Everest

All min kjærlighet til familie og venner av de Mount Everest turgåere som mistet livet. Tragedien er gjort mer hjerteskjærende, fordi alt vi prøver å gjøre er å gå opp, stå opp, stå opp, se hvor langt vi kan - bare se.

Jeg tenker på Himalaya og munnen min får umiddelbart tørr og leppene mine sprekker. Kroppen min holder minnet om Nepal og Tibet, lufttomme månelandskap av de fryktede fjell. I mine celler, små DNA-kjedene danne og reform og minner meg ikke til å gå tilbake, ikke til å klatre opp, for ikke å risikere det. Lungene mine begynner å kollapse fra innsiden. Jeg puster og ingenting kommer inn i meg, og dette er hvordan det føles for meg på høyde. Jeg er ikke betinget som en klatrer bør være. Jeg bryr meg om meg selv godt nok, men bare ved havnivå. Selv Denver gjør meg svimmel.

I det minste, jeg leste om eventyrere og fjellklatrere og oppdagelsesreisende og deres sherpaer og jeg føler deres kamp og deres tapperhet. Jeg møtte Jon Krakauer ved frekt skyve andre ut av veien slik at jeg kunne riste hans berømte og etasjer hånd. Det er en majestet til dem som søker de høyeste toppene, uansett om disse er bokstavelig eller billedlig. Jeg vil alltid sikte høyt, men min astma og høydesyke vil trolig stoppe meg før min frykt vil, i alle fall på disse spesielle turer.

Kan de som har klatret og vil klatre fortsatt ha vinden bære dem opp. Kan de bli hjulpet av gud eller ånd eller natur eller den som er ansvarlig for disse tingene. Måtte deres tapperhet bli belønnet med fantastisk utsikt og kan sine iPhones fortsatt bli belastet slik at de kan ta bilder for oss alle her nede på jorden.

Finn andre innlegg om Blog og tagget .

2 Kommentarer. Legg til mix ...

  1. Pingback: Klikk her

Legg igjen en kommentar