PARADE

Margaret Cho nyeste Confidence Booster: Hennes Motorsykkel

Margaret Cho er en komiker, skuespiller, sanger og låtskriver, og nå en Harley-Davidson rider.

The Drop Dead Diva stjerne tok hennes nyeste lidenskap til New York City denne måneden for å dele sin kjøreopplevelsen med en gruppe kvinner på en blogging konferanse i New York i regi av Harley-Davidson.

"En av mine stolteste prestasjoner var å få min motorsykkel lisens", sier Cho. "Jeg tror det er en inspirerende ting."

Cho, 43, snakket med Parade.com om motorsykkelkjøring, hennes rolle på Drop Dead Diva, og hennes aller første Emmy-nominasjon for sin skildring av nordkoreanske diktatoren Kim Jong-il på 30 Rock.

På sin siste kjærlighet: motorsykkel ridning.
"Jeg har alltid ønsket å lære å kjøre motorsykkel, men jeg trodde aldri jeg ville faktisk gjøre det. Jeg vet ikke om det er bevegelse eller hastighet eller vinden, men det er slik en Styrke ting. Det gir meg selvtillit. Jeg følte meg som en slik klutz før, men jeg har innsett at jeg faktisk ganske koordinert! Du kan slags unnslippe all stress i livet ditt, og bare være på en sykkel. Det er en enorm følelse. "

På det neste elementet på sin bøtte liste.
"Jeg tror det neste steget fra motorsykkel er definitivt flyr et fly. Jeg vil gjerne få min flysertifikat. "

På hennes Emmy nikk for sin rolle som Kim Jong-il på 30 Rock.
"Jeg er spent! Jeg er den eneste som spilte en mann. Jeg vet ikke om jeg skulle ha vært i den mannlige kategorien eller ikke! Jeg er faktisk av nordkoreanske anstendig, så jeg var det riktige valget for rollen. Selv om jeg ikke er en mann, jeg ser akkurat som ham! "

På hennes rolle på Drop Dead Diva.
"Jeg elsker showet. Vi skal ha en virkelig god tid. Jeg kan ikke tro det har allerede vært fire sesonger. Det er virkelig morsomt, og det er også veldig dyptfølt. Det er et flott show for kvinner og et flott show for kvinner å se på med sine døtre. Det fremmer vakre bilder av forskjellige typer kvinner og også denne store heltinne som virkelig trenger ikke å selge seg selv kort på noen måte. Hun trenger ikke å velge mellom å være vakker eller å være smart. Hun kan være både og vi kan alle være begge deler. "

På hennes største lidenskap: stand-up komedie.
"Jeg er på tur akkurat nå. Det kalles «mor» og det handler om min mor, som er gøy. Jeg reiser mye og gjør en masse show. Komedie er min viktigste yrke. Det er det mest givende for meg og den mest dyrebart for meg. Det var det jeg startet med, og hva jeg vil alltid gjøre. "

Hele artikkelen HER

Legg igjen en kommentar