Klining 2

Bronnie fungerer noen ganger som hun ikke ønsker å bli klappet. Hun sitter alene i en pen satin pute utenfor, blonde pels blinket rødt og gull i solen, en varm lukten av korn chips rundt henne, som hund poter er fritos-lignende når varmen blir brukt til dem. Hun er standoffish, litt kaldt, litt gammel, ute av stand til å bli valpen rambukk behov at Chihuahua er når blir fratatt slavisk oppmerksomhet.

Hvis du ønsker å klappe Bronnie, må du oppsøke henne ut. Hun ber ikke for det med en sutre eller med øynene. Hun holder seg i hennes hjørne, men inne, jeg vet, hun venter.

Fordi så snart du klappe henne, praktisk talt faller hun fra hverandre. Øynene hennes rulle tilbake i dyp takknemlighet, og hun tar i et stort pust som hun puster deg i, og du føler de to kule jetfly av luft som kommer ut av henne snute, litt streaming takke yous. Hennes hund hjertet slår fort og ønsker øyeblikket å aldri slutt, og hun vil forsiktig holde hendene i mellom hennes sterke forben, med slitte og støvete poter. Hun vil lene seg på deg vil alle hennes kroppsvekt og knuse hennes myke hodet inn i din og vise deg hvor glad hun er og glad hun er og det er det beste av henne og hun vil at du skal aldri glemme.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

2 kommentarer. legge til mix ...

  1. min jentete jente Scotia var på samme måte. hun recused meg tilbake i 1997 da jeg gikk til SPCA. hun var en 6 yo svart lab mix og levde å være 16. først i mange måneder, ville hun lå stille å se og sakte innså at hendene var kjærlig og ville ikke skade. det tok omtrent et år for henne å be om kjærlighet som hun hadde blitt oppdratt av svært dårlige hender og føtter. hun trodde steinene var for å tygge helt til hun oppdaget gleden av tennisballer og tau chewies. hun var min gang og reiser kompis og den vakreste og trofast venn. vi slo leir ofte. hun døde plutselig i 2005 jeg fortsatt savner henne mer enn mitt hjerte kan stå. Jeg vet at hun vil at jeg skal finne en annen venn, og jeg er nesten i stand.

Legg igjen en kommentar