samlet i flere skjerf og gensere enn noen rundt meg.

  Å drikke en dråpe 1: 1 oregano olje hver dag og skyting saltvann opp nesen hver par dager har eliminert snufser for meg.
  Jeg sitter igjen med hva mine venner og elskere har kalt "den søteste snore" -en litt hoven nasal passasje bare hørbar i stille studioer og soverom. Ingenting som konstant rennende nese før. Def ingen flere snufser!
  Arbeider på min plystring nesen med daglige skudd nå.

  Takk for lytting, "Dr. Cho & Co. "!
  Mye kjærlighet og revolusjon.

 7. Jeg har også bihuleproblemer ... de kjørte meg gal til jeg fant Claritin Sinus 24 Hr ... Jeg tar det daglig og nå bare har en dryppende nese i oktober som er når Melaleuca trær er i blomst her i Florida ... men minst er det bare da! :)

 8. Margaret
  Det er som å lese min egen historie. Nesespray er som alvorlig drugs- du avhengig i et minutt.
  De midlertidig decongest nesen og deretter din slimhinnen blir veldig hoven hvis du slutter å bruke dem. Det virkelige problemet er at de også ødelegge slimhinnen slik at det blir mer utsatt for blødninger. Først av alt ta vare på fuktigheten i luften på huset ditt, og spesielt på soverommet. Kjøp en luftfukter (ultralyd er best som de bruker mindre energi). Hvis du ikke er hjemme og har ingen luftfukter minst sette et fuktig håndkle på varmeapparatet. Vel, ikke på elektrisk varmeovn selvfølgelig !!!!
  Nummer to-fukte mucosa- kjøpe nasal saltvann spray og bruke den så ofte som nødvendig. Antall tre- bruke noen nøytral salve for å beskytte slimhinnene fra drying- sette en ert størrelse mengde salve i begge neseborene. De bør gi deg råd på apotek hva som er den beste merkevaren for det formålet, bør ren parafin salve være ok eller den med vitamin A.
  Og sist og mest difficult- slutte å bruke afrin-type nesespray. Jeg vet hvor vanskelig det er, vil du ha et par søvnløse netter, men så dagen etter dag vil du innse at din avhengighet er borte. Du vet hva som fungerer best? Kast din afrin flasken akkurat nå. Ikke i papirkurven, fordi du vil våkne midt på natten og du vil få det tilbake fra skuffen. Bare bli kvitt det og ikke kjøpe en ny. Jeg måtte gå gjennom dette når jeg innså hvor avhengige nesedråper jeg var. Og folk tror at marihuana er farlig!
  BTW visste du at noen terapeuter klandre barnemishandling for senere allergi? De sier at immunsystemet blir forvirret når et barn blir misbrukt av de som skal gi dem trygghet og begynner å angripe alt rundt i respons. Vel, jeg vet ikke noe om meg blir misbrukt i min barndom, men hvem vet ....
  Jeg er en MD så hvis du har spørsmål du gjerne sende meg epost.
  Oh well .. klemmer fra svært Snøhvit Lodz i Polen (visste du forventer å ha fans som langt? :)

 9. gå veganer. Jeg hadde det samme problemet, og da jeg gikk vegan. det hele gikk bort i løpet av 6 måneder. u cld trolig fortsatt spise kjøtt bare holde seg borte fra ting med alle hormoner i den. men kuttet meieri helt. du er kjempebra forresten.

 10. Kjære Margaret, du er så rett! Bihulebetennelse er et veldig reelt problem, og de såkalte løsninger er svært vanedannende. Jeg led i mange år, hadde sinus polypper fjernet, som senere returnerte og fremdeles ikke kunne puste. Jeg tok Sudafed i løpet av dagen, Benedrl om natten, at jeg var på overdel og downers. Da er det all påvirket min blodtrykk og besvimte jeg og landet på fortennene mine, og jeg er en tannlege. Det var min wake up call for å stoppe det hele. De andre kommentarene er riktige. Du vil være surt for noen få dager, bruke det ved havet for ren luft, men stoppe det hele tatt. Arbeide med å forsterke immunforsvaret med vitaminer og ingefær / sitron te. Og kutte ned på søtsaker / karbohydrater, de også zappe ditt immunsystem. Lykke til! Elsker arbeidet ditt!

 11. Margaret: ikke-vanedannende nesespray for personer med høysnue har vært tilgjengelig i mange år. Det kalles flunisolid. Få det fra legen din. Det fungerer veldig bra, men tar en uke eller to for å sparke i. Flunisolid er et kortikosteroid, men det er IKKE det samme som de plagsomme og noen ganger farlige steroider at folk noen ganger får for alvorlige helseproblemer. Jeg har brukt Flunisolid i over et tiår, og har ikke opplevd noen dårlige effekter; det er absolutt ikke ødelegge mine slimhinner.

  Det Afrin ting er crap. Jeg sluttet å bruke det for lenge siden. Du vil sannsynligvis nødt til å gå gjennom noen miserable "cold turkey" i flere uker hvis du avbryte det. Men det vil være verdt det hvis du kan bytte til Flunisolid.

  Jean

Legg igjen en kommentar