Spise

Fortvil ikke, spise. Det er nok ikke den mest sunn ting å si, men mat er en balsam for meg, spesielt karbohydrater. Jeg er drenert av menneskeheten. Folk er skuffende og taxing, rueful og mener, mobbing og kjedelig - dette er bare sannheten. Det er de med potensial til å bli himmelsk men så disse få og langt mellom, men fantastiske venner holde meg i spillet. Og resten av tiden, jeg bare spise og holde det gående.

Her er min mest ekkelt og skammelig godbit, jeg tyr til når det er ingen og ingenting annet. Kanskje det bør holdes under glass for meg med instruksjoner for å knuse det når alt blir for mye å bære, men ærlig talt det ikke holder godt, og du er bedre hvis minst de bedervelige deler av dette måltidet er rimelig fersk.

Du trenger en god, tykk kanel rosin bagel å starte, saget i to, men ikke ristet, den tette, lufttomme bready interiør rå og myk, den blanke chewy utvendig klissete og besatt med rosiner og kanel. Prøv å klippe det jevnt, det er alt jeg ber om, som uansett grunn, dette langt bedre ting. Gjør det med en god kniv, muligens med et skarpt taggete kant, som bagel skader er vanlige blant ikke kokk typer som meg selv. Brød og kniver kan konspirerer skade deg, så ikke være uklokt.

Ta rå halvdelene av bagel og slather sjenerøst med kremost. Jeg foretrekker den typen som selges i murstein. Det er meieri tetthet ligner bready tetthet og kan like godt gå stort med det. Jeg vil gjøre kremost lag nesten like tykk som den bagel. Jeg mener det jeg sier.

På en plate, ordne bagel halvdeler vakkert og deretter åpne noen størrelse doritos du liker. Jeg pleier å være en stor grabb type jente. Dessuten ville jeg ikke gjøre en kul ranch eller alternative smaks doritos for denne oppskriften. Nacho ost fungerer best, etter min erfaring. Hell hele innholdet i posen over kremost slik at ost pulver strøk ost lage en slags sammensatte kremost. Hvis du vil, kan du også duskregn litt av Gulden er brun sennep på dette, men jeg vanligvis ikke gjør dette. Spis som en slags dukkert i starten, ved hjelp av doritos til å skyfle opp kremost i effektive munnfuller. Så når det er ingenting annet som kan gjøres, lage en sandwich av de bagel halvdeler og skubbe flere sjetonger i den dypeste sentrum. Det gjør for en skarp, cheesy overraskelse med hver bit. Jeg vet dette høres egentlig ganske ekkelt, men herregud det er deilig. Det er noe å sammenkoblingen av nacho ost og rosin, Odd muldvarp notat av kanel, fett hvithet av kremost og trøstende kvalitet på brød bakt i sirkler. Det er en grunnleggende og frastøtende barnslig form for snack som har liten næringsverdi og ingen sann comestible fortjeneste, men hvor bra det er, og hvor mye jeg har hatt behov for disse smaker og teksturer i harde tider.

Gjør ingen erstatninger. Den må være dette, eller ingenting.

Finn andre innlegg om Blog og merket .

5 kommentarer. Legg til mix ...

 1. "Jeg har en tendens til å være en stor grabb type jente."

  Jeg hadde mistanke om dette hele tiden.

  Min mat trøst er enten Hot Fresh Nå Krispy Kreme hvor jeg spiser minst fire av de tolv før jeg er fullt ut av stasjonen gjennom og prøver ikke å få glasuren over hele bilen, men det er virkelig slags allerede håpløs på dette tidspunktet .

  eller

  Vikle fryser ost pinner (den typen beregnet for dårlig marinara saus) med kjeks-tinn halvmåne roll trekanter og prøve og finne ut en slags gjennomsnitt av de bake instruksjoner som gjør alt melty og fettete. Jeg vil anstendig på hvor mange jeg kan konsumere før jeg blir lei av dem.

  Det er et under jeg er ikke så stor som et hus.

 2. Jeg tror ... jeg fant det første måltidet jeg vil ha når jeg kommer tilbake til Amerika.

  Jeg finner meg selv slurping marinara eller avocado og Kewpie mayo når jeg er i en klemme.

 3. Maten som tillater meg å komme gjennom hver dag og feie til side tanker av forringelse av det menneskelige samfunn er det Glasert gammeldags Dount jeg skaffe nesten hver dag fra min lokale Wawa nærbutikk. Det er noe i det myke, innbydende, glasert sukker belegg som minner meg av glede og lykke i en verden tilsynelatende blottet for dem noen dager.

 4. gawd du er deilig. engasjerende som slangene som fører sammen karbohydratinntak som lekre inntak og forbrenning jeg ble klinket. takk.

Legg igjen en kommentar