Fage

Vel det var en mye løsere yoghurt enn jeg hadde meldt seg på. Du vet det er ingenting bedre enn en tykk gryte med gresk yoghurt, full fett eller 2% fett hvis det er mulig. Jeg liker en dråpe honning på den, eller en hånd delt moden fig dratt inn i kremet midten. Jeg går til artisanal butikker og få litt artisanal meieri og etikettene er pen og stilig nok, så jeg antar at jo mer sjeldent det er, jo mer toothsome, jo mer sur, jo mer funky og rik vil det være. Noen dager dette er sant, men ikke i dag. Den er tynn som melk og klumpete som en ublandet vichyssoise.

Jeg oppdaget Fage merkevare av gresk yoghurt - den ubestridte vinneren, den typen som gjør meg svak i knærne, hver gang jeg slip voks papir toppen av kremet hodet av en ny container - mens han bodde i New York med Princess Farhana . Hun gjorde spise det ser så raffinert og elegant og dekadent, som hun gjør med de fleste ting, og jeg måtte kopiere henne.

Tilbake da ville jeg ta en større fuji eple og skjær den i 16ths med en dårlig, sløv kniv. Jeg vil spise eple shards og ta en bit av yoghurt og dette var min nattverd og min næring og min apple yoghurt liv. På slutten kan det være en liten skje med mandel smør å avbryte måltidet, for å sette en periode på ferdigstillelse.

Jeg prøver andre merker av yoghurt, tenker ja det må være en som er mer anstrengt, en som er høyere i fettinnhold, en som vil holde skjeen opp uten hjelp i midten av potten, men det er ingen, men Fage. Mitt kjøleskap er full av disse meieri feilene jeg har gjort, og nå må jeg gå til butikken igjen og ansikt Fage fakta.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

7 kommentarer. Legg til mix ...

 1. det ville være fantastisk hvis jeg ikke hadde jobbet med slike løs avføring og skipet av fools sammen med ghostwriting og cloud computing som bare kaster et lys på uetisk søppel og kjedelig dritt at noen homser og pseudo homser vil prøve som en ussel unnskyldning for oppfatningen av hjelpemidler blir en krise, men likevel, dette haug av dritt venture med lat som faen idioter har vært den mest patetiske ekstrem krise jeg noensinne har sett. de fleste kjedelig banal fucks noensinne - i motsetning til hvor deilig du vil at jeg skal tenke på yoghurt er - ennå, Hellas aldri nok for min smak - jeg har lært at fra lame ass og squeamishly kjedelige homser på dette prosjektet. takk for tipset av hodet ost.

 2. JA !!! Fage er min personlige favoritt også! Jeg får den store og kaste frukt og honning i det.
  og Margaret, visste du at Fage består her i Upstate NY ??? hvor fantastisk er det?

 3. Margaret, jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg er ikke bare i avtalen, jeg er gresk! Og som en, begynner å bli litt sint av bandwagon-hoppere som har dukket opp ut av ingenting når Fage er den eneste akseptable alternativet for denne type yoghurt.
  Denne uken jeg oppdaget at en søt potet, dampet i mikro og kuttet i to på langs toppes med kokosolje og s & p er gjennom rommet himmelen med en glop av full-fett Fage vanlig på toppen.
  (Ps, er Chobani ikke forferdelig, men det er fettfritt, og jeg liker ikke min meieri fri for fett!)

 4. Jeg er enig-Fage er det absolutt beste for gresk yoghurt, og generelt den eneste jeg bry deg med. Jeg foretrekker også de 2% eller full fett, vanlig eller med litt honning. De copycat merker bare blekne.

  Du kan også være noe Brown Cow yoghurt, som ikke er gresk stil, men de gjør en krem-top, hel-fett variasjon som er latterlig bra (spesielt lønn smaken).

 5. Elsker hvordan Kalalaumango prøver å høres intelligent. Transparent som politiker løfte.

 6. Jeg elsker Fage og jeg har også forelsket meg i Australian yoghurt-Wallaby Organic merkevare, for å være presis. Jeg kjøper deres vanilje og det er ikke super tykk som gresk, men glatt og silkemyk og vanilje smak er som en dessert. Jeg elsker det med bær. Tilsynelatende har de en gresk yoghurt også nå, men jeg har ikke prøvd det ennå. Jeg er for avhengige av sine vanilje. Jeg skal prøve deres rømme, også.

  Det er noen ting du ønsker veldig tykk yoghurt for (tzatziki er en) og noen ting du ønsker en tynnere yoghurt for (lassi, raita).

 7. Margaret! Jeg må personlig takk for å introdusere meg til Fage.

  Jeg fikk jordbær, glattet pålegg over yoghurt og tok biter uten røring, i henhold til instruksjonene i pakken. Ren himmelen. Som å spise ostekake, bare bedre.

  Lenge lurker og stor fan.

Legg igjen en kommentar