Fatkini

Gabi Gregg er en vakker kvinne, og jeg elsker hennes Fatkini bilder og hennes ånd. La oss alle ta på bikinier og ta bilder !!! Det er nydelig, det er styrke, og det er på tide vi feiret og likte våre kropper og våre selv. Hvorfor ikke være kult når sola truer med å ta over hele himmelen? Hvorfor ikke Vamp det opp i en to stykke, få litt tid til å finne ly i skyggen, enkelt og gratis, pen og tiltalende, tilbakelent og avslappende i det som kan praktisk talt være våre undies? Eksponering for solens stråler (innen grunn selvfølgelig som de kan fortsatt være ganske farlig så ikke skimp på sunblock) er herlig og en av de sanne lykksalig attributter av sommeren. Vi bør ta vår glede og dokumentere det, som vi alle har en rett til å glede uansett hvilken størrelse vi er. Hvis du har en kropp, du fortjener å være glad i det, og det er det.

Jeg tilbringer min sommer i Atlanta, hvor været ville være uutholdelig hvis jeg bokstavelig talt ikke var nesten naken hele tiden. Jeg pleier å gjøre en bikini bunn og en liten t-skjorte for å beskytte alle mine tatoveringer fra solen, men jeg vil bære denne selv når jeg ikke går for en svømmetur! For meg - det er riktig antrekk overalt! Jeg hadde på seg dette ensemblet på The View ! Hvorfor skulle jeg ikke ha på seg en bikini, og enda viktigere, hvorfor skulle jeg ikke ha på seg en bikini på TV foran millioner av seere? Det er varmt ute !! det er varmt inne. Jeg er hot, inne og ute - så det.

Det er mange positive kommentarer for Gabi og alle hennes deilig herlige unclad venner, men det er også de som sier bildene "fremmer usunn vekt"? Hva er en «usunn vekt"? og også, hva i helvete er "å fremme usunn vekt" skal bety? Hvis vi ikke holder seg til visse samfunnsmessige standarder, bør vi ikke ta bilder av oss selv og legge dem på nettet? Er vi ikke lov til å være vitne til vår egen refleksjon, langt mindre nyte sommeren - vannet og sanden, de lange dagene og oppvarmede netter, strendene og grilling, juni / juli / august - den mest sensuelle sesongen, virkelig, så er det er få milde tidsfordriv større enn tilfeldig spise en kul skive vannmelon ved bassenget mens du blar i frø på en sexy fremmed, slik at saften dryppe ned grasiøs nakke rett inn i din uhyre cleavage - fordi det kan regnes som "usunt"?

Er tynn alltid sunt? Jeg er ikke sikker på om tynnhet er alt du trenger for å komme gjennom dette livet. Jeg har sett noen tynne mennesker som så ut som om de ikke ville overleve et nys, så jeg vil ikke si at størrelsen er en rimelig indikasjon på helse eller mangelen på dem. Kanskje ville vi alle liker å endre noe om oss selv, om det er vekt eller høyde eller andel eller alder eller hud / hårfarge eller rase - men vi er bare et produkt ikke bare av våre egne kollektive beslutninger, men også mange gjort før oss, før vi selv ble født, og for dette, vi er hva vi er. Er det ikke riktig å bare nyte og akseptere hvem vi er i dette øyeblikk?

Min egen nådeløse besettelse med tynnhet har vist seg langt mer skadelig for min helse enn noe annet. I min tjueårene, ble jeg en forferdelig alkoholiker, ikke fordi jeg trengte å drikke meg til randen av sinnssykdom på grunn av fyll, men fordi jeg var så sulten at jeg ikke vet hva annet å gjøre. Jeg sultet kroppen min og drakk kun for å drepe min ufattelige sult, og dermed tok nesten knekken på meg selv. Jeg tok mange medikamenter - overdel / downers / inners / outers ikke å ruse deg, men for å holde meg fra å spise.

Maten var og er og vil for alltid være min sanne jones, stoffet av valget som vil overgå alle mine valg, min evige nemesis og hva jeg drømmer om hver natt, apekatten på min stadig utvide tilbake. Det er en sløsing med narkotika og drikke - fordi jeg ikke setter pris på disse tingene på sine egne meritter heller ikke jeg noen gang får virkelig høy - heller jeg brukt dem som rømningsvei, prøver å omgå magen ved å overbelaste min nervesystemet.

Alle mine selvdestruktiv atferd kan spores tilbake til ønsker å bli tynnere, for å slå ned min appetitt med kjemiske våpen. Jeg kriget på min growling magen, prøvde å immobilisere kreftene i meg som eksisterte utelukkende for å holde meg i live. Du kan ikke vinne når du kjemper med deg selv. Alt du gjør er å miste alt, bortsett fra vekten.

Jeg har sluttet fred med kroppen min, og i de mest ekstraordinære av ironi, jeg har nå en kropp som min yngre hjelpeløst avhengige, herjet, sultet, drukne, immobilisert ved treningsøkter selv kunne bare ha drømt om å ha. Jeg kan ikke være så tynne som modellene i blader eller andre jenter på tv, men jeg ser bra ut for meg selv, noe som er nok for meg. For å komme til et sted hvor jeg ikke unngå reflekterende flater - som ønsker å unndra bevis på at jeg er den jeg er som jeg dømt meg selv nådeløst for å være feit / stygge / hva / alt annet enn vakker - er en slags himmel på jord.

All min takknemlighet til Gabi, den fatkini, speil, sommer og liv. Jeg har lært på den harde måten å sette pris på det jeg har, hva andre har, hva jeg har mistet og hva jeg har funnet i alle mine 43 år (!), Og jeg prøver bare å gi det videre og legg den i en 2 del.

www.gabifresh.com

www.gabifresh.com

16 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Margaret jeg er med deg 100 prosent på bikini på seg, kan ikke se noe galt med den.
  Bortsett fra det, holder du på å være deg, elsker din natur og fred til deg.

 2. Til Gabi jeg sier hubba hubba!
  Til Margaret, takk, takk, takk. (Og hubba hubba)

 3. Hvis fett gutta som meg kan vise litt hud uten blowback (selv om jeg er fortsatt selvbevisst i dette fettet-hating miljø), deretter fett kvinner bør også. Uavhengig av blowback, fuck reglene, er sommersolen kan nytes av alle, ikke bare de "vakre" mennesker.

  Fred,
  Shannon

 4. Margaret, jeg elsker deg. Seriøst. Jeg er ofte en stille leser, skal jeg kommentere langt oftere enn jeg gjør. Men du som person, dine ord, flytter de meg så mye.
  Fornøyd og kommer til enighet med kroppen din har ingenting å gjøre med vekten. Jeg har opplevd dette selv. Jeg er en av dem som ikke ville overleve vinteren. Min metabolisme er gal, kunne jeg stadig spise. Jeg ikke føler meg sulten, men når jeg gjør, oh boy ... Jeg må spise innen 20 minutter eller Jeg skal besvime. Jeg får gretten, jeg kan ikke konsentrere seg. Kroppen min doesnt tilbyr en rekke energilagring.
  Så ja: Ikke vær tynn. Alle må slutte besatt om noe som er bare en midlertidig mote. Den ideelle vekten endrer så mye, jeg virkelig ikke alle trenger å fortelle deg. :)
  Hva endrer ikke er tegnet. Sanne karakter. Og den kjærlighet som du har for deg selv. Når du har oppdaget det, det won't forlate deg. Du minner meg om dette så veldig ofte.

  I'd sitte rundt i en bikini med deg når som helst, fordi jeg won't føler for å bli dømt. Takk for at du er deg.

 5. Beauty er ikke tapt på deg Gabi. Den er pusset over disse bildene. Jeg ville være en konge av stranden med deg ved min side. Ekte kvinne har kjøtt. Hunder som bein.

 6. takk kjære Margaret! I "har lest din fantastiske bok-dette er en krig vi er føre mot fatphobia og multi-milliard dollar diett industrien.
  Hvis du har en Kindle, kan du lese Paul Campos '"The Obesity Myth". Det er revolusjonerende og oh, så sant.
  Elsker deg, jente! La oss alle spre kjærlighet for alle størrelser og fasonger rundt! Og deretter komme videre med livene våre! Karen Nyere

 7. Kjæreste Margaret,
  Takk for denne og flott bok. Den sanne helsekrise er kvinner med spiseforstyrrelser som er oppmuntret av slanking industri og kultur. Dietter ikke fungerer for de fleste mennesker-psykologiske og fysiologiske faktorer sparke i som gjør at du får alt og deretter noen tilbake. Være her nå, og komme videre med din nydelige liv, mine venner! Elsker Karen Nyere

 8. nydelig margaret. men hva er usunn vekt ?? å måtte jobbe med en produksjon mannskap som du hater. finne dem råtten fordi de ikke kan ta eierskap for å produsere homofobe, sneversynt, uredelig, ekkelt, giftige, syke, råtten, det gjorde jeg si homofobe, kulturelt undertrykkende uvitende søppel. kroppsstørrelse ?? hvem bryr seg. men, når grovt overvektige mennesker som ikke turstier over hele landet, fordi de heller vil være en del av doven, lat, billig gin og xanax patetiske programmer mens lurer på hvorfor dette samfunnet har slike utfordringer med uproduktive malerier av cheezy Brooklyn hipstere poserer for studioet presser, men gjør lite på veien utenfor deres tur engasjementer - usunn vekt ?? venter en haug med trangsynte idioter til å gå utover 15 års patologisk dritt. Dermed trenger jeg ikke lese nyheter lenger som de franske, sveitsiske, engelsk, spansk, italienere, nederlandsk og japansk (som var i stand til å skjære gjennom crap) var langt mer informative av svindel og aggro søppel som har blitt streaming fra lairs av junkies, alkoholikere, og pedofile som denne vinteren showcase med egoistiske cunts i Miami Beach.

  elsker innlegget ditt - elsker mat - vi har våre kropper, men usunn vekt er et utstillingsvindu for cunts som har heavy metafysiske skuespill sløse mye heller enn å ta eierskap for en negativ presentasjon av utrolig billig og egoistisk oppførsel.

 9. ps det stykke på visningen var morsom. så mye mer morsomt enn å prøve å flagge ned folk til å hjelpe meg med en søt fawn forlatt av sin mor at jeg bare funnet på siden av veien, og håpet at det kunne bli reddet. så mye mer morsomt enn folk turer opp til en av mine favoritt-campingplasser i ørkenen bare å forlate ublu mengder søppel over alt sammen med sine tilfeldige hauger av toalettpapir at de ikke kunne dra tilbake til sine bål. så, kroppsvekt som bryr seg, men det er et stort spørsmål om vekt i denne kulturen akkurat nå på hvorfor det ikke lenger er mitt hjem, og vil ikke være tilfelle. altfor mange mennesker sitter med til et utstillingsvindu for temaer som sivile overgrep - vi skal seire, og mye har blitt gjort, men jeg kjenner igjen hva mange minoritetsgrupper står overfor, og jeg vet at mange har det verre enn noen av oss, men det er Alle de mer grunn til at turgåing, flying, haiket, rekkverk, lastebiltransport over hele landet var om andre menneskers historier også. det var ikke en narsissistisk masturbatory opplevelse, men hat og fordommer begrenset så mye og det er veldig usunn vekt og ikke noe jeg ønsket å fremme og dermed hvorfor min ånd er ikke i USA, og vil ikke være her i sommer. bare her i kroppen - tung eller lett fordi kjærlighet er ikke et ord jeg forbinder med de siste 15 årene i dette landet.

 10. Du er en talentfull og fantastisk forfatter, og morsom som faen (seriøst. Faen ta deg, Adam Carolla). Jeg bare gjorde en noe relatert bilde utfordring på bloggen min. Takk for at du er en så kraftig røst for størrelsen aksept.

Legg igjen en kommentar