Tenner 2

Hvis noe ble sittende fast i tennene min tror jeg at jeg kunne bli drevet sinnsyk av det. Jeg er ikke sikker på om jeg har fått over traumer av kjeveortoped, og de bisarre ørsmå tortur munnen min holdt ut for mine formative år. når du forbereder mine måfå konstruerte tenner for tannregulering, vil orthodontist assistent sette bittesmå gummistrikk mellom dem for å strekke mellomrom nok for ledningene. Gummi band føltes som fiber, biter av kjøtt tres gjennom tannkjøttet. De kunne ikke bli sugd ut og de ville gjøre min hele kjeven verke med presset av sin egen immobilitet.

Ansiktet mitt var sår fra fylte ti til fjorten, da jeg nektet fornuftig ettervern av min holderen og tennene mine vokste i opprør tilbake til en skygge av sitt opprinnelige konfigurasjonen. Dette var dumt, men også ga mine tenner noen tegn, en holdning, en stolthet i sin ufullkommenhet, som så spres over til hele mitt vesen. Tennene mine er nå ikke fullt så hvite som de var, men de tjener meg godt, som ikke er ille som jeg hodet inn i halve århundret mark.

Min god tannhygiene spiller en rolle, og når det er noe fast i tennene mine, jeg anser det en unntakstilstand. Hvert måltid er ikke fullført før tennene mine er forsiktig rengjøres etterpå. Det er en form for dessert, børsting og bruk av tanntråd, noe som høres barsk og kloster men det er faktisk forfriskende. Jeg må gjøre dette fordi hvis det er noe i mine jekslene, en øm tråd av spinat eller grønnkål nå opp å kile på baksiden av halsen, en hard bit bacon kilt i sprekker, proteinpartikler av tvilsom opprinnelse minner meg stadig at Jeg har ikke vært en god forvalter av munnen min, vil jeg miste mitt sinn.

Det har å gjøre med smerten av kjeveortopedi haunting meg muntlig og også jeg hadde en veldig dårlig ting i tennene mine i fjor. Jeg hadde en forferdelig bananflue angrep, som lammet meg sosialt, som jeg ikke kunne underholde noen mens jeg var vertskap bokstavelig talt millioner av voksne fluer og larver. Jeg slapped fluer på armen min, og ville faktisk fange to av dem, i midten av fly sex, en inseminert den andre som de fløy treg og tung i luften over meg, flybanen bremset av intimitet i handling. Ett fly klarte å stupe inn i neseboret og ned i lungene mine og jeg kunne ikke gjøre noe, men inhalerer det videre å slutte å føle det bang mot halsen min.

Jeg følte noe i tennene mine, men jeg hadde ikke tid til å børste og tanntråd så jeg forlot det. Jeg tenkte, jeg vil ta vare på dette i en liten stund. Jeg trenger ikke å forholde seg til dette nå. Jeg følte den lille tingen der, men jeg gjorde ikke noe. Partikkel løsner seg og fløt rundt munnen min for en tid, men deretter gikk tilbake inn i mellomrommet mellom tennene mine. Jeg følte det, og endelig fikk jeg det med tungen min og sette den på fingeren min for en kort inspeksjon, en av de raske sjekker hvor du utlede hva det er før du svelger den. Det var en bananflue.

3 kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde lest denne. Jeg er nå infisert med den fryktede bananflue fast i tennene historie. Noen ganger er livet ditt er som en Stephen King roman. Jeg vil si mer, men jeg må gå floss nå.
  Ok, jeg er tilbake. Nei vent ... jeg bør floss litt mer! Men selv om jeg kan ha frukt flue mareritt i kveld, jeg fortsatt nyte din skriftlig og vil prøve å holde tritt med bloggen din som jeg pleide. Jeg jobber på Bridge Pavilion (en gavebutikk for Golden Gate Bridge), og er utslitt etter å ha sonet mennesker fra hele verden i åtte timer. Men jeg liker det. Jeg skulle ønske du kunne være her for 75-årsjubileet for Golden Gate Bridge, alle San Francisco går nøtter over det. Når du gjør det tilbake til SF Jeg håper jeg kan gå se deg !!

 2. er det som å finne en fast, svart kjønnshår i din tempura ?? hvis min bambus kurv hadde vært fylt med kuk fremfor soba, kunne det ha vært en buffet. men, det var en landlige omgivelser fjernet fra fellatio. sniffet fruktfluer - er at som en k-hull?

  takk så mye.

 3. Jeg hadde en overbitt som barn, men vi var dårlig, så min far tok meg med til en kjeveortoped skole. Jeg hadde fire tenner trukket, og de presset resten av tennene mine tilbake HARD inn i ansiktet mitt. Etter fire år, når bukseseler ble fjernet, jeg i utgangspunktet så ut som jeg hadde ingen tenner, fordi de ble presset så langt tilbake. Min nese bøyd til den ene siden. Haken min (allerede liten før) ble nå seriøst innfelt. Jeg så sprøere enn før bukseseler.

  Her er noe jeg har lært nylig: Å ha tennene mine skjøvet så langt tilbake ga meg obstruktiv søvnapné. Jeg har alltid lurt på hvorfor mørke ringer dukket under øynene mine etter bukseseler var på. Det var fordi jeg holdt våkne i løpet av natten, da jeg skulle slutte å puste under søvn. Stadig avbrutt søvn forlot meg sliten og deprimert. Instinktivt vil jeg alltid følt noe hadde gått galt med meg etter bukseseler, men jeg har aldri forstått hvorfor, inntil nylig.

  Nå apnea er så ille, hvis jeg sovner på ryggen min, min hals lukker opp med høyt støy og jeg vekke.

  Jeg skulle ønske de hadde forlatt meg alene. Jeg hadde ingen problem med overbitt.

Legg igjen en kommentar