Ralph

Du var og har vært og fortsatt er kjærligheten i mitt liv, selv om du er til resten av verden noe annet enn en død hund. Er ikke det morsomt at min sjelefrende viste seg å være et dyr? Det er fornuftig. Jeg er bare et dyr også. Oppriktig, jeg tror du fikk den korte enden av soulmate pinne. Du kunne ha gjort mye bedre enn meg, selv om du ikke ville ha funnet noen som kunne ha elsket deg mer. Jeg elsket deg mer enn noe annet. Jeg elsker deg fremdeles. Mer enn ord kan uttrykke.

Jeg ønsket å si hei til deg, og fortelle deg at tre år på etter din død, jeg tenker på deg alltid. Du bor i mitt sinn, hvor det er et vindu i min sjel, solen i mitt hjerte skinner inn i det, og du lå midt i den varmeste sted, din lange kropp strekker seg i varmen, ingen smerter i hoftene.

Jeg ser for deg i morgen, hver dag, min hånd nå instinktivt over på siden av sengen, der du en gang lå ved siden av meg, vet jeg kunne ikke forlate sengen uten å vekke deg, hvorfor du valgte det punktet når du først kom og bodde der hele hundelivet. Selvfølgelig, du er aldri der, og de er tre år, men jeg glemmer det, og hver morgen jeg nå for ingenting, min fåfengt rekkevidde. Hvis bare mine armer var lang nok til å nå deg der du er nå. Jeg vil fortsette rekkevidde for deg, morningtime groggy gripe tak i noe, helt til slutt i døden vil jeg finne deg igjen. Det vil komme en morgen hvor jeg ikke vil våkne, og det er den dagen vi møtes igjen.

Bronwyn og Gudrun, hunde dine søsken, gjøre det bra i ditt fravær. Jeg kan ikke fortelle om de savner deg, men min sorg skyer alt. Alt jeg gjør er å savne deg. I går Bronwyn kom ned til den plassen under huset der du holdt alle dine hemmelige leker, din elskede tennisballer, din store bitey gummi dekk. Jeg hadde ikke vært der nede siden din død. Faren din og jeg kunne ikke gå ned dit. Det var vondt altfor dårlig til å rense den ut. Det var vondt for mye å innrømme at du ikke var tilbake til oss. Vi forlot den. vi lot det fantes ikke, så lot stille at du skulle komme tilbake. Det var den eneste måten å takle tapet, for å fortelle løgner for oss selv. Uvurderlig tap av dere, det tok nesten alt av hva vi hadde inne for å få med, for å komme gjennom den. Du var vår sønn. Du vil alltid være.

Jeg gikk ned for å hjelpe Bronwyn klatre opp igjen, så hun er ikke nesten like kvikk som du var, og kan ikke komme opp på egen hånd. Jeg så alle dine dyre tennisballer du hadde lagret der nede, gjørmete små grønne skatter, pakket inn i gjennomgangen plass som om det var din graven, som om du var en grand egyptisk konge, dine gleder pent lagt ut for deg sammen med din sarkofag, slik at du kan ha dem i etterlivet. Jeg tror jeg kan flytte asken der nede, for å gjenforene deg med dine ting, men det ville bety at jeg måtte flytte dem fra din gamle seng, og jeg orker ikke å del med dem. Ikke ennå min kjærlighet. Ikke ennå min Ralph.

ralphbluesmall


Finn andre innlegg om Blog og tagget .

14 Kommentarer. legge til mix ...

 1. Å, mitt hjerte. Du ofte kanalisere deler av meg, men dette er en direkte og total overføring. Forresten, jeg er en high school engelsk lærer som har lest noen av blogginnleggene til min vakre tenåringer, spesielt "henge på og ikke dø ennå" flavored de.
  Min Ralph heter Cisco. Han har vært borte i to år og nitten dager. Veterinæren hjalp ham skli fra dette livet elleve dager etter hans sekstende bursdag, på gresset i min front yard med alle trær og blomster forsiktig vinket ham videre til neste. En liten rød edderkopp midd gått over labben som jeg scoret enkelt ham og ulte som min sjel rev i to. Denne hunden var mitt vitne. Han er den eneste som vet alle mine hemmeligheter. Min sønn døde i armene mine på hjertesykdom da han var baby, og uten Cisco, ville jeg ha mistet mitt sinn og kom aldri tilbake. Ciscos asken ligge ved siden av de av min sønn, venter på meg, når de vil alle være en dag sammen og comingled. Han var en gjeterhund som Ralph ser ut til å ha vært ... en svart og hvit Border Collie som, flink gutt, finner meg i drømmene mine, hoftene også smertefri, hopper gladelig mot meg for å la sitt helbredet sterk kropp under Mine rekkende fingre , lovende meg at en dag vil vi fortsette våre reiser sammen. Takk, og jeg forstår ... og kanskje Cisco og Ralph er sammen, sniffing ting og løfte sine ben i deres Elysian Fields, venter på sine jordnære følgesvenner.

 2. Margaret,
  Jeg helt innlevelse. Jeg mistet min Sphynx katten Boudicca 2 måneder siden. Å være en enslig kvinne uten barn, Bobo var min partner, sjelefrende, beste venn og familie. Jeg savner henne så mye hver dag og fortsatt snakke med henne noen ganger, og tenke på hennes ånd å være rundt. Det finnes andre som meg (og deg) som forstår kraften og ektheten av kjærligheten til et kjæledyr. Jeg trekker på skuldrene til de som tenker på dyr som "bare en hund" eller "bare en katt", siden de rett og slett ikke opplevd kjærlighet i den form ennå.

  Mye støtte og kjærlighet til deg og din usynlig, men koblet til deg alltid Ralph.

 3. Så leit å høre om ditt tap. Ralph var "ikke bare et dyr". Han var en stor del av livet ditt. Det er menneskelig arroganse som gjør oss til å tro at bare mennesker har evnen til å elske. Jeg er sikker på at Ralph elsket deg så mye som du elsket ham.

 4. Min sjelevenn var Spike, en vakker mops borte fra denne verden for tidlig. Jeg leste din historie av Ralph og umiddelbart relatert ... Bare det å vite at vi vil bli gjenforent med våre kjære venner gjør hele forskjellen. Takk for rørende innlegget ditt.

 5. Jeg vil være deg i (fingrene krysset) i flere år. Vår Scooterpooh vil være 8 år ... jeg reddet ham på en bygdevei i Tennessee mens du besøker. Han var 1 pund og min første hund - er han 13 pounds nå. Jeg giftet seg i mars i år, og for de to pluss år min kone og jeg har vært sammen vi anser ham vår sønn. Bare tanken på hva som vil komme skremmer oss begge. Det er ikke rettferdig at disse sjelene bo så kort, men deres formål er å elske oss ubetinget og forhåpentligvis lære oss noen ting - for meg er det tålmodighet. Jeg bekjenner jeg frykter smerten hans tap vil føre oss begge. :(

 6. Jeg er polyanimalous - Jeg har hatt flere dyr som har satt sine merker på meg som dette, to av dem jeg er akkurat nå gruer miste fordi de er eldre. Jeg husker å miste min Hex da jeg var 13 - å finne ham plutselig og uten forvarsel gått for tidlig, og blir helt knust av det (den ene gangen i mitt liv jeg tror mine foreldre valgte å medisinere meg fordi jeg bare * tapt * det) - og miste mine Pebbles mens jeg var borte på grad skolen, så raskt at jeg ikke kunne komme hjem for å si farvel.

  Tenker på deg, Margaret.

 7. De som lever med og elsker dyr (og lære av dem) er en spesiell rase (no pun intended).

  Jeg kom til min virksomhet senere i livet mitt; gjør kjæledyr portretter som er langt fra søt. Disse bildene kombinere en betydelig setning som representerer noe fra de delte livene til hvert dyr og deres eier. (Jeg hater uttrykket "eier", siden vi ikke eier disse skapningene, men bør være en ære å leve ved siden av dem ...)..

  Jeg har funnet svært mange av mine kunder kommer til meg for portretter etter deres kjæledyr har dødd, ofte mange år etter ... .because menneskene i deres liv har sluttet å spørre om deres smerte, og hvis de nevner det, de skjente inn i enten "får et annet kjæledyr" eller skjemmes til taushet (som i "hvordan kan du fortsatt bærer på om at hunden når det er mennesker som dør i Irak?)

  Ralph har de snille, kloke, drømmende øynene til en sjelevenn.

  Ikke rettferdig, ikke rettferdig i det hele tatt ....

 8. De som lever med og elsker dyr (og lære av dem) er en spesiell rase (no pun intended).

  Jeg kom til min virksomhet senere i livet mitt; gjør kjæledyr portretter som er langt fra søt. Disse bildene kombinere en betydelig setning som representerer noe fra de delte livene til hvert dyr og deres eier. (Jeg hater uttrykket "eier", siden vi ikke eier disse skapningene, men bør være en ære å leve ved siden av dem ...)..

  Jeg har funnet svært mange av mine kunder kommer til meg for portretter etter deres kjæledyr har dødd, ofte mange år etter ... .perhaps delvis fordi folk i deres liv har sluttet å spørre om deres smerte, og hvis de nevner det, er de skjente inn i enten "får et annet kjæledyr" eller skjemmes til taushet (som i "hvordan kan du fortsatt bærer på om at hunden når det er mennesker som dør i Irak?)

  Ralph har de snille, kloke, drømmende øynene til en sjelevenn.

  Ikke rettferdig, ikke rettferdig i det hele tatt ....

 9. Ooh, den dyrebare, dyrebare gutt! Han er så kjekk.

  Datteren min og jeg snakket nettopp om min kjent i morges over frokost. Jeg måtte stoppe før vi kom til den harde delen, fordi jeg ikke ønsker å ha minnet om å miste min MingNa å henge over meg hele dagen, men det var for sent. Jeg skal gi henne søster ekstra loveys denne kvelden.

 10. Hvis jeg husker riktig, Ralph var en redning, at takket være MC hadde et lykkelig liv, og et varmt sted å sove.

  Gjør hva du kan for å stoppe dyreplageri. Rescue, donere hva du kan til en lokal dyrevelferd byrå som du liker.

  En hjerteskjærende antall hunder blir kastet bort og forlatt.

 11. Takk for denne triste, men fantastiske innlegg. Jeg må si jeg ofte har sterkere følelser for dyr enn for mennesker. De elsker betingelsesløst. Vi betyr alt for dem! Jeg føler ansvar for kjæledyret mitt og anser det som en sviktende fra min side når de er syke, og spesielt når de dør. Dette er tåpelig, jeg vet. Men jeg har grått mange tårer i løpet av kjæledyr jeg har mistet, og følte en sorg mer ren enn noen annen sorg jeg har hatt. Hvis det finnes en Gud jeg kan bare håpe hun føler den samme kjærligheten for oss som vi føler for våre kjæledyr.

 12. Over the Rainbow bridge er det en rasteplass med mitt navn på den. Venter der, når de ikke er ute danser i vinden, er flere kjærligheter enn jeg kan telle. Noen jeg skylder for ikke å vite sine behov, så vel som jeg bør ha og andre har lært meg mer enn jeg noensinne kunne lære dem. Raven, du var hunden av mine drømmer, den som gikk overalt med meg og lærte meg alt om hunder og hvordan å elske dem og omsorg for dem. Hva en stor, vakker dyret du var. Hva en gal gang i mitt liv du vitne og stått ved min side ... .Winston, jeg beklager jeg forlot deg bak, du var litt gal og sannsynligvis farlig, men du var så dang søt og nesten menneskelig i din crankiness. Jeg kom tilbake for deg, men du kan ikke vente :( ... Miss Tessa, elsket du meg mer enn livet selv. Du tolerert alle hundene som kom etter deg med en motvillig aksept for at du alltid vil være andre, tredje eller siste. Men du hang der i 15 år. Alltid ser på meg og venter på din tur til å hente ballen. Du trente meg og du trent hver og en som kom etter deg ... .God DOG Tessa Rae.
  Ahhhh Spencer. Du er / var hva kjærlig en hund handler om. Somehow hver hund og menneske jeg noensinne har elsket kom sammen i ditt vakre ansikt. Min lille mann. Glad og morsom kjærlig i din ungdom, elsker oss med en slik ubetinget kjærlighet. Avgjørelse i hønsehus med bare et blikk og en curl av leppen. Du selv stjal pappas hjerte fra meg og jeg ikke bryr seg litt ... .Vi savner deg forferdelig, savner Haze deg ... kanskje til og med Nyah savner deg ... .Dette man får tårer i øynene hver gang jeg tenker på ham. Dette lærte meg den sanne betydningen av kjærlighet.
  Og til alle hundene jeg har hatt som ikke er nevnt her ... Jeg skulle ønske omstendighetene hadde vært annerledes for oss alle. At jeg hadde fått bedre kjent med deg, vært i livet ditt lengre eller visst det jeg vet nå. Jeg savner dere alle.
  Og bør jeg passerer i dag og krysse den broen, det er tre mer å bli med deg ... hver elsket annerledes og separat. Hver og en en leksjon i kjærlighet alle dens egen !!!!

Legg igjen en kommentar