Fatkini

Gabi Gregg er en vakker kvinne, og jeg elsker henne Fatkini bilder og hennes ånd. La oss alle sette på bikinier og ta bilder! Det er nydelig, det er styrke, og det er på tide vi feiret og likte våre kropper og våre selv. Hvorfor ikke være kult når sola truer med å ta over hele himmelen? Hvorfor ikke Vamp den opp i en to stykke, la litt tid for å finne ly i skyggen, enkelt og gratis, pen og behagelig, tilbakelent og slapper av i det som kan praktisk talt være våre undies? Eksponering for solens stråler (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig som de kan fortsatt være ganske farlig så ikke skimp på sunblock) er herlig, og en av de virke lykksalig attributter av sommeren. Vi skal ta vår glede og dokumentere det, som vi alle har en rett til å glede uansett hvilken størrelse vi er. Hvis du har en kropp, du fortjener å være glad i det, og det er at.

Jeg tilbringer min sommer i Atlanta, der været ville være uutholdelig hvis jeg bokstavelig talt var ikke nesten naken hele tiden. Jeg pleier å gjøre en bikini bunn og en liten t-skjorte for å beskytte alle mine tatoveringer fra solen, men jeg vil ha dette selv når jeg ikke kommer for å bade! For meg - er det riktig antrekk overalt! Jeg bare hadde på seg dette ensemblet på The View ! Hvorfor skal jeg ikke ha på seg en bikini, og enda viktigere, hvorfor skal ikke jeg ha en bikini på TV foran millioner av seere? Det er varmt ute! det er varmt inne. Jeg er varm, inne og ute - så det.

Det er mange positive kommentarer for Gabi og alle hennes deliciously herlige unclad venner, men det er også de som sier bildene "fremme usunn vekt"? Hva er en «usunn vekt"? og også, hva i helvete er "fremme usunn vekt" skal det bety? Hvis vi ikke holder seg til visse samfunnsmessige standarder, bør vi ikke ta bilder av oss selv og legge dem ut på nettet? Har vi ikke lov til å være vitne til vår egen refleksjon, mye mindre nyte sommeren - vannet og sanden, de lange dagene og oppvarmede netter, strendene og grilling, juni / juli / august - den mest sensuelle sesongen, så sant det er få milde tidsfordriv større enn tilfeldig spise en kul skive vannmelon ved bassenget mens du blar i frø på en sexy fremmed, slik at saften dryppe ned din grasiøs hals rett inn i din uhyre cleavage - fordi det kan regnes som "usunn"?

Er tynn alltid sunt? Jeg er ikke sikker på om tynnhet er alt du trenger for å komme gjennom dette livet. Jeg har sett noen tynne mennesker som så ut som om de ikke ville overleve et nys, så jeg vil ikke si at størrelsen er en rimelig indikasjon på helse eller mangel på sådan. Kanskje ville vi alle liker å endre noe om oss selv, enten det er vekt eller høyde eller andel eller alder eller hud / hår farge eller rase - men vi er bare et produkt ikke bare av våre egne kollektive beslutninger, men også mange gjort før oss, før vi selv ble født, og for dette, vi er det vi er. Er det ikke riktig å bare nyte og akseptere hvem vi er i dette øyeblikk?

Min egen nådeløse besettelse med tynnhet har vist seg langt mer skadelig for helsen min enn noe annet. I min tjueårene, ble jeg en forferdelig alkoholiker, ikke fordi jeg trengte å drikke meg til randen av galskap på grunn av beruselse, men fordi jeg var så sulten at jeg ikke vet hva annet å gjøre. Jeg sultet kroppen min og drakk kun for å drepe min ufattelige sult, og dermed tok nesten knekken på meg selv. Jeg tok mange medikamenter - overdel / Downers / inners / outers ikke å få høy, men for å holde meg fra å spise.

Maten var og er og vil for alltid være min sanne jones, det narkotiske stoffet som vil trumf alle mine valg, min evige nemesis og hva jeg drømmer om hver natt, den apekatt på min stadig økende tilbake. Det er en sløsing med narkotika og drikke - fordi jeg ikke setter pris på disse tingene på sine egne meritter heller ikke jeg noen gang får virkelig høyt - snarere jeg brukt dem som rømningsvei, prøver å omgå magen ved å overbelaste min nervesystemet.

Alle mine selvdestruktive atferd kan spores tilbake til ønsker å være tynnere, for å slå ned min appetitt med kjemiske våpen. Jeg kriget på min growling magen, prøvde å immobilisere kreftene i meg som eksisterte kun for å holde meg i live. Du kan ikke vinne når du kjemper med deg selv. Alt du gjør er å miste alt, bortsett fra vekten.

Jeg har sluttet fred med kroppen min, og i de mest ekstraordinære av ironi, jeg har nå en kropp som min yngre hjelpeløst avhengige, herjet, sultet, fordrukne, immobilisert ved treningsøkter selv kunne bare ha drømt om å ha. Jeg kan ikke være så tynn som modellene i blader eller andre jentene på tv, men jeg ser bra ut for meg selv, noe som er nok for meg. For å komme til et sted hvor jeg ikke unngå reflekterende flater - som ønsker å unndra bevis på at jeg er den jeg er som jeg dømte meg selv nådeløst for å være feit / stygg / hva / alt annet enn vakker - er en slags himmel på jord.

All min takknemlighet til Gabi, de fatkini, speil, sommer og livet. Jeg har lært på den harde måten å sette pris på hva jeg har, hva andre har, hva jeg har mistet, og hva jeg har funnet i alle mine 43 år (!) Og jeg prøver bare å gi det videre og legg den i en to stykke.

www.gabifresh.com

www.gabifresh.com

16 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Margaret jeg er med deg 100 prosent på bikini på seg, kan ikke se noe galt med det.
  Bortsett fra det, holde deg gående på å være deg, elsker din natur og fred til deg.

 2. Til Gabi jeg si hubba hubba!
  Til Margaret, takk, takk, takk. (Og hubba hubba)

 3. Hvis fett gutter som meg kan vise litt hud uten blowback (selv om jeg er fortsatt selvbevisst i dette fettet-hating miljø), da fett kvinner bør også. Uavhengig av blowback, fuck reglene, sommersolen er å bli likt av alle, ikke bare de "vakre" mennesker.

  Fred,
  Shannon

 4. Margaret, jeg elsker deg. Seriøst. Jeg er ofte en stille leser, skal jeg kommentere langt oftere enn jeg gjør. Men du som person, dine ord, flytter de meg så mye.
  Liking og kommer til enighet med kroppen din har ingenting å gjøre med vekten. Jeg har opplevd dette selv. Jeg er en av dem som ikke ville overleve vinteren. Mitt stoffskifte er gal, kunne jeg stadig spiser. Jeg føler ikke meg selv å bli sulten, men når jeg gjør det, oh boy ... jeg må spise i løpet av 20 minutter, eller jeg skal besvime. Jeg får gretten, kan jeg ikke konsentrere meg. Kroppen min tilbyr ikke mye energi lagring.
  Så ja: Ikke vær tynn. Alle må slutte å fokuserer for mye om noe som er bare en midlertidig mote. Den ideelle vekten endrer så mye, jeg egentlig ikke trenger å fortelle deg. :)
  Hva endrer ikke er tegnet. Sanne karakter. Og den kjærligheten som du har for deg selv. Når du har oppdaget det, vil det ikke la deg. Du minner meg om dette så veldig ofte.

  Jeg vil sitte rundt i en bikini med deg når som helst, fordi jeg ikke vil føles som å bli dømt. Takk for at du er deg.

 5. Skjønnhet er ikke tapt på deg Gabi. Det er pusset over disse bildene. Jeg ville være en konge på stranden med deg ved min side. Ekte kvinne har kjøtt. Hunder som bein.

 6. takk kjære Margaret! Jeg "har lest din fantastiske bok-dette er en krig vi fører mot fatphobia og multi-milliard dollar diett industrien.
  Hvis du har en Kindle, kan du lese Paul Campos '"The Obesity Myth". Det er revolusjonerende og oh, så sant.
  Elsker deg, jente! La oss alle spre kjærlighet for alle størrelser og fasonger rundt! Og deretter komme videre med livene våre! Karen Nyere

 7. Kjæreste Margaret,
  Takk for denne og flott bok. Den sanne helsekrise er kvinner med spiseforstyrrelser som er oppmuntret av slanking industri og kultur. Dietter fungerer ikke for de fleste folk-psykologiske og fysiologiske faktorer sparke i som gjør at du får alt og vel så det tilbake. Være her nå, og komme videre med din nydelige liv, mine venner! Elsker Karen Nyere

 8. nydelig Margaret. men hva er usunn vekt? å måtte jobbe med en produksjon mannskap som du hater. finne dem råtten fordi de ikke kan ta eierskap for å produsere homofobe, hyklersk, uredelig, ekkelt, giftig, syke, råtten, gjorde jeg si homofobe, kulturelt undertrykkende uvitende søppel. kroppsstørrelse? hvem bryr seg. men, når grovt overvektige mennesker som ikke er turstier over hele landet fordi de heller vil være en del av doven, lat, billig gin og xanax patetiske programmer mens lurer på hvorfor dette samfunnet har slike utfordringer med uproduktive malerier av cheezy Brooklyn hipstere poserer for studio presser men gjør lite på veien utenfor deres tur engasjementer - usunn vekt? venter en haug med trangsynte idioter til å gå utover 15 år med patologisk dritt. Dermed trenger jeg ikke lese nyheter lenger som de franske, sveitsiske, engelsk, spansk, italienere, nederlandsk og japansk (som var i stand til å skjære gjennom crap) var langt mer informativt for svindel og aggro søppel som har blitt streaming fra lairs av junkies, alkoholikere, og pedofile som denne vinteren showcase med egoistiske cunts i Miami Beach.

  elsker innlegget ditt - elsker mat - har vi våre kropper, men usunn vekt er et utstillingsvindu for fitter som har tunge metafysiske posering sløse masse heller enn å ta eierskap for en negativ presentasjon av utrolig billig og egoistisk oppførsel.

 9. ps det stykke på utsikten var utrolig morsomt. så mye mer morsomt enn å prøve å flagge ned folk til å hjelpe meg med en søt fawn forlatt av sin mor at jeg bare funnet på siden av veien, og håpet at det kunne bli reddet. så mye mer morsomt enn folk turer opp til en av mine favoritt-campingplasser i ørkenen bare å la ublu mengder søppel over alt sammen med sine tilfeldige hauger av toalettpapir at de ikke kunne dra tilbake til sine bål. slik, kroppsvekt som bryr seg, men det er et stort spørsmål om vekten i denne kulturen nå til hvorfor det ikke lenger er meg hjem, og vil ikke være tilfelle. altfor mange mennesker sitter med til et utstillingsvindu for problemer som for eksempel borgerrettighetene - vi skal overvinne og mye har blitt gjort, men jeg kjenner igjen hva mange minoritetsgrupper står overfor, og jeg vet at mange har det verre enn noen av oss, men det er Alle de mer grunn til at han går, flyr, haiket, rekkverk, lastebiltransport over hele landet var i ferd med andres historier også. det var ikke en narsissistisk masturbatory opplevelse, men hat og fordommer begrenset så mye og det er veldig usunn vekt, og ingenting jeg ønsket å fremme og dermed hvorfor min ånd er ikke i USA, og vil ikke være her i sommer. bare her i kroppen - tung eller lett, fordi kjærlighet er ikke et ord jeg forbinder med de siste 15 årene i dette landet.

 10. Du er en talentfull og fantastisk forfatter, og morsom som faen (alvor. Fuck you, Adam Carolla). Jeg bare gjorde en litt beslektet utfordring bilde på bloggen min. Takk for at du er en så kraftig stemme for størrelse aksept.

Legg igjen en kommentar