Venezia

Venezia er en slags magisk by, der Grand Canal gjenspeiler sin nær umulig skjønnhet. Vannet virker som temapark vann, grunt og glassaktig, ubeboelig, en steampunky grønn Jules Verne forestilt farge, som 20.000 ligaer under, kan du møte en gigantisk blekksprut. Jeg rir vaporetto som noen typisk turist, hengende på sidene av bussen vann for harde livet, piske våt vind batte vær min herjet ansikt som jeg patetisk prøve å ta iphone bilder av min pendle med én hånd.

En tidlig kveld, regnet hadde stoppet, og jeg tok til gatene med kanalen for å veilede meg. Alle var på tur, med Fanny pakker og deres fuktig bykart ut, men de hadde fortsatt paraplyer i hånden, svingende dem willy nilly. Jeg så en gutt tilsynelatende alene, kanskje fire eller fem år gammel, men likevel svært liten for alderen, ikke engang like høyt som sin paraply, og han holdt den horisontalt, gjør en eh-eh-eh-eh-eh-eh støy med det, banging den spisse enden mot veggen. Han så ut som om han var boring veggen, men da han flyttet, peker paraplyen ikke mot veggen, men mot mennesker, meg. Han fortsatte å gjøre den rytmiske lyden, og jeg innså, i redsel og sjokk, at paraplyen ikke var ment å være en drill, men et maskingevær.

En høy kvinne dukket opp, flagrende hennes bykart som en rynkete vinge, øste gutten opp i hennes lange armer, og han, nå med en forbedret utsiktspunkt, fortsatte han forestilte skyting på turistene han ikke kunne nå før.

Her, selv i dette paradiset av kunst og mat, av Vin Santo og Casanova, pizza og piazzaer - det er dette. Jeg trodde det var søt, på en måte, men da en hel plate full av de mest delikate linguini vongole ikke kunne slette kulde, strangeness av guttens ubevegelig ennå bestemt ansikt. Jeg virvlet pasta i min gaffel, prøver å snu meg bort, ut av minnet.

Finn andre innlegg om Blog og merket .

3 kommentarer. Legg til mix ...

  1. vår fortid er en del av oss alltid i tillegg er det det som tillater oss å se endringen tiden tillater oss å gjøre.

  2. Du får til radmager, jeg liker når tykk og saftig. Faen hva massene sa, og hva de vil fortsette å si.

    One Love.

  3. Min favoritt forfatter, Robert Benchley, hadde en flott linje da han var en ung journalist, hva en forferdelig reporter han var. De sendte ham til Venezia, og han kablet hans redaktør: "Streets oversvømmet. Vennligst informer. "

Legg igjen en kommentar