Søvnløshet

Insomnia kommer til å drive meg gal, eller det kan være årsaken til at jeg er nesten der allerede. Min visjon tåkelegger, jeg kan ikke huske noe, det er ingenting jeg heller vil gjøre det la seg ned og lukker øynene, men når jeg gjør det, betyr søvn ikke kommet. Det er at jeg bare stakk stirrer på innsiden av mine øyelokkene, venter venter og venter.

Da jeg var yngre dette aldri skjedd. Jeg ville sovne bare ved å plassere hodet mitt på en bestemt måte. Som en hund, jeg var ute i løpet av sekunder. Søvn var en flukt fra verden, og nå føler jeg fanget. Det er forferdelig, men det er også utrolig når jeg endelig får sove, noen ganger 3-4 dager senere. Hele strukturen i min bevissthet velter. Det er som en baklengs Nestea satse, men ikke til en kul, brun pool av iste, men inn i den varme bad på søvn. Drømmer er fargerik og hypnotisk og de inkluderer sex med rockestjerner og virkelig søte sko og sanger og vitser som ber om å bli skrevet.

Jeg våken så uthvilt og opplyst at jeg sprette ut av sengen som en Superball. Virvel av liv i meg er fersk rørt og jeg kan møte omtrent alt. Men nå, med forbannelsen av jetlag på meg, jeg har tømt hele meg. Hendene mine riste og alt virker trist og truende. Mat smaker stygg, hvis det kan tenkes. Alle invitasjoner vil bli avvist ved mottak. Det er ingenting som trekker meg ned mer enn den immaterielle fengsel av bevissthet. Jeg vet jeg burde meditere, eller aldri jobbe eller lese i sengen. Ja varm melk er en god idé, og at lavendel lukter godt, men jeg vet også godt at jeg er ute av stand til visse typer egenomsorg, og denne dumme lidelse, for nå, holder meg opp om natten, hele natten.

Finn andre innlegg om Blog .

5 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg kan føle med deg fordi jeg har hatt anfall med det selv.

  Du reiser mye så det ikke hjelper.

  Her er hva jeg gjorde som hjelper:
  Jeg kjøpte nye svært dyre puter som er såååå komfortabel.
  Kanskje hvis du hadde noe kjent med deg, kan du komme ned et hakk eller to.

  Lesing i sengen
  Yoga

  Hvis am kommer til å være oppe hele natten, jeg prøver å være produktiv - rengjøre huset mitt, gjør jobben, lese eller skrive. Jeg er et vrak neste morgen, men rettene er gjort og gulvene er veldig, veldig rent.

  Også, hvis du er i stand til å gi deg selv en ekstra time søvn etter at du endelig gå til hvile som virkelig hjelper også.

  Feel Better MC

 2. Gurrrl, jeg er så føler din smerte. Din "Jeg er så forbannet lei" tirade er spot-on. Det er ikke pent å se på mat som stygg eller føler behovet for å avslå samhandling med andre rett og slett fordi du ikke har energi til å tolerere deres drama.
  Jeg sover ikke veldig mye, men det gitt meg tid til å finne bloggen din og se dine "Beautiful" spesiell på Logo. Kom og se meg, min partner, våre barn og våre dyr. Hei, du jeg vises i NC.

 3. Noen ganger jeg blir så fanget opp i hva som skjer i mitt liv at jeg ikke får sove. Hvis du går uten søvn for lenge det blir ganske skummelt. Jeg hadde et panikkanfall en morgen og kunne ikke jobbe, fordi jeg hadde hatt tre netter på absolutt ikke sove. Alt var for høyt, for lyst, for alt, til det punktet at jeg måtte bare komme vekk fra alt og begrave hodet mitt under dyna til denne galskapen stilnet. Jeg har ikke noen forslag egentlig fordi de tingene jeg har prøvd ikke har virkelig jobbet. Meditasjon bare gjør meg enda mer våken! Jeg bare stole på at på et tidspunkt kroppen min bare insisterer på at jeg sover, og Boom! Jeg er ut som et lys. Forhåpentligvis dette ikke vil skje i midten av et kryss.

Legg igjen en kommentar