Checkpoint

Hva er opp med politiet i det siste? Det virker som de er opp på meg, og jeg har ikke den minste anelse hvorfor dette skjer. Jeg kom hjem i går kveld fra en veldig sen tatovering session, og det var fredag ​​ja, men jeg hadde ikke hatt noe å drikke, men lunkent vann, så jeg lagt over et bord i flere timer med min hake og hals i nærheten umulige konfigurasjoner, aldri helt å få balansen i hodet mitt rett.

Når du er bøyd fremover for en lang periode det har en tendens til å bringe tilbake lei på skoleminner, de smertefulle endeløse dager fanget i en liten pult som inneholder mindre kropp og brette selv i halvparten over overflaten av ting å prøve å forsvinne inn i den . Dette er litt av en endret tilstand, som det virker forstyrrende og gjør at du reagerer litt tregt når verden spinner på bak deg, og du må full snu deg rundt for å gå med det, men lener seg ekstremt fremover er ikke en aktuell metode for å rus, ikke liker å stå opp super rask eller spinne rundt vilt fordi disse er de harde stoffer fra barndommen som vil gjøre deg passere ut eller i det minste gå ekstremt blek.

Jeg gjorde ingen av disse, men jeg ber om tunge sprøyte nedturer av lidokain, som er min foretrukne narkotiske stoffet. Jeg anbefaler ikke dette til alle som planlegger å få en tatovering, er dette akkurat hva jeg gjør noen ganger, hvis jeg kan huske å ta flasken og om kunstneren vil tillate det. noen virkelig ikke liker det, så vil det føre til at huden til å reagere uforutsigbart og det gror saktere og tykkere og vanligvis gjør vondt mer i ettertid.

Sannheten er ingenting tar brodden av tatovering. Det er smertefullt og smerten er metoden og motiv av leveransen. Jeg har forstått dette for en stund, og nå er på den andre siden av det. slik jeg ser det, når du har flere deler av kroppen din som er tatovert enn ikke er det, kan du lage dine egne avgjørelser om hva som fungerer for deg. Så først bli en kandidat for en karriere i et århundreskiftet sideshow eller sirkus og deretter gjøre en bevisst beslutning om aktuelle bedøvelse.

Jeg kjørte hjem på tungt krysset Sunset Blvd i Loz Feliz og jeg kom over en rekke panikk biler svinge til venstre, og jeg ser at de er skrudd opp i åsene ovenfor Sunset å unngå nøkternhet sjekkpunkt foran meg. Jeg var for sliten til å bry deg med å navigere opp i krokete gater og en måte døde ender som oppløses i Silverlake og så jeg bare gikk rett på nøkternhet sjekkpunkt. Kanskje testen er at hvis du er edru nok til å unngå sjekkpunkt så du ikke trenger ekstra screening.

En liten hær av heller youngish politiet, baby politiet, knapt født og embryonale i deres autoritet, sto i refleksvester og dannet en lysende linje. Jeg har vært her før, og blitt vinket gjennom, så uttrykket mitt er vanskelig å lese tror jeg. Det er min bar ansikt og min bil ansiktet og aldri to skal møtes. Men i dag er min bar ansikt må ha gjort en planlagt opptreden fordi en streng politimann stoppet bilen min med sin hule hånd og fikk meg til å rulle ned vinduet mitt. Han spurte meg om jeg hadde noe å drikke, og jeg sa nei, og jeg tror ikke han trodde meg. Ansiktet mitt hadde rare fold merkene og fordypninger fra massasjebenken, og disse bretter brent i stillhet av hans vurdering.

Han løftet opp en penn og hadde meg følge den med øynene mine, og jeg var så motløs jeg holdt følge pennen med ansiktet mitt mens du ser på politimannen, som faktisk var vanskeligere å gjøre fordi jeg var med både sentrale og perifere syn på samme tid som skremt ham fordi han ikke kunne identifisere hva narkotika eller drikke forårsaket effekten av denne typen hyperawareness.

Han fortsatte å be meg om å gjøre det igjen og se på pennen bare og jeg var ute på pennen, men beveger ansiktet mitt merkelig i motsatt retning, og da han var frustrert og muligens tenker jeg var å gjøre narr av ham og hans merke og hans penn og jeg var ikke gjør noe av det. Jeg var bare nervøs og usikker på hvordan å få noen inn i kroppen min for å vise dem at jeg var i stand til for øyeblikket. Det er en nær umulig ting å oppnå. Når du prøver å overbevise noen av dine kompetanse, nerver og fysisk stolthet komme i veien og rotet opp resultatene.

Han vinket meg av, og jeg så driverne bak meg få stoppet og trakk seg ut av bilene sine og jeg så kjegler lagt ut i et kjørefelt foran meg, og jeg ble forvirret av dem, som jeg var ment å veve i mellom dem eller noe som i min motorsykkel klasse, men jeg så de bare merket ut en exit kjørefelt og jeg flyktet med flom lettelse, lurer hele stasjonen hjemme om jeg hadde passert edruelighet test eller ikke.

4 kommentarer. Legg til mix ...

  1. :-) du har vært å gjøre meg til å smile siden jeg var en tenårings skapet tilfelle. Elsker deg!

  2. Hva dicks, er det alltid sånn her i NYC under ferie og ekstra stopper i løpet av valg år.

  3. dessverre, er bravo sånn - og så moro som skal ha oppstått ikke er virkelig skjer som verden har blitt begravd i de uansvarlige forestillinger om den mest dumme mennesker jeg noensinne har hatt i mitt liv. provinsielle, sneversynt idioter forkynner noen roman budskap for verden som den dumme historien om en varebil fylt med idioter som hevder noe positivt som en fantastisk Brooks Brothers ensemble som ender med at en 15 år etterlevning av folk maser om forholdene samtidig utnytte og trafficking masse sammen med sliten miami avfall posering som austin glede å bringe en rotte hull som pedofili, junkies, alkoholikere, overgripere, og troll - og man sitter igjen lurer på - 15 år senere, og det er den beste ensemble kan gjøre ?? Det er ikke rart folk var bærer røkelse til bekken skogen inn for å høre en lang borte atmosfære - 15 år schlepping med den mest dumme mennesker i mitt liv og sjekkpunktet at jeg passerte er de forente stater av homofobi er ikke lenger mitt hjem - og jeg har sett orkestrering av den mest dum misbruk av så mange vakre steder og mennesker. rart kanskje, jeg har møtt mer endearing politi enn begrensningene i kabel ledere fôring mennesker den mest banale, septisk søppel som denne epoken ikke trenger. Jeg elsker deg.

Legg igjen en kommentar