Hot Dog

Jeg er ikke frastøtt av hva som er inni den skarpe huden av en hot dog. Det høres alltid ut som et godt alternativ for meg. Jeg vil alltid ha en varm hund, spesielt en skittent vann en på gata i New York by, når det smertelig kaldt ute, muligens rett etter at vi er ferdig med skøyter, pusten kommer ut i store hvite skyer.

I tillegg til de deilige NY pølser, jeg elsker det når leverandører selger pølser utenfor nattklubber i Los Angeles, sen kveld / tidlig morgen, stekt med løk og paprika til skins er blemmer, servert med en tung andel av fett sølt på en foreldet-ish hvit bun. Disse er mer av en pølse variasjon, innmaten avslørende seig knuter av fett og brusk, i motsetning til den enhetlige rosa av en vanlig frank. Lukten er berusende og godt å suge opp spriten og alt annet du kanskje har hatt under din kveld ute på byen. Sitt beste for å spise vekk skaden som barer og klubber og rock show kan gjøre, i hvert fall jeg alltid har gjort, jo raskere maten jo bedre. Dens ekkelt i brute solbelyste virkelighet 9am, men jeg velger at munntørrhet angre over en un-avstivet for bakrus.

Vanligvis er jeg av den oppfatning at pølser er laget av rotet på kill gulvet, slakter etterspill, uansett kan feies og berget og formes til rør. Massen av protein som er sannsynlig - blod, hjerne, nerver, kjertler, øyelokk og øyeepler, tenner, tannkjøtt, kjever, kjever, bein, marg, organer, hud, kjever, fett, hår, en god bit av frykt og terror og forvirring i det også, alle kjemikalier og stoffer de har fått mat, samt ufordøyd korn og avføring - alt nese til hale - knust opp og krydret og tungt saltet og pakket inn i trange, toothsome skinn, muligens tarmen, men kanskje en spiselig biff ekstrakt injisert plast-aktig hud som spruter en liten, satistfying spray av saltlake når bitt inn, etterligne en Itsy Bitsy blodsprut. Vi er rovdyr tross alt.

Ja de sier hot dogs er 100% storfekjøtt, som jeg ikke tviler, men hva som gjør opp 100% kan ikke være andelen av dyret du ville velge å konsumere. 100% betyr alt. Er du klar for alt? Hele sannheten? All elendighet? All innmat? all den forferdelige?

Jeg si hvis du kommer til å spise dyret, spise hele greia. Ær det livet du har tatt og ikke kaste bort litt. Gjør ingen forutsetning at du er humane ved å spise bare de sanksjonerte deler av muskel pent rundt benet, for eksempel i en fagmessig brennemerket, pepper crusted t-bone steak, og tror ikke at du vil få dette når du komme over til huset mitt for å spise. Ingen av mine varmekilder vil bli varmt nok til å svi kjøttet ordentlig, og jeg nekter å tenne propan grill utenfor. Det har alltid skremt meg, og jeg har aldri brukt det med enkle enkel eller hjemlig komfort som grilling er ment å representere. Mitt kjøtt er alltid grå og tøff, og vi bør ha pølser i stedet. Det ville være det beste alternativet.

Hvis du tror det er umenneskelig, du har rett. Ja, våkne opp og lukte blod. Vi som spiser dyr har ingen rett til å kalle oss humane. Vi spiser, vi dreper, det er blod på hendene våre og i vår munn, er kjøtt mord, det virkelig er, og dens virkelige, og ok, og det er ganske bra. Innrømme det og passerer sennep.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

6 Kommentarer. legge til mix ...

 1. Ugh. Jeg elsker deg Margaret, og bloggen din. Ikke min favoritt innlegg. Dyr er sansende og det er bare fucked å gjøre lys av tortur.

 2. Andy Cohen er et esel for å lage programmer som er smakløs og en del av problemet - tross alt, jeg har vært en del av et program som jeg hater, jeg har noen kjærlighet til homofobi, rasisme, sjåvinisme, sexisme, uvitenhet, intoleranse, avfall , treghet, grådighet, egoer, forfengelighet, fryktelig rytme av slike egoistiske og billige bedrifter. Jeg savnet showet Margaret som jeg ikke er med i programmet. Jeg har ikke interesse for noe virkeligheten slik den er konstruert og forlater tanken om dokumentaren syngende i at celluloid skap med andre områder av fornektelse, sykdom, detritus, og skitt som utga seg visdom som det etterlater meg med tanke på USA som et fint sted å besøke, men ikke lenger mitt hjem. når uvitende mennesker produsere homofobe TV og ønsker en queer person å jobbe med dem, kan man bare lure på hvor utrolig tilbakestående de er - selv å måtte jobbe med trangsynte homser (den verste unnskyldning for noe i forhold til likestilling). takk, jeg liker ikke pølser som de minner meg om new york gass og skyld av stygghet rundt om i verden hvor mange mennesker i denne byen er skyldig. men, takk for unnskyldning margaret - det gir klarhet når man snakker om noe blir komplisert, men de trenger ikke åpne opp med dialog for å forklare komplikasjoner, de bare fortsette å utnytte like mange administratorer på KCRW radio. Jeg beklager at denne produksjonen eksisterer som jeg ikke ville bevisst søker å produsere noe så patetisk dum som dette homofobe og rasistiske gruppe mennesker i livet mitt.

 3. Vi er altetende ... langt fra "rovdyr". Den evolusjonære fordel av altetende er at vi kan fordøye både planter og dyr. Så hvis man er mangelvare, så den andre kan bli fortært.

  Vi har kommet en lang måter, evolusjonært, teknologisk, og, for noen, etisk.

  Kjøtt er:
  1) Ikke sunt. Det er veldig sterkt korrelert med kreft, høyt blodtrykk, sykdom, høyt kolesterol og en rekke andre sykdommer og sykdommer.
  2) En fattig / ineffektiv ressursbruk og tærer på miljøet. Mengden av landet brukes til å mate en alteter kunne mate 22-40 veganere. Husdyr basert metan er en skadelig klimagass. Antibiotika som brukes i kommersielle storfe påvirke flora av vannkilder og immunforsvaret til forbrukerne, forlate oss alle mer mottagelige for alvorlige sykdommer som MRSA.
  3) inhumane. Griser har en kognitiv evne rettferdig som i en gjennomsnittlig 2-4 år gamle barn. Kyr og fugler føler smerte (vi vet dette gjennom komparativ anatomi, hjerneskanning, etc.). Selv hummer har primitive smertereseptorer.

  Jeg kunne gå på, men jeg vil avslutte dette: Jeg var sammen med deg 'til slutt. Det er utrolig Incongruent, for ikke å nevne hyklersk for noen å nyte en bacon cheese burger, deretter slå sine nesen opp på pølser. Og det er utrolig bortkastet å drepe dyr, plunk ut noen viktige biter, deretter skrap resten. Imidlertid er det ikke "ok".

  Det er typisk for vårt samfunn å være blasert om ting. Og, wow, hva en perfekt illustrasjon. "Meat is murder", men det er "greit". Murder ... ingen big deal. Det er, tilsynelatende, en slags trend tilby opp disse kjøtt forherligelse rants. Svaret er ikke å spise alt, men snarere å spise noe av det. Ellers pliktoppfyllende kjøttetere liker å kaste sine skuldre opp og si "Oh well" eller ta lett på den smerten som de er fremme, eller rakke ned på vegetarianere ... men det er bare fordi i deres hjerte av hjerter, de vet at vi har rett. 'Du gjør protest for mye ", og det er alt et dårlig forsøk på å assauge sine egne godt begravet skyld.

 4. Margaret, er å skrive, og har alltid vært, frisk til def. Jente Jeg takker gudene og gudinnene for at du er her og perking opp min hver dag. Elsker deg! See ya 10/5 i Cleveland !!

 5. "Meat is murder, det virkelig er, og dens virkelige, og ok, og det er ganske bra."

  Dette er både vilt ufølsom og gjør at du høres litt ut som en sosiopat. Du er en av mine helter, men jeg kan ikke tolerere speciesism og grusomhet mot dyr andre. Har du sett slakteri og fabrikk gården videoer før? Vet du nøyaktig hvor umenneskelig "umenneskelig" er?

Legg igjen en kommentar