Deilig NYC

Jeg har spist så mye som mulig, og det synes for meg å være det rette, som det er alle oddetall innvandrerbarndoms matvarer, unektelig og uimotståelige og fulle av historie samt kalorier.

Gjort mange turer ut i NYC denne uken for disse fristende ting, som al jjiggae, som er en varm krydret stuing laget av Veiny lyr rognsekkene som flyter i den røde suppe ser eterisk og fremmed. Det er virkelig AI, det er det jeg bildet, disse rare vesener holdt i vann for å forutse fremtiden. Jeg kan ikke fortelle min formue fra disse fiskeegg, men jeg spiste nok av dem under en massiv foss med et hvitt flygel på toppen. Ingen spilte piano som det var for tidlig på dagen.

Også gikk til en fancy japansk bakeri for riskaker med rød bønne lim og selv splurged på en nydelig boks med hvit fersken bønne lim bon bons. Boksen er nesten borte nå, etter flere dager med kurrer og grubler hver gooey stykke. Kvinnen på bakeriet sa "20 dager" og ga meg den tunge boks med ris fersken verk sa "en eller to dager" som hun pakket opp de enkelte kaker som var altfor mange for én person. Hva gjorde hun vet?

Nær bakeri er det en underjordisk izakaya med sei rogn spaghetti som jeg fantasert om å spise den gode yaki gyoza og drikker en stor "gress" av skyld. De selger det av "gress", som jeg ikke vet hvorfor, men ser at feilstaving fikk meg til å le like mye som jeg ville gjort hvis jeg var en gutt. "Gress". Noen ting aldri gå ut av stilen. Eller "Styre".

5 kommentarer. Legg til mix ...

  1. Oh mann. Jeg kom nettopp tilbake fra Korea, men fikk ikke en sjanse til å gå til Izakaya. Godt å vite det er tilgjengelig i NYC!

  2. "Gress" ... det er også morsomt. Skal gå få meg gress av vodka og coke..no skyld der jeg bor.

  3. En av mine favorittsteder i NYC er E-Mo Kim Bab, som ligger på 2 West 32nd street, NYC. Det er et lite hull i veggen mor og pop stativ som er lett savnet. Kvinnen som driver stedet er det Kim-Bab nazist og har en kort lunte, men hennes mat er kjempebra, og jeg liker henne til tross for seg selv. Ikke barn selv, er en kim-bab mer enn nok for to personer, og den kommer med gratis suppe. Nyt ^ _ ^

  4. Elsker å lese yr blogger. De bon bons høres D licious! Du må prøve riskaker over på hong kong havn på Cheshire bro, hvis du ikke har ennå. Bestemte dager de har dim sum og deres valg er utrolig. Jeg går der spesielt for deres ris kake fordi de gjør det slik jeg husker det.

Legg igjen en kommentar