Venezia

Venezia er en slags magisk by, der Grand Canal reflekterer sin nær umulig skjønnhet. Vannet virker som temapark vann, grunt og glassaktig, ubeboelig, en steampunky grønn Jules Verne forestilt farge, som 20000 ligaer nedenfor, kan du møte en gigantisk blekksprut. Jeg ri vaporetto som noen typisk turist, hengende på sidene av bussen vann for harde livet, pisking våt vinden batte min været herjet ansikt som jeg patetisk prøve å ta iphone bilder av min pendle med den ene hånden.

En tidlig kveld, regnet hadde stoppet, og jeg tok til gatene bruke kanalen til å veilede meg. Alle gikk med Fanny packs og deres fuktig bykart ut, men de hadde fortsatt paraplyer i hånden, svingende dem willy Bulle. Jeg så en gutt tilsynelatende alene, kanskje fire eller fem år gammel, men likevel svært liten for alderen, ikke engang så høy som sin paraply, og han holdt den horisontalt, noe som gjør en eh-eh-eh-eh-eh-eh støy med det, banging den spisse enden mot veggen. Han så ut som om han var boring i veggen, men da han flyttet, peker paraplyen ikke mot veggen, men mot mennesker, meg. Han fortsatte å lage den rytmiske lyden, og jeg innså, i skrekk og sjokk, at paraplyen ikke var ment å være en drill, men et maskingevær.

En høy kvinne dukket opp, flagrende hennes bykart som en skrukkete vinge, øste gutten opp i hennes lange armer, og han, nå med en forbedret utsiktspunkt, fortsatte han forestilte skyting på turistene han ikke kunne nå før.

Her, selv i dette paradiset av kunst og mat, i Vin Santo og Casanova, pizza og piazzaer - det er dette. Jeg trodde det var søt, på en måte, men så en hel plate full av det mest delikate linguini vongole ikke kunne slette kulde, strangeness av guttens ubevegelig ennå bestemt ansikt. Jeg virvlet pasta i min gaffel, prøver å snu meg bort, ut av minnet.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

3 Kommentarer. Legg til mix ...

  1. vår fortid er en del av oss alltid i tillegg er det det som tillater oss å se endringen tiden tillater oss å gjøre.

  2. Din få til radmager, jeg liker når tykk og saftig. Drit i hva massene sa, og hva de vil fortsette å si.

    One Love.

  3. Min favoritt forfatter, Robert Benchley, hadde en stor linje da han var en ung journalist, hva en forferdelig reporter han var. De sendte ham til Venezia, og han kablet hans redaktør: "Streets oversvømmet. Vennligst informer. "

Legg igjen en kommentar