Trøtt

Jeg blir lei noen ganger, med tidlige samtaletiden for arbeid og lange pendler som kan måles i fly ikke stasjoner. Det er bedre hvis jeg ikke kjøre, så jeg har hatt øynene åpne for lenge nok til at lilla Skimrende flekker vises i min linje av syne. Den lilla skaper enda flere blindsoner, blokkere ut hele biler, store lastebiler swerving inn i mitt kjørefelt plutselig usynlig.

Når jeg får på denne måten, så er jeg for sliten til å sove, og det er da magien virkelig skjer. Øynene mine er permanent røde og jeg opprettholde en permanent midnatt innenfor, intern klokke slående 12 i en konstant beat. Makeup som kreves for hver enkelt jobb blir lagt på seg i klissete flekker. Jeg føler at undersiden av en klasse schooler pult, baksiden av et sete i et gammelt teater, dekket med spor av gammel tyggegummi og tørket opp brus.

Fiolette trekanter heve etter mine øyne, som om de prøver å peke meg til en seng eller annet sted. Ansiktet mitt er øm å ta på, halsen min er stiv og sprekker når jeg snur hodet mitt. Jeg drikker alt vannet jeg kan holde, men det gjør ingenting, men gjør meg alltid må løpe på do.

Hallusinasjoner følge denne tilstanden av evig våkenhet, og hvis jeg er med noen andre som også er sliten, vi konkurrerer i en folie a'deux - en delt galskap. En gang da på en dårlig planlagt bilferie med en annen tegneserie, kjørte vi hele natten på motorveier med ingenting, men surt truck stop kaffe for å holde oss oppe. Det hadde vært mange dager uten søvn og som vi fløy av truckene i vår vei, vi begge vitne hvite hester skiftende baner foran oss, og til dette vi sa bare

'Visste du det? »

"Ja".

"Kanskje vi bør gå til å sove."

Finn andre innlegg om Blog og merket .

4 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg er enig. Reiser 120, 000 + miles i året, kjøring er en ulempe etter landing. Bla mellom tidssoner, røde øyne etc. Du beskrev Itır purrrrfectly.

 2. Jeg ville bare si at jeg leser din bio og mye treff hjemme for meg. Jeg var den utstøtte, sjenert, ikke er trygg, mobbet jente som fikk det på skolen og hjemme. Jeg også hatet min barndom og nå ved 40 (OMG! Det ordet!) Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre den. Men jeg kan ikke. Så i stedet er jeg endelig behagelig å være meg (og grave det) og det å være en total asshat på Twitter for å få andre til å le :) Ja, er komedie en fantastisk utløp. Og elsker dine tats.

  Uansett, jeg har vært en lang tid på og av fan. Jeg er glad jeg kom tilbake.

 3. Som et nattskift arbeidstaker av mange år jeg vet hva du mener! Kudos til deg og din venn for å ikke krasje bilen da se hester. første gang jeg hallusinerte av mangel på søvn jeg drept meg selv nesten tro det var et tre i veien. Ha thyroid sjekket om du have`nt siste elskling. Disse typer livsstil vil gjøre et nummer på det !!
  Mye kjærlighet ...

 4. Oh my god, jeg trodde jeg var den eneste med nakken cracking lyder! Det har pågått i flere måneder, og hver gang det skjer hjertet mitt begynner pounding.

  Jeg begynte fokuserer for noen år siden om min barndom utvinnings orthontia, der de trakk ut fire perfekt gode tenner og presset hele min munn i å rette en ufarlig overbitt. Det ga meg søvnapné; hvis jeg sovner på ryggen min, i utgangspunktet kollapser halsen min, jeg snorke høyt og våkne opp.

  Så siden jeg begynte besatt om det, har min kjeve og hals gått inn stiv overtid, og halsen min er sprukket.

  Du har lært meg en lekse. Jeg ser på tv og tenke "dem kjendiser har ikke mine problemer" og nå her er det du snakker om din stiv nakke. Det gjør ikke meg til å føle noe bedre, bare gjør meg til å innse vi er alle i mer eller mindre samme båt som mennesker.

  Jeg skulle ønske de kjeveortopeder hadde forlatt meg alene når jeg var liten. I dag, ville jeg ha en søt bitt, og jeg "d være i stand til å sove som en baby på ryggen min.

Legg igjen en kommentar