Tenner 2

Hvis noe har satt seg fast i tennene mine jeg tror at jeg kan bli drevet gal av det. Jeg er ikke sikker på om jeg har fått over traumer av kjeveortoped, og de bisarre bittesmå tortur munnen min utholdt for mine formative år. når du forbereder mine måfå konstruert tenner for tannregulering, vil orthodontist assistent sette små gummistrikk mellom dem til å strekke mellomrom nok for ledningene. Gummistrikker føltes som fiber, biter av kjøtt tredd gjennom tannkjøttet. De kunne ikke bli sugd ut, og de ville gjøre min hele kjeven verke med trykket av sin egen immobilitet.

Ansiktet mitt var sår fra fylte ti til fjorten, da jeg nektet fornuftig ettervern av min holderen og tennene mine vokste i opprør tilbake til en skygge av sitt opprinnelige konfigurasjonen. Dette var dumt, men også ga tennene mine noen tegn, en holdning, en stolthet i sin ufullkommenhet, som så spres over til hele mitt vesen. Tennene mine er nå ikke fullt så hvite som de var, men de tjener meg godt, som ikke er dårlig så jeg hodet inn i halve århundret mark.

Min gode dental hygiene spiller en rolle, og når det er noe fast i tennene mine, anser jeg det som en unntakstilstand. Hvert måltid er ikke ferdig før tennene mine er forsiktig rengjøres etterpå. Det er en form for dessert, børsting og bruk av tanntråd, noe som høres barsk og monas men det er faktisk forfriskende. Jeg må gjøre dette fordi hvis det er noe i mine jeksler, en øm tråd av spinat eller grønnkål nådde opp til kile baksiden av halsen, en hard bit bacon kilt i sprekker, protein partikler av tvilsom opprinnelse minner meg stadig på at Jeg har ikke vært en god forvalter av munnen min, vil jeg miste mitt sinn.

Det har å gjøre med smerten av kjeveortopedi haunting meg muntlig og også jeg hadde en veldig dårlig ting i tennene mine i fjor. Jeg hadde en forferdelig bananflue angrep, noe som lammet meg sosialt, som jeg ikke kunne underholde andre mens jeg var vertskap bokstavelig talt millioner av voksne fluer og larver. Jeg slo fluer på armen min og ville faktisk ta to av dem, i midten av fly sex, en inseminert den andre som de fløy treg og tung i luften over meg, deres flygebane bremset av intimitet av loven. Ett fly klarte å stupe inn i neseboret og ned i lungene mine og jeg kunne ikke gjøre noe, men inhalerer det videre å slutte å føle det bang mot halsen min.

Jeg følte noe i tennene mine, men jeg hadde ikke tid til å børste og tanntråd så jeg forlot det. Jeg tenkte, jeg vil ta vare på dette i en liten stund. Jeg trenger ikke å forholde seg til dette nå. Jeg følte den lille tingen der, men jeg gjorde ikke noe. Partikkelen løsner seg og fløt rundt munnen min for en tid, men deretter gikk tilbake inn i mellomrommet mellom tennene mine. Jeg følte det og til slutt jeg fanget den med tungen min og sette den på fingeren min for en kort inspeksjon, en av de raske sjekker hvor du utlede hva det er før du svelger den. Det var en bananflue.

3 Kommentarer. Legg til mix ...

 1. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde lest denne. Jeg er nå infisert med den fryktede bananflue fast i tennene historien. Noen ganger er livet ditt er som en Stephen King roman. Jeg vil si mer, men jeg må gå floss nå.
  Ok, jeg er tilbake. Nei vent ... Jeg bør floss litt mer! Men selv om jeg kan ha fruktflue mareritt i kveld, jeg fortsatt nyte det du skriver, og vil prøve å holde følge med bloggen din som jeg pleide. Jeg jobber på Bridge Pavilion (en gavebutikk for Golden Gate Bridge), og jeg er utslitt etter å ha sonet folk fra hele verden for åtte timer. Men jeg liker det. Jeg skulle ønske du kunne være her for 75-årsjubileet for Golden Gate Bridge, er alle San Francisco går nøtter over det. Når du gjør det tilbake til SF Jeg håper jeg kan gå se deg!

 2. er det som å finne en fast, svart kjønnshår i din tempura? hvis min bambus kurv hadde blitt fylt med kuk i stedet for soba, kunne det ha vært en buffet. men, det var en landlig innstilling fjernet fra fellatio. sniffet fruktfluer - er at som en k-hull?

  takk så mye.

 3. Jeg hadde en overbitt som et barn, men vi var fattige, så min far tok meg til en kjeveortoped skolen. Jeg hadde fire tenner trukket, og de presset resten av tennene mine hardt tilbake i ansiktet mitt. Etter fire år, når bukseseler ble fjernet, jeg i utgangspunktet så ut som jeg hadde ingen tenner, fordi de ble presset så langt tilbake. Nesen min bøyd til den ene siden. Haken min (allerede liten før) ble nå for alvor innfelt. Jeg så sprøere enn før tannregulering.

  Her er noe jeg har lært nylig: Å ha tennene mine presset så langt tilbake ga meg obstruktiv søvnapné. Jeg har alltid lurt på hvorfor mørke ringer dukket under øynene etter at bukseseler var på. Det var fordi jeg holdt våkne opp i løpet av natten, når jeg skulle slutte å puste under søvn. Stadig avbrutt søvn forlot meg sliten og deprimert. Instinktivt vil jeg alltid følt noe hadde gått galt med meg etter tannregulering, men jeg har aldri forstått hvorfor, inntil nylig.

  Nå apnea er så ille, hvis jeg sovner på ryggen min, halsen lukker opp med høyt støy og jeg våkner.

  Jeg skulle ønske de hadde forlatt meg alene. Jeg hadde ikke noe problem med overbitt.

Legg igjen en kommentar