Frankrike

Paris er en magisk by, som har mer å gjøre med folk og alle delene som utgjør et land. Det er mindre bygningene enn det som huser dem, hva som skjer i dem, det som blir sagt, hva som er gjort, hva som er spist, hva som blir sett og slitt. Jeg vil leve her hvis jeg kunne, og kanskje den dagen vil komme før enn senere. The France av mine drømmer er ikke Versailles, men en fra Bunuel filmer, eller Rød / hvit / blå serien. Min asia på meg selv som en eksil har meg ser ut som Catherine Deneuve eller Juliet Binoche, men uten prostitusjon og sorgen.

En mann gikk bort til meg og sa, "du er veldig vakker ..." egentlig ikke ønsker noe annet enn å fortelle meg at dette var sant. Det var som om han var informere meg at noe hadde falt fra bagen min, eller at jeg hadde et innlegg den på ryggen min. Min skjønnhet var rett og slett et faktum som skulle bli videresendt, ikke et forhandlingskort, ikke en tråd for å bli trukket som ville komme ugjort og maktkampen hele mitt liv. Han ble bare peke det ut, før han marsjerte opp boulevard, svingende hans lang, svart paraply i natt tåke.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

3 kommentarer. legge til mix ...

  1. Det er interessant for meg at din erfaring i Paris var dette positivt. Da jeg bodde der i 5-6 måneder i 2009, jeg kunne ikke gå til t-banen på en gitt dag uten noen mann rope "Ni Hao" på meg på gaten. Og komplimenter som den dere har fått sjelden ble gitt til meg. Mer vanlig var de gutta prøver å få deg til slutt gå til sengs med dem. Jeg får den harmløse komplimenter hele tiden her i New Orleans, men hvor ofte de sørlige herrer vil fortelle deg at du ser veldig fin, uten noen sketchiness til kommentar.

  2. Den skriker "Ni hao" er overalt, er jeg redd, inkludert min egen notorisk høflig Canada. Men jeg hadde en mann (ikke min mann) rave over min skjønnhet i Paris, så jeg antar at noen parisere har god smak, som gjør Southern herrer, er jeg sikker på. Egentlig satser jeg mange mennesker har smak, de vet bare ikke hvordan de skal uttrykke det.
    Margaret, jeg elsker din komedie, og det du skriver her er ærlig og lysende. Takk.

Legg igjen en kommentar