Fish and Chips

Britisk mat er min ruin - det er så bra. Jeg vet ikke hvorfor det har vært en langvarig ideen om at britisk mat ikke er sofistikert og deilig. Det er så goddamnned bra og det er min favoritt. Alle uttrykk for det er fantastisk, fra det enkle pubmat som ost og syltet smørbrød og salt og eddik potetgull til karriretter til pasties til shortbread til fisken og jævla chips.

Jeg fikk sent i går kveld fra Tyskland like kjøkkenet til Groucho Club var i ferd med å avslutte sin tjeneste og satt i og for at deres guddommelige fisk og chips så vidt i gang. Jeg følte meg dårlig at jeg måtte holde kjøkkenet åpent senere, men det er noen ganger i din spising liv der det eneste som vil løse dine sen kveld problemer er en varm, sprøstekt stykke fisk og en stor haug av chips.

Jeg vil kvele hele nydelige ting i malt eddik og deretter sette tartar saus på det, og deretter sette den grønne ert ting på det - oh gud jeg bryr meg ikke om det vil bo i mitt system for alltid. Jeg kan nesten se det på kroppen min etter at jeg har spist det, og jeg bryr meg ikke. Det er verdt det. Fett og karbohydrater fullføre meg.

Selvfølgelig klubben her serverer fancy variasjon, uten avisen wrapper - men jeg savner den delen. Jeg liker å se avispapir på min mat. Jeg antar det er det litt bitter sannhet som gjør det ekte og verdt det.

7 Kommentarer. legge til mix ...

  1. Ikke lenger vil du finne dine fish'n'chips innpakket i avispapir ... helse og sikkerhet og hva mer haveyounot!

  2. Høres bra ut. Vil prøve det når kona og jeg får der borte. Du ROCK Margaret !! Synd du måtte avbryte showet ditt i York PA. Gledet seg også det.
    Senere Ed

  3. Jeg var bare i England og var ikke forventer mye av maten, når til frokost de plassert foran meg et egg på toast. Jeg trodde ... Hva i helvete? Hvordan er dette en frokost?

    Vel, la meg fortelle deg, jeg spiste den jævla egg og toast hver dag etter at mens jeg var der. Det var den mest delikate, buttery, fet, fet, eggende, toasty varm ting jeg noen gang har hatt.

    Og jeg rett og slett ikke kan gjenskape det hjemme. Det er en britisk ting.

  4. Jeg antar at det er det litt bitter sannhet som gjør det ekte og verdt det .//// det er derfor jeg elsker å besøke los angeles - fordi jeg virkelig elsker byen så mye, men jeg kan ikke stå hollywood. så, jeg elsker å dissekere de aspektene av at bedriftens paraplyen douche-poser som ikke lenger er virkelig koblet til kreativ kommunikasjon med mindre tall uttrykke noe så vakkert sinn utover en agenda eller hovedbok hvor jeg elsker å se dem stående på en hylle siden taco helvete, kontor depot, Kentucky Fried Chicken, og Best Buy har ingenting å gjøre med å lage en film utover splat han traff fortauet fra 13 etasjer opp. elsker deg.

Legg igjen en kommentar