Gode ​​Dogs

Det har trak lyder som en god hund gjør når hun er lykkelig og sunt og sitter ved siden av sin mor og / eller far. Det er som disse små våte lyder av nytelse, som sammenfaller med kort klining, får de utholdende endorfiner går, hender mellom lange lemmer og berøre varme innenfra, som om du stoking en hund brann.

Jeg ofte ikke kan tro den enkle men overveldende glede jeg får fra å holde / vitne / omsorg for dyrene mine. Livet er for mye til tider, og folk ikke gir deg den rolige forsikring du trenger. Hvis du legger hånden uventet i mellom noens arm og kropp, er det sannsynlig at du vil få en punch.

En hund, en fin en som er - vil gi deg et blikk av takknemlighet, lukke øynene i dagdrøm, puste lenge og hardt og dypt for å vise deg at hun tar alt som god følelse inni, lagre det opp for senere, drømmer dog fortsatt ennå ikke drømt, flotte felt fullt av baller og du og henne alene, men for ekorn i trærne.

2 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Fabelaktig blogg. Jeg elsker hunder / katter mer enn mennesker !!!!! Jeg gjør dyr redning går i 9 år nå. Ingenting er bedre i livet. Luv ya, venter for u å komme til NYC, jeg trenger å se ur nye show. Du r best !!!!
    <3

  2. hva er interessant - elsker dyr. så mange villkatter her i stranden på grunn av orkaner. de holder de fleste av gnagere ned. ennå, jeg er lei av kakerlakker. det er en skam - ja, hengivenhet og ømhet av kjæledyr selv mennesker. ennå, margaret - jeg tror etter at du har fulgt memphis 3 og andre rettferdighet problemer så vel som å se en fersk program med Aung San Suu Kyi som nettopp kommet i oss - jeg blir minnet om hvor mye noen mennesker ofre. har hatt folk i livet mitt som ville ha meg involvert i deres media venture, vet du hvor ofte en tett relasjon kan utvikle blant et mannskap på prosjekter, men likevel, når de trenger å besette om usunn eksempler på fryktelig hengivenhet som overgrep, og fryktelig ømhet som drunken spasmer, og fryktelig vennskap som kakerlakker som blir ingenting gjort "meste" som de er for opptatt med å få "off" ved datamaskinen eller treffer den frie basen ... .thus, når jeg tenker på folk som ofrer så mye - jeg erkjenner at er det noen samfunn som virkelig fikk hva de fortjente som sin taushet, apati, deltakelse i hatkriminalitet, trafficking, og grådighet fortalte historien at de ble forlovet på feil side av historien om de er virkelig interessert i håp og endre så vel som enorme globale økologiske problemene som er rett rundt hjørnet. har en herlig tid i paris. jeg ville ta et pass på Tyskland. for mange mennesker på denne filmen mannskap gjør vitser om Arbeit macht frei. det er så ikke min greie - som lidderlig troll er egentlig ikke min greie.

Legg igjen en kommentar