Sex Advice

Mitt råd til unge kvinner om sex - vel det er en interessant ting. Jeg har hatt mye sex i mitt liv, men ikke mye folk spør meg sex råd. Kanskje det fordi jeg klage en haug om det og ingen liker en squeaky hjulet selv om det får fett. Jeg vet ikke. Jeg har det mindre i det siste, mer fordi nivået av mitt ønske har gått ned. Det kan være aldring, eller et helseproblem, eller et slags stenge av lysene i enkelte rom som ikke blir brukt mye for å spare energi. Jeg blir grønn om det.

Det kan være fordi jeg har hatt mange seksuelle opplevelser som jeg ikke ønsker. Nå som høres ut som voldtekt, og det er ikke akkurat, fordi det har skjedd også, og jeg vet hvordan det føles. Jeg har ikke noen skam rundt det, eller blir forulempet, siden jeg hadde ikke noe å si på det, og ingenting å gjøre med det. Jeg skjedd bare å være fysisk mindre, og det er ikke min skyld, så jeg nekter å la det dårlige ting henge rundt og rotet meg opp. hvor mye det har tatt fra meg, har jeg ingen anelse om - nekter jeg å se på det, så det ikke eksisterer. Terapi har ikke hjulpet meg rundt det, men jeg også bare ikke bryr seg. Ikke omsorg har hjulpet mer, ærlig. Ikke omsorg er som en balsam for alle sår og lidelse. Ikke bry regler. Å kunne si: "Jeg bryr meg ikke", er som å si "Jeg elsker deg" til deg selv. Det er som ultimate makt, og du trenger ikke engang bryr seg. Awesome. Vi kan ikke kontrollere hva som skjer med oss, men vi kan kontrollere hvor mye vi bryr oss. Det er den beste. Jeg håper du tenker på at, uansett hva du går gjennom, og hvis du er en ung kvinne, skal du gjennom noe. Jeg er en gammel kvinne og jeg er fortsatt å gå gjennom den. Jeg sender min kjærlighet til deg og håper jeg kan hjelpe noen.

Men sex jeg snakker om å ha, den typen jeg ikke vil, er sex jeg innledet med folk jeg ikke var tiltrukket av, slik at jeg kunne bli ferdig fortere, eller så har jeg ikke forklare whytowherefor jeg var ikke inn i den eller inn i dem, eller jeg elsket dem så mye, men kjemien var ikke der, og jeg følte meg dårlig for dem, og så skulle jeg forlate kroppen min midlertidig for dem å gjøre hva de ville, som "ta det du ønsker, Jeg skal være over there "og deretter gå tilbake på slutten for kosing og fin varme av å sove i en seng med en annen person.

Jeg hadde for mye sex til glede for andre mennesker. Jeg satte meg selv sist i buffet linjen av begjær. Jeg bare la det skje. Jeg gjorde det fordi jeg trodde jeg var stygg, og hvis jeg ikke ta den sjansen akkurat da for å bli elsket, ville det ikke skje igjen. Det er trist for meg nå, fordi jeg var slik en vakker ung jente, som du er nå, og jeg har aldri satt pris på at skjønnhet når det var der og så rett tilbake på meg. Det er ok skjønt. Jeg ser fortsatt bra.

Jeg forfalsket orgasmer hele tiden, til et punkt der jeg aldri lærte å ha dem riktig, og det ble en merkelig stor avtale, og jeg husker selv da jeg hadde nesten ett, og jeg var veldig ung, men noe stoppet meg og jeg følte redd og selvbevisst og i stedet for virkelig å fokusere og gå videre og ha en, jeg bare faket en og deretter fortsatte å gjøre det. Det er vanskelig å gå tilbake og rette opp dette. Jeg ikke bry deg med det lenger. Jeg har aldri fake det, og jeg er sikker på at noen ganger folk ville ønske at jeg gjorde det, men jeg bryr meg ikke.

Vibratorer er fantastiske oppfinnelser, og de bør brukes mer. Hold den plugget i eller ladet eller frisk med batterier. Det er alle forskjellige typer, nye typer, gamle slag. Jeg tror vibratorer er de beste. Noen trenger ikke dem, men hvorfor ikke? hvem bryr seg hvem som trenger hva annet enn det du trenger? Det er alt som teller. Det du trenger er alt som teller.

Husk alltid at sex er for deg først, og deretter den andre personen ved fullmektig, men faktisk det lønner seg bedre for den andre personen hvis det er for deg først. Sex er merkelig på den måten. Jo mer vi er i det, jo mer vi alle vinne den. Det er ingen "jeg" i laget, men det er en «meg». Jeg vil bare sette slagord i hodet så det enkelt å holde det i bakhodet når du gjør ting.

Sex kan være utrolig flott - hvis du blir slått på, og brutto og forferdelig hvis du ikke er, så stole på hva som er spennende for deg. Det er din billett å ri, seriøst.

Finn andre innlegg om Blog og merket .

20 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Flott innlegg !!!! Sex er en slik tabu i dette landet, som er virkelig en skam. Sex kan ikke være sikker, OR hyggelig hvis du ikke er utdannet - og hvis du er redd. For mange mennesker vil ikke engang åpne opp for sin partner om sex, og er redd for å bruke en leke for å lære å glede seg. Det er ikke skammelig, det er normalt og sunt !!!

  Takket Margaret, elsker deg !!!

 2. Sex er noe jeg har funnet hardt dificult å definere for meg selv, men jeg har sagt "nei" mer enn "ja", og for det, har jeg en blokk til å arbeide gjennom med min kjæreste.

  Men uttrykket "jeg bryr meg ikke" til meg, er som å si "Jeg hater ..." For Hate kan bare eksistere i motsetning til kjærlighet. Hate er frykt for kjærlighet. Og sier "jeg bryr meg ikke", innebærer at vi har tenkt på å ta vare på det. For meg er det uttrykket fornektelse, men vi har alle fått våre krykker. Så uansett hva får deg gjennom ... Bare må være sann og belyse mørke.

 3. Jeg har nettopp lært om "I don`t care". It `s fantastiske & fungerer for alle anledninger. Lol

 4. Hei Margaret, ble jeg diagnostisert med HPV og det er virkelig ødela min selvtillit. Jeg har overbevist meg selv jeg vil aldri ha sex igjen. Før dette hadde jeg en veldig aktiv, morsom og rikt sexliv, som jeg virkelig savner. Jeg har sluttet dating og forkrøplet alle mine seksuelle utsalgssteder. Jeg føler ikke lenger menneske. Kjenner du noen som måtte forholde seg til dette? Har du noen råd?

 5. Jeg er en hetero fyr, men mye av dette har påført meg også. Å ha sex med noen jeg ble egentlig ikke tiltrukket av på grunn av lav selvtillit. Selv falsk orgasmer bare så den andre personen er fornøyd.

  Jeg vet ikke om mine erfaringer er atypisk for en mannlig.

 6. Jeg er 32 yo, en lesbisk en dyktig lege, og alle rundt en "voksen kvinne". Og likevel dette innlegget for "unge jenter" har definert noe for meg at jeg var for sjenert til å stadig prøve og komme opp med ord for.

  Margaret Cho du er en så nydelig strålende skitten kjeften kvinne.

  Og A. Nonnymouse, jeg vet for et faktum at du ikke er alene i dette som en heterofil eller homofil mann. Det høres fryktelig å bære denne følelsen Margaret Cho snakket om seg selv, og enda mindre sammen med det å gjøre at du føler deg "atypisk". Så prøv å unngå både :-)

 7. Vært der så mange ganger jeg kan ikke telle. Da jeg var ung, da jeg gjorde det samme hvor jeg ville bare utgangspunktet la noen gjøre hva de ville med meg, og jeg ville gå mentalt unna (det var som å holde nesen mens du gjør et skudd av patron slik at du ikke trenger å smake det, men du kan fortsatt få ettervirkningene.

  Jeg kritt det opp til ~ i en dyp følelse ~ følelsen som om kroppen min faktisk tilhørte menn. Slik at når jeg var med dem, det var som "her er det, er det din si på hva som skjer, ta det du vil."

  Så glad det er kvinner som deg, Margaret, som var der for å få ekte med meg gjennom årene etter flere år med stemmen din, ble jeg en mye sterkere kvinne som gjorde det arbeidet jeg trengte å gjøre på meg selv og med inspirasjon, er en person som eier sin egen kropp i dag, på alle måter. Elsker deg! See ya i Cleveland, OH på 10/5/12!

 8. Takk for å forklare "uønsket sex" deg !!! Jeg har aldri vært i stand til å skikkelig forklare det til noen. Jeg hadde for mye sex (og rørende, og blir fondled) at jeg var egentlig ikke inn, heller ikke har jeg spesielt lyst. Jeg hadde en gang sex med noen bare så han ville gå hjem. Når jeg har tenkt gjennom det, og prøvde å gjøre noe fornuftig ut av hva i helvete jeg gjorde jeg kom opp med bare dette: Jeg trengte å bli rørt. Fra mine preteens til mine tidlige 20-tallet jeg kunne gå dager uten fysisk kontakt i det hele tatt. For de få øyeblikkene av virkelig forferdelig sex jeg ble berørt, fokusert på og noen faktisk ville ha meg rundt.
  Et annet aspekt av min latterlig promiskuitet var at jeg syntes å være en magnet for rovdyr fra en tidlig alder og gutter som bare ikke ta "nei" for et svar, og av tenårene hadde jeg kommet til den konklusjon at det var lettere å bare gi etter fra starten. Det var lettere å bare gjøre det og late som om jeg hadde hatt et valg i saken, enn å si nei, og oppdage at jeg ikke gjorde det. Det hadde ingenting å gjøre med fyren, og jeg sier ikke at de ville ha alle har vært voldtektsforbrytere, jeg bare mistet evnen til å få ordet "NEI" ut.
  Men denne historien har en lykkelig slutt (til dette punktet likevel) og det ville være å møte min mann i mitt midten av 20-tallet. En mann som ikke prøvde å få meg ut av buksene mine en time etter at vi møttes? En mann som erklærte: «Jeg tror ikke jeg er klar for dette ...." Første gang ting begynte å varme opp? Jeg var ikke klar heller, men det hadde aldri blitt vurdert før.
  Med denne mannen jeg har oppdaget min tur-ons, hva jeg liker, og orgasmer. Det tok ti år å komme til det punktet jeg er på nå, som er stadig kåt. En god partner som er klar og villig til å ta seg tid til å prøve å un-gjøre skaden gjort av altfor tilfeldig sex, kan være en balsam for å helbrede kropp og sinn og få prikke tilbake i buksa

 9. denne aldrende jente ønsker å takke dere for nok en gang å sette fingeren rett på det (og for alt det du deler her) fra bunnen av mitt hjerte

 10. Margaret-

  Takk for dette innlegget. Ikke bare er jeg en stor tilhenger av din karriere, men jeg jævla elsker din åpenhet og ærlighet, spesielt når det gjelder problemene håndtere av kvinner. Kvinner trenger ikoner og forbilder som er ekte og som ikke er redd for å bruke sin stemme og dele sine erfaringer. Du i utgangspunktet rocke og så gjør ditt vakkert tatovert kropp ;)

  Jeg selv prøver å være mer uredd og åpen, og ikke lenge siden jeg har opplevd en seksuell oppvåkning. Siden da har det åpnet meg opp på måter og i retninger jeg aldri har tenkt jeg skulle gå. Det har gitt meg latterlig tillit til min skuespillerkarriere, og jeg har bare så vidt begynt å identifisere appetitten at jeg har for livet, kjærlighet og sex.

  Kvinner bør være i stand til å snakke om dette ikke bare med hverandre, men til menn også. Vi er som en uutnyttet ressurs i arbeidslivet og på soverommet! Holder på å være deg og doin hva du gjør.

  Kjærlighet,
  Cristina

 11. Oh my! Takk for hulene i dette faget. Du er mye morsommere enn Dr. Ruth lol!

  Big Hug fra Utah!
  Walmartah av Utah Cyber ​​Sluts.org alltid samle inn penger til veldedige organisasjoner som har behov for det siste tiåret!

 12. Jeg har funnet deg morsomt for en stund, og svært attraktiv for like lenge. Nå som jeg har lest noen av dine fantastiske skriving, finner jeg deg enda mer attraktiv. Jeg ante ikke at du var kul! Hvis bare jeg hadde venner som deg!

 13. Dette kan være den beste sex råd jeg noensinne har lest.

  "Vi kan ikke kontrollere hva som skjer med oss, men vi kan kontrollere hvor mye vi bryr oss." JA.

  "Husk alltid at sex er for deg først, og deretter den andre personen ved fullmektig, men faktisk det lønner seg bedre for den andre personen hvis det er for deg først." Jeg hadde aldri tenkt på det i disse vilkårene før, men det gjør så mye fornuftig. Jeg ønsker å gå har sex for meg først akkurat nå.

 14. Hei Margaret,
  Jeg ville bare si takk for at du skriver dette. Takk for at du er ærlig, morsom og inspirerende.

  Kjærlighet fra Michigan

 15. Jeg ble seksuelt misbrukt som barn. Takk for denne. Virkelig. Du er strålende, og legg den i et nytt lys for meg.

  Så mye kjærlighet,

  Fra Canada

 16. Hei! Jeg har ikke kommentert en av dine innlegg i aldre !! Jeg elsker det du skrev, for det er kompromissløs ærlighet. Det gjør meg også trist, fordi sex er så ofte brutal, uønsket, og brutto og stygg, som du sa. I utgangspunktet ga opp på sex fordi jeg trodde jeg var lite attraktivt for kvinner. Jeg selv anses (veldig kort) som har sex med menn i stedet, kanskje de ønsker meg bedre. Jeg er glad jeg ikke følge med på det. Jeg liker kvinner når det kommer til sex. I de siste to ukene har jeg blitt involvert i noe som kalles One Taste. Jeg vet ikke om du har hørt om det. Det handler om Orgasmic meditasjon. Det tog menn og kvinner til å bringe kvinner til orgasme som en strukturert meditasjon. Det er egentlig en form for Tantra. Jeg har ikke gjort dette ennå, men vil ha muligheten til ganske snart. Jeg håper dette er ikke en kult. Jeg har hatt erfaring med kulter i det siste, og jeg vet hvordan man skal håndtere dem. Men det virker legit for meg så langt. Jeg foreslår ikke at du prøver dette, men jeg vet, at for meg, jeg trenger noe som vil tvinge meg til å konfrontere mine "problemer" om å ha sex med kvinner, så jeg kan ha hva hun og jeg begge ønsker. Jeg liker at denne praksisen er fokusert på kvinner, ble grunnlagt av en kvinne, og i motsetning til alt annet kjønn, menn er der for å tjene kvinnen. Jeg kan fortelle deg hvordan det går, om du vil. Uansett, jeg er glad for å være tilbake kommenterer på bloggen din. Det er forfriskende, etter å ha hørt om hvor stor sex kan være, en ærlig vurdering fra noen jeg respekterer. Takk, Margaret !!

 17. Du er kjempeflott Ms Cho. Du er så åpen og ærlig, og setter pris på deg og respektere deg. Det er alltid inspirerende å høre hva du sier fordi du snakker alltid ditt sinn og ikke bekymre deg hva folk sier.

Legg igjen en kommentar