Bully

Jeg tror ikke at vi kan snakke om mobbing nok, jeg mener, jeg vet jeg klager fortsatt, og dette er ting som har skjedd lett over tretti år siden, men jeg tror det er vondt, og fortsetter å. Det er ikke en av de tingene som terapi og sånn kan fikse. Jeg bare kommer til å være sint om det før dagen er jeg ikke, og måten det gjør meg ikke sint er å skrive om det.

Det var en gang en merkelig ting som skjedde som ga meg mye å tenke på. Denne ene gutten var virkelig en ekkel en, bare en forferdelig gutt, og han var nådeløs med meg om alt. Han var ikke selv i min klasse - han var helt en yngre gutt, men jeg hadde en så vanskelig tid å vokse opp som enda yngre barn var en trussel.

Jeg tror at når du er en queer kid, kan andre barn forstand at du er annerledes, og hvis du ikke har ord eller ideer eller hva det tar å forstå og elske deg selv, så du ender opp med typen som litt kid av alt. Du bare føler deg veldig liten og det er vanskelig å være den runt. Det suger, og en av grunnene til at jeg bare ønsket å vokse opp raskere fordi jeg var lei av å være rundt barn og være en gutt.

Uansett, vokste dette shitty ungen opp og bestemte seg for at han ønsket å være i show business, og ringte meg for å hjelpe ham. Jeg kan ha vært i min tjueårene på det punktet, gjør godt for meg selv. Jeg slags visste ikke hva jeg skal gjøre når han sa hvem han var på telefonen. Jeg kunne ikke tro at han ikke husker hvor forferdelig han var til meg, og at han nå så opp til meg og var stolt av mine prestasjoner og var håpet jeg ville være i stand til å gi ham råd og hjelpe ham ut. Jeg prøvde å være oppmuntrende, men jeg ble oppslukt av mitt eget barn raseri, og jeg var ikke sikker på hvordan du kan hjelpe ham likevel. Det gjorde meg syk, men jeg var også fornøyd også. Jeg håper at han gjør det bra nå, og jeg er ikke sikker på om han stakk med det. Showbiz er veldig vanskelig, så lykke til alle som prøver seg.

I løpet av årene, hørte jeg om mange dårlige ting som skjedde med de forferdelige barna at jeg led en intenst forferdelig barndom med, og jeg føler ikke beklager eller noe. Det er rart. Jeg skulle ønske jeg kunne føle seg dårlig om hvordan livet er fylt med smerte og ingen er unntatt fra den, og jeg bare ikke. det er denne buddhistisk meditasjon hvor du puster i verdens lidelse og puste ut medfølelse og jeg prøver å gjøre det og choke.

Allikevel, hvis du er en gutt og du blir mobbet nå, prøv å huske at mobberne får det til slutt, de virkelig vil. Og du, jeg håper du vokser opp sterk og stolt og er ikke sint fortsatt som jeg er. Jeg vil at du skal være lykkelig og glad. Hold deg alle. Hold deg.

14 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg elsker dette innlegget så mye fordi du er ærlig om hvordan såret og sinne fortsatt komme opp på minnet. Jeg hadde to bøller (en gutt som kalte meg flat ansiktet før jeg vokste bryster og en jente som fikk meg til å føle seg tilsidesatt før jeg ga henne min lunsj). Verken uteksaminert fra High School. Gutten kom bort til meg på High School konfirmasjonen og prøvde å klemme meg for å gratulere meg og jeg forlot ham i støvet.
  Det er folk som har sagt: «Det var så lang tid siden, bare komme over det." Så jeg prøver, men jeg gjør ikke fordi ting om et minne er det kan bringe tilbake alle de samme følelsene (god eller dårlig ). Og jeg er glad for at du postet dette, og at du fortsatt husker ... og du er fortsatt en sterk person til tross for dem.

 2. Noe jeg overlevde et helvete barndom verbal og fysisk mishandling i en liten by i bibelbeltet. Etter terapi og sier "jeg gir slipp" en million ganger sammen med meditasjon, jeg er i år 34 av et fantastisk forhold med min partner. Alle forteller oss at vi er den lykkeligste par de kjenner, og vet du hva? Vi er!

 3. Jeg har alltid vært en feit gutt. I barneskolen, ble jeg nådeløst ertet og hånet med uttrykket "Holly-hoggie-hamburger!" Før på et tidspunkt, hver dag, ville jeg gråte ukontrollert. Ingen har noensinne fått trøbbel for det, fordi det var på syttitallet, og jeg visstnok trengte å "stramme opp". Det er som å overlate tusen pund barbell til en pjokk og forventer en treningsøkt. Jeg kan fortsatt ikke la det gå. Jeg tror det er veldig neato at noen mennesker kan. Bra for deg, yay og alt det der. Men når du flaunt din suksess i loven for tilgivelse, sette deg en ting på den lange listen over ting som folk som meg er mislykket på. Jeg er med deg, Margaret; en dag, kanskje, jeg vil ikke føle stikket. Men ikke ennå, og det er ingen falsk det.

 4. Ikke alle mobbere vil få det i slutten. Willard Mitt Romney er et eksempel på dette. Han mobbet en homofil student, og har ennå til å betale for det eller noe annet hans penger kan kjøpe seg ut av.

 5. Jeg håper en dag, for din skyld, og ikke deres, kan du la sinne gå. Du er en god person og fortjener respekt for hvor du har fått deg til tross for alt du måtte gå gjennom! Jeg ønsker deg fred!

 6. Larissajo du ikke vet Romney vil ikke få sin til slutt, siden han ikke er avsluttet ennå lol. Hvem vet vi kan finne ut han møte homofile mannlige prostituerte bak hans kones rygg sånn "straight" fyren med "bred sporvidde" De fleste som er såååå årvåken mot homofile folk har alvorlige psykiske problemer de bare ikke er klar til å håndtere . IMO hvis du er som besatt av homofil sex må du ha noen homofile tendenser.

  Tenk deg, at det virker som de rapeublicans er svært besatt av homofil sex og hva som skjer bak disse dørene soverom, som ikke synes normal eller sunn for meg å være så besatt av andres oppfattes sexliv.

 7. Konflikten mellom tilgivelse og intenst ønske om å se en bølle få sin comeuppance gjør det ganske vanskelig å gi slipp på smerten. Ingenting ser ut til å noen gang gjøre det føles OK, som, "ja, det var da, dette er nå, er jeg ikke i 4. klasse ..."

  Det suger.

 8. takk så mye Margaret for å dele dette med oss. Å være en queer kid meg selv jeg kan forholde seg til det du skrev, og det er veldig inspirerende for meg å se en modig kvinne som deg til å stå opp mot diskriminering. Vennligst holde tritt med din store skriving på denne bloggen fordi du har jublet meg opp i mange anledninger av stor sorg.

 9. Jeg er helt enig, Margaret. Hvis noen ønsker å ta den høye veien, fordi det er det som gjør dem føles bra så det er flott, men det er ikke hva jeg føler. Hvis du velger å behandle meg som dritt så vil jeg velge å mislike deg (og jeg ville ikke klandre noen for å tenke det samme om meg, fordi jeg vet at jeg har vært mindre enn snill mot mennesker også i det siste).

 10. Da jeg var på min videregående skole fikk jeg hånet av mange mennesker, de kalte meg navn, "Å se på dette transseksuelle homse." (Når jeg var ikke engang transseksuelle, jeg er bare en homofil fyr), folk gjør narr av mine navn og ting og denne fyren var en smerte i ræva, hver gang jeg gikk forbi hans klasse han skal fortelle sine venner "Hei se på at bløtfisk." Eller "Hvor mye for en natt.", jeg gjorde ikke ' t engang vil gi en jævla om disse menneskene før senere når vi alle skiltes måter, så jeg en privat melding forlatt av noen i en homofil datingside. OH HELLO DET ER AT FUCKER WHO skjelte meg ut og i meldingen, hvis jeg husker riktig, den inneholder noen shitty unnskyldninger for det han gjorde, det var galt, han var skyldig, og viktigst av alt, har han funnet sitt sanne selv og ønsker å spørre om jeg kan gi ham en sjanse, og være sammen med ham. "

  Jeg bare svarte ham: "Dude. Hva faen? "Og ga ham et stykke av meg om hvordan jeg følte da han var å være en dust, og jeg følte meg så mye bedre. Nei jeg er ikke lei meg for ikke å være tilgivende.

 11. Takk, Margaret. Du har rett, betyr terapi ikke fikse alt. Jeg føler meg fortsatt smerte og sinne, men hva som skjedde med meg ikke lenger definerer hvem jeg er. Jeg også måtte forholde seg til mobbing på skolen, fra ca 3. klasse rett opp gjennom 11., og seksuelle overgrep hjemme i stedet for den beskyttelsen jeg trengte. Jeg overlevde alt dette og nå har en kjærlig familie og en vellykket bedrift. Jeg er i min sent 50-tallet. I de siste 10 årene har jeg faktisk hatt et par folk fra videregående skole søke meg ut for å be om unnskyldning for hvordan de behandlet meg. Selv om jeg kan forstå hvor det kommer fra, vet jeg ikke føler at det er opp til meg å gi absolusjon for å føle seg bedre om seg selv, tross alt, det er derfor de plukket på meg og andre klare ofre i første omgang! Det er fint at folk til slutt vokse opp, men hvis de ønsker å gjøre en forskjell jeg tror de bør følge eksempelet til folk som deg. Du har alltid vært en av mine helter, Margaret. Elsker deg!

 12. LOL @ choking på medfølelse ... men jeg føler deg. Vi håndtere prøvelsene vi hadde oppveksten homofil annerledes. Min var ikke bøller fordi jeg faktisk kunne slåss. Problemet mitt var å skjule / slåss internt med meg selv om hvem jeg var for det meste av livet mitt og holde alt det som i ... og de interne kamper gjenoppstår i mine relasjoner ... hvis jeg måtte velge, ville jeg foretrekker fortsatt å hate mobberne enn jævla opp min relasjoner, men jeg jobber med det. Enkeltrom i øyeblikket ... men fortsatt jobber med saken ... lol

 13. Pingback: død

Legg igjen en kommentar