Tour

Disse tour dagene er så korte. Vi kjører til byen vi spiller, vår lille band av søstre, være i Portsmouth, NH / Ridgefield, CT / Concord, NH / Portland, ME / Burlington, VT - denne uken er New England sin tur til å være der, vi kommer til hotellet for en 2 timers anfall av å slåss med snooze knappene på våre telefoner, legger vi inn i lokalet, vi spiser et måltid av varierende kvalitet og tilfredshet, og vi gjøre et show, noen ganger to, men denne uken, det er bare 1, som er nok egentlig, tror jeg.

Det er vin etter, og deretter en svært kort tanker for å gå ut, ha en annen drink et sted, men nesten 200% av tiden dette fizzles, og vi er tilbake i våre cheapie motell senger i løpet av minutter.

For meg er det litt intetsigende øyeblikk på nettet og på tekst, prøver å Retie noen strenger som har kommet ugjort på min lange reisen. Alle har sine ritualer. Mine innebærer en for varmt da også langt bad og samtidig smertefull bygging av meldinger i hodet mitt som blir sendt og beklaget med en gang. Jeg tror Selene ser på tv. Noen ganger kan jeg høre bonde stjernene gjennom de tynne veggene. Jeg ser det i mitt sinn også, med min bionic hørsel.

Jeg undrer meg over at min iphone kan være både en person jeg elsker og en person jeg hater. Plutselig endrer blank forsiden av det og navnet på den som sprer seg over det, og dette lille stykke glass og intel strukturendringene til kjøtt og blod og stemme. Ring meg en gang, hvis du tenker på meg. Det blir ensomt her uten deg.

4 kommentarer. legge til mix ...

  1. Takk for avlyser enda en av dine konserter i York, PA. Måte å holde miste fans!

Legg igjen en kommentar