Bill Hicks

La meg fortelle deg barna, det var aldri en så stor komiker som enorm Bill Hicks. Jeg var så heldig av å kjenne ham, selv åpner for ham i begynnelsen av min karriere i underholdningsbransjen og livet. Jeg elsket ham og tilba ham og jeg var ikke alene. Min venn deltok i begravelsen og sa han aldri hadde sett så mange tøffe voksne menn gråter. Vi elsket Bill så mye. Han var vår mentor og vår venn.

Jeg husker ham mest levende på komedie dag i San Francisco. Dette kan ha vært 1990 eller før eller senere. Årene gli inn i seg selv og brett tilbake på seg selv, og jeg kan ikke huske hvilken som skjedde først eller sist, men jeg husker det hele tatt. Bill kom inn i teltet, sette ned et svart plagg bag, med flere koder, den typen som kaster en manns dress i halvparten. Han så på meg vennlig, som han alltid gjorde, som jeg var da kjæresten til en Houston komisk, en virkelig god ol 'gutt, og så teknisk jeg var familien, som Texans er intenst familiær og doms og filial og alt det der.

Bill var Houston, som han var New York og også London. Bill var verden. Han pekte øynene på meg, sødme i ansiktet hans bare bobler over og spurte etter meg og mitt liv, og han hadde på seg en blodige postfunksjonær cap på hans kjekke hodet og jeg følte meg spesiell og som en kvinne, selv om jeg var fortsatt bare en jente og jeg følte meg levende og viktig, og som alt jeg hadde ønsket skulle skje skjedde, og dette var bra. Jeg har jaget den følelsen helt siden, om å være ung og ditt liv unrolling som en magisk teppe foran deg og alt som eksisterer er fremtiden og lysstyrken det gjør vondt å se på.

Bill var vår Jesus. Det er det jeg husker Brett Butler sier, "Bill, godt han bare ønsket å være Jesus." Den sanneste uttalelse som var et bilde som Bill hadde ønsket å formidle og hva vi alle som sliter tegneserier for å eksistere, en messias. Bill var vår herre, og jeg tenker på ham fortsatt på denne måten, og jeg tror mange gjør. Alle av oss som elsket ham gjøre.

2 kommentarer. legge til mix ...

  1. Det var mer til Brett Butler sitat skjønt. Noe langs linjen av "Bill ønsket å være Jesus, men han ble sittende fast i den delen hvor han var sparker de pengene långivere ut av templet".

    RIP Bill, er du gått glipp av så mange.

  2. fortsatt en av mine favoritt komikere gjennom tidene. Jeg vokste opp med å lytte til George Carlin, men ble introdusert til fakturere Hicks kort tid etter hans død. en gang jeg hørte at George Carlin trodde han var en av de største mindre kjente (på den tiden) komikere han noensinne hadde sett, jeg visste at regningen ble tatt fra oss altfor fort. takk for dette innlegget, var han en gud faktisk.

Legg igjen en kommentar