Ristet brød

Det er en kjærlighet jeg har for rosin toast som er usømmelig. Det er nødt til å være en liten brød, for å inneholde rosiner og kanel som er rosin felles svigermor følgesvenn. Det beste er når brødet er nybakt, men det er sjelden. Jeg pleier å kjøpe et brød som ser tiltalende, så fryser det til mitt ønske blir for mye å bære. Jeg øyet den i icebox, som jeg nå for de andre forbudte ting i det, vodka og eske sjokolade og sitron paier, rosin brød hardt og kaldt, skiver tett bundet med frost.

Når jeg er endelig klar, jeg er helt klønete med ønsker, alle tommelen nå i posen og prøver å lirke skivene fra hverandre. Rosiner fly på gulvet og jeg spiser dem rett av linoleum. Stolthet og lidenskap har lite til felles med hverandre. Jeg bryter noen stykker utenfor brød og legg dem på måfå inn i brødristeren, satt til å frigi og riste dem bare til en lys medium brun. Jeg sjekke temperaturen ustanselig, avlyser min ristende og berøre varme sentrum. Jeg vet det ved å føle, som jeg er rålekkert en godt marmorert biff.

Overflaten på toast blir hard og brun og litt grov, og jeg vet at dette er riktig. Jeg vil ta en ut av brødristeren og smør den umiddelbart med usaltet fancy smør, den typen som tv-kokker bruker, i deres store terninger. Etter butte ene siden av toast jeg snu det og deretter slippe en annen generøs klapp på den andre siden, deretter umiddelbart å plassere det andre stykke toast på det, smelter smøret inn i brød og lage en improvisert "kake". Jeg gjør ikke smør på toppen av det andre stykket. Det er min én konsesjon til slanking.

Så jeg spiser dem, og jeg tar lang tid. Noen ganger er det en Lacy stekt egg, crunchy med salt, for å distrahere og forlenge min glede, men ofte er det bare meg og toast. Hvis jeg har drukket litt mer enn jeg ville ha, eller bør ha, vil dette være en sen kveld forekomst, og det vil bare være ett stykke toast, pried av fortsatt frosset brød i mørket på mitt kjøkken. Ill holde brødet lenger fra kroppen min, for ikke å flekke noen dyre kveld ensemble. Smøret vil fortsatt være vanskelig, og det vil smelte som jeg spiser toast. Det er ingen tålmodighet i den slags spiser du gjøre for å avverge en bakrus, eller midt på natten å spise som både definerer meg og truer meg naturlig smal midje på en gang.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

3 kommentarer. legge til mix ...

  1. Det høres så bra. Måten du gir det så mye glede ved å virkelig ta deg tid til å spise den. Nyter alt om det. Jeg ville elske bare en liten bit av rosinbrød med peanøttsmør akkurat nå. Im så sulten.

Legg igjen en kommentar